Οφειλω μια απαντηση σε παλια μελη του forum, επειδη μου απηυθυναν ανυποστατες κατηγοριες. Αρχικα το πρωτο σχολιο που ανεβασα δεν περιειχε κανενα υποτιμητικο σχολιο. Αντιθετα, εξεφρασα την εκτιμηση μου για τον αριθμο των grafts και τις ευχες μου στον bruno. Επειτα δεν καταλαβαινω πως καποια μελη( john, stripar) χωρις να με γνωριζουν προσωπικα αρχισαν να με κατηγορουν, επειδη τολμησα να εκφρασω την γνωμη μου. Να τους πω λοιπον απλα οτι ισως διαθετω μεγαλυτερη εμπειρια απο αυτους στις μεταμοσχευσεις. Ηδη εχω κανει 3 μεταμοσχευσεις (1 strip και 2 fue), αρα μαλλον δεν ειμαι αδαης, οπως βιαστηκαν να με χαρακτηρισουν. Επισης, αν και τις εκανα σε διαφορετικη κλινικη απο αυτη του bruno, δεν ειμαι απο αυτους που περιμενουν στη γωνια, για να αρχισουν να αναφερονται στα αρνητικα αλλων μεταμοσχευσεων. Τα δυο πρωτα μου σχολια στο site ηταν αποκλειστικα και μονο μηνυματα ενθαρρυνσης των bruno και paulo. Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη εμπειρια, για να καταλαβει κανεις οτι η ψυχολογια καποιου, πριν και μετα τη μεταμοσχευση, αποτελει καιριο παραγοντα επιτυχιας.