Εκτός θέματος (από νήμα μμ bruno1989)

tol

Well-Known Member
Οφειλω μια απαντηση σε παλια μελη του forum, επειδη μου απηυθυναν ανυποστατες κατηγοριες. Αρχικα το πρωτο σχολιο που ανεβασα δεν περιειχε κανενα υποτιμητικο σχολιο. Αντιθετα, εξεφρασα την εκτιμηση μου για τον αριθμο των grafts και τις ευχες μου στον bruno. Επειτα δεν καταλαβαινω πως καποια μελη( john, stripar) χωρις να με γνωριζουν προσωπικα αρχισαν να με κατηγορουν, επειδη τολμησα να εκφρασω την γνωμη μου. Να τους πω λοιπον απλα οτι ισως διαθετω μεγαλυτερη εμπειρια απο αυτους στις μεταμοσχευσεις. Ηδη εχω κανει 3 μεταμοσχευσεις (1 strip και 2 fue), αρα μαλλον δεν ειμαι αδαης, οπως βιαστηκαν να με χαρακτηρισουν. Επισης, αν και τις εκανα σε διαφορετικη κλινικη απο αυτη του bruno, δεν ειμαι απο αυτους που περιμενουν στη γωνια, για να αρχισουν να αναφερονται στα αρνητικα αλλων μεταμοσχευσεων. Τα δυο πρωτα μου σχολια στο site ηταν αποκλειστικα και μονο μηνυματα ενθαρρυνσης των bruno και paulo. Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη εμπειρια, για να καταλαβει κανεις οτι η ψυχολογια καποιου, πριν και μετα τη μεταμοσχευση, αποτελει καιριο παραγοντα επιτυχιας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bruno1989

Active Member
Οφειλω μια απαντηση σε παλια μελη του forum, επειδη μου απηυθυναν ανυποστατες κατηγοριες. Αρχικα το πρωτο σχολιο που ανεβασα δεν περιειχε κανενα υποτιμητικο σχολιο. Αντιθετα, εξεφρασα την εκτιμηση μου για τον αριθμο των grafts και τις ευχες μου στον bruno. Επειτα δεν καταλαβαινω πως καποια μελη( john, stripar) χωρις να με γνωριζουν προσωπικα αρχισαν να με κατηγορουν, επειδη τολμησα να εκφρασω την γνωμη μου. Να τους πω λοιπον απλα οτι ισως διαθετω μεγαλυτερη εμπειρια απο αυτους στις μεταμοσχευσεις. Ηδη εχω κανει 3 μεταμοσχευσεις (1 strip και 2 fue), αρα μαλλον δεν ειμαι αδαης, οπως βιαστηκαν να με χαρακτηρισουν. Επισης, αν και τις εκανα σε διαφορετικη κλινικη απο αυτη του bruno, δεν ειμαι απο αυτους που περιμενουν στη γωνια, για να αρχισουν να αναφερονται στα αρνητικα αλλων μεταμοσχευσεων. Τα δυο πρωτα μου σχολια στο site ηταν αποκλειστικα και μονο μηνυματα ενθαρρυνσης των bruno και paulo. Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη εμπειρια, για να καταλαβει κανεις οτι η ψυχολογια καποιου, πριν και μετα τη μεταμοσχευση, αποτελει καιριο παραγοντα επιτυχιας.
Σ ευχαριστώ και πάλι φίλε μου ήσουν από τα πρώτα μηνύματα καλής επιτυχίας που πήρα και το εκτιμώ ιδιαίτερα. Πως πήγαν οι μεταμοσχευσεις σου??

tol

Well-Known Member
Ελπιζω, απο δω και περα, να μην δεχομαι, ως νεο μελος, επιθεσεις απο τους παλιους του forum, αλλα να με αποδεχονται ως ισοτιμο μελος. Εξαλλου, αυτο που εχω διδαχθει απο μικρος και αυτο που προσπαθω να μεταλαμπαδευσω στους μαθητες μου (τυχαινει να ειμαι καθηγητης) ειναι ο σεβασμος στις αποψεις των αλλων. Βολταιρος "δεν συμφωνω με ουτε μια λεξη απο οσα λες, αλλα θα υπερασπιζομαι, ακομη και με την ιδια μου τη ζωη, το δικαιωμα σου να εκφραζεις ελευθερα την αποψη σου". Για αλλη μια φορα, bruno, σε συμβουλευω να οπλιστεις με υπομονη τους πρωτους μηνες, στους οποιους η προοδος θα ειναι απελπιστικα αργη. Παντα να σκεφτεσαι το τελικο αποτελεσμα, να εισαι αισιοδοξος και να εισαι βεβαιος οτι ολα θα πανε καλα και η ζωη σου θα αποκτησει νεο νοημα, αφου η ψυχολογια και η αυτοπεποιθηση σου θα ανεβουν στα υψη!!!

Tasmania

Active Member
@tol αν διαθετεις μεγαλυτερη εμπειρια απο τα παλια μελη-δεν το αμφιβαλλω (εγω ειμαι νεο σχετικα μελος ολιγων μηνων) οφειλεις τοτε να κανεις ενα νημα παρουσιασης για τις 3 μ/μ που εχεις κανει ,με λεπτομερειες-φωτο κλπ να βοηθησεις οπως λες νεα μελη, ως προς το τί να προσδοκούν απο παρόμοια περιπτωση αραιωσης με το δικο σου, στρατηγικη και πλανο που εφαρμοσες με την κλινικη. Σε αλλη περιπτωση πρεπει να εξηγησεις στα παλια και νεα μελη γιατι εγινες μελος τωρα (εννοω αυτη την χρονικη στιγμη μετα το περας της θεραπειας στο προβλημα σου με τις 3μ/μ)..δλδ για να δωσεις ψυχολογια οπως ειπες (σωστο αυτο παιζει ρολο δεν ειναι το Α και το Ω ομως), να αναλυσεις επιμερους τεχνικα χαρακτηριστικα μιας μελλοντικης μ/μ καποιου μελους λογο και της εμπειριας σου και να βοηθησεις ετσι το φορουμ σε αναβαθμιση γνωσεων και νεα μελη σε γνωση και συμμορφωση, να παρεις εσυ συμβουλες εξτρα απο αυτα που ξερεις για 4η μ/μ ?

Οτι εγραψα ειναι προς προβληματισμο, χωρις διαθεση για ιντριγκες με τον οποιοδηποτε.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

tol

Well-Known Member
Φιλε μου bruno, επειδη ειμαι στην πιο αχαρη περιοδο της τριτης μεταμοσχευσης (2 μηνες και 20 ημερες), δεν μπορω να εκφρασω τεκμηριωμενη εκτιμηση για το αποτελεσμα του συνολου των μεταμοσχευσεων. Ηδη παντως παρατηρω μια βελτιωση στην προτερη εικονα μου. Τις πρωτες 20 μερες, επειδη ειχα κανει ακουρευτη συνεδρια, ειχα διαπιστωσει μια επιδεινωση της καταστασης (ισως λογω σοκ λος). Απο το τελος του 2ου μηνα η κατασταση βελτιωνεται και αυτη τη στιγμη ειμαι περιπου 20% καλυτερα απο την μερα της μεταμοσχευσης. Αυτος ειναι και ο βασικος λογος που σε συμβουλευω να μην αποθαρρυνεσαι με την εικονα του πρωτου διμηνου, η οποια ισως θα σου φαινεται χειροτερη απο πριν. Να εχεις παντα στο μυαλο σου την μελλοντικη εικονα του εξαμηνου και το ποσο χαρουμενος θα εισαι με τα νεα σου μαλλια. Ετσι θα ξεπερνας καθε στιγμη κακης ψυχολογιας που πιθανως θα γενναται αυτες τις πρωτες μερες. Τελος οσον αφορα τις δυο προηγουμενες επεμβασεις, η πρωτη με τη μεθοδο strip πριν απο αιωνες (1995 μονο 500 grafts) τα αποτελεσματα ευλογα ηταν πενιχρα, αλλα, επειδη η αραιωση ηταν πολυ μικρη, βελτιωθηκε η εικονα και η ψυχολογια μου. Η δευτερη (fue 1200 grafts 2011) ηταν σαφως πολυ πιο επιτυχημενη, χωρις κανενα απολυτως σημαδι, πραγμα που με ωθησε να προχωρησω και σε μια τελευταια, ειμαι πλεον 47 χρονων, fue 1200 grafts. Καληνυχτα και να βλεπεις παντα το ποτηρι μισογεματο ατενιζοντας το μελλον με αισιοδοξια!!!

tol

Well-Known Member
Tasmania, νομιζω με αυτα που εγραψα πιο πανω να απαντησα στις ευλογες αποριες σου. Οταν γραφτηκα στο site, δεν ειχα κανει ακομα τη τριτη μεταμοσχευση μου. Αρα, δεν ισχυουν οσα εγραψες περι 4ης κ.τ.λ. Συνελεξα πληροφοριες και εχοντας την εμπειρια των δυο προηγουμενων επεμβασεων προχωρησα στην τριτη μεταμοσχευση. Απο την ημερα τις εγγραφης μου, οποτε εχω προσβαση στο internet, μπαινω στο site και ενημερωνομαι για παλιες και νεες μεταμοσχευσεις. Συγχαιρω πραγματικα ολα τα παιδια (αναμεσα σε αυτα και εσενα) για το ψυχικο τους σθενος να δημοσιοποιουν το προβλημα τους με φωτογραφιες και νηματα. Η προσφορα σας στην εγκυρη και πληρη ενημερωση των μελων του forum ειναι πραγματικα ανυπολογιστη και σας θαυμαζω για αυτο. Προσωπικα ομως δεν εχω τη διαθεση να δημοσιοποιησω με φωτογραφιες τις μεταμοσχευσεις μου. Ισως απο φοβο για τη δημοσια εικονα μου (ανεφερα το επαγγελμα μου). Νομιζω ωστοσο οτι μπορω να αναφερω τις προσωπικες μου εμπειρες, αποψεις, συμβουλες. Ειδικα απο τη στιγμη που δεν με ενδιαφερει να κανω διαφημιση σε καμια κλινικη.

Stripar

Established Member

@tol δέν ξέρεις πόσες φορές τα τελευταία χρόνια έχουμε ακούσει τα ίδια και τα ίδια απο πολλούς αλεξιπτωτιστές (με 10-20 posts σε περιόδους Pick μτχ) , που τελικά αποδείχτηκαν υπάλληλοι εταιρειών...

Στα λόγια και εγώ σου χτίζω κάστρα και στο παίζω ότι είμαι αδερφός του Πούτιν , στην πράξη όμως ούτε μπορώ , ούτε είμαι!.

Επειδή έξυπνα προσπέρασες το Post του @Tasmania που σε λίγες γραμμές περιέγραψε απο πού και γιατί πηγάζει η καχυποψία μας ώς προς εσένα...
και αυτό (το ότι το προσπέρασες , χωρίς να απαντήσεις) την ενισχύει ακόμα παραπάνω !!!...

@tol αν διαθετεις μεγαλυτερη εμπειρια απο τα παλια μελη-δεν το αμφιβαλλω (εγω ειμαι νεο σχετικα μελος ολιγων μηνων) οφειλεις τοτε να κανεις ενα νημα παρουσιασης για τις 3 μ/μ που εχεις κανει ,με λεπτομερειες-φωτο κλπ να βοηθησεις οπως λες νεα μελη, ως προς το τί να προσδοκούν απο παρόμοια περιπτωση αραιωσης με το δικο σου, στρατηγικη και πλανο που εφαρμοσες με την κλινικη. Σε αλλη περιπτωση πρεπει να εξηγησεις στα παλια και νεα μελη γιατι εγινες μελος τωρα (εννοω αυτη την χρονικη στιγμη μετα το περας της θεραπειας στο προβλημα σου με τις 3μ/μ)..δλδ για να δωσεις ψυχολογια οπως ειπες (σωστο αυτο παιζει ρολο δεν ειναι το Α και το Ω ομως), να αναλυσεις επιμερους τεχνικα χαρακτηριστικα μιας μελλοντικης μ/μ καποιου μελους λογο και της εμπειριας σου και να βοηθησεις ετσι το φορουμ σε αναβαθμιση γνωσεων και νεα μελη σε γνωση και συμμορφωση, να παρεις εσυ συμβουλες εξτρα απο αυτα που ξερεις για 4η μ/μ ?

Άνοιξε ένα νήμα με όλο το οδοιπορικό σου των 2 μτχ έστω , αφού η τρίτη είναι ακόμα σε εξέλιξη ,
και βάλε και αρκετές φωτογραφίες κατά την διάρκεια των ετών!.
Μήν απαντήσεις ότι δέν έχεις φωτογραφίες απο τις μτχ σου και απο την πορεία ΖΩΗΣ 3 ετών ,
γιατί θα είναι σαν μας λές ότι ζείς σε σπηλιά και ανάβεις φωτιά για να μαγειρέψεις :eek:

Εγώ τολμώ να προδικάσω , ότι ούτε νήμα θα ανοίξεις , αλλά ούτε και φωτογραφίες θα ανεβάσεις !!!...

Μέχρι τότε εγώ προσωπικά θα σε αντιμετωπίζω σαν υπάλληλο του Βεκ*η (που αυτό μου μυρίζεται) ,
που εκμεταλλεύεται τα κενά του Forum , και τον αθώο κοσμάκι για να θησαυρίζει το αφεντικό του !!!

Εύχομαι και ελπίζω να με διαψεύσεις

:cool:

Stripar

Established Member
Προσωπικα ομως δεν εχω τη διαθεση να δημοσιοποιησω με φωτογραφιες τις μεταμοσχευσεις μου. Ισως απο φοβο για τη δημοσια εικονα μου (ανεφερα το επαγγελμα μου).

Καλά γιατί δέν έβαζα στοίχημα να κέρδιζα και κανένα φράγκο :D

Άσε ρε φίλε θέλεις να μας πείς ότι δέν μπορείς να ανεβάσεις εικόνες με αλιωμένα χαρακτηριστικά...ούτε η CIA δέν μπορεί να κάνει Face recognitaion με κρυμμένα μάτια , μύτες , χείλια κ.τ.λ

Αποδεικνύεις για μια ακόμα φορά το ισχυρισμό μου , όπως και άλλων παιδιών που τοποθετήθηκαν για το ρόλο σου...

Και άσε τις γαλιφιές...δέν είμαστε γκομενάκια για να ψαρώσουμε.

Φωτογραφίες μπορείς ?...καλώς!
Αλλιώς έχεις χαρακτηριστεί...

Tasmania

Active Member
@tol Αμα ανεβασεις φωτο και κρυψεις το προσωπο σου γιατι να εκτεθεις ? Ολα τα παιδια εδω μεσα το ιδιο κανουν. Ολα τα περιστατικα ειναι εμμεση διαφημιση για μια κλινικη... και ενα κακο αποτελεσμα στο φορουμ παλι διαφημιση ειναι, ποσο μαλλον ενα καλο αποτελεσμα. Τωρα αμεση διαφημιση του τύπου *συστηνω ανεπιφυλακτα κλπ θα δεις ειτε απο ανυποψιαστα νεα μελη που απο αφελεια και στον ενθουσιασμο τους γραφουν κατι παραπανω ειτε απο πλασιε εταιριων..και επειδη μιλαμε για ΠΟΛΛΗ χρημα σιγουρα εχει το φορουμ δορυφορους και ολες οι κλινικες παρακολουθουν τα νηματα (σχολια κλπ) για να βελτιωνουν παροχη υπηρεσιων, τιμες κλπ...

tol

Well-Known Member
Stripar, δυστυχως διαπιστωνω οτι πολλοι απο εσας το μονο που σας ενδιαφερει ειναι να προβαλλετε τις δικες σας (ετεροκατευθυνομενες αποψεις) με σκοπο τη διαφημιση συγκεκριμενων κλινικων. Κρινοντας λοιπον "εξ ιδιων τα αλλοτρια" εξακολουθειτε να με κατηγορειτε ως διαφημιστη του Βε... Τελικα αποδεικνυετε οτι μαλλον δεν εχετε εμπειρια απο επεμβασεις αλλων κλινικων. Αν τα στοιχεια που ανεφερα για τις τρεις μεταμοσχευσεις μου, σε οδηγησαν στο αδιαμφισβητητο συμπερασμα οτι διαφημιζω τον Βε... πλανασαι οικτρα. Για οσους εχουν διαβασει νηματα ειναι ολοφανερο που εχω κανει τις μεταμοσχευσεις. Αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου που εχω κανει εγω τις επεμβασεις μου. Δεν ειμαι προκατειλημμενος, οπως αρκετοι απο εσας. Αραγε απο που βγαλατε τα προωρα συμπερασματα σας για μενα; Το μονο που εκανα ηταν καλοπροαιρετα να δωσω καποιες συμβουλες και τιποτα περισσοτερο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω δεν μιλαω πλεον,ολα τα ειπατε εσεις αν και θα ηθελα να προσθεσω κατι ακομη αλλα δεν ξανα γραφω στα νηματα του βρ@κρη μην τον χαλαμε και το image του..
Με λαθος τροπο παει να κανει διαφημιση οπως κατα καιρους τσιρακια απο d*i.
Οι νεοι θα τα χαψουν λογικο...οι παλλιοι θα αφυπνησουν τους νεους αλλα αυτοι λογο ενθουσιασμου φορανε παροπιδες οπως συνηθως και κλειδωνουν νηματα.
Εγω παντα βαριομουν το διαβασμα και στο σχολειο και γενικα στην ζωη μου ιντερνετ,βιβλια κτλ.
Οσο διαβασα εδω μεσα δεν εχω διαβασει σε ολη μου την ζωη.
Μπορει να χτυπαω το κεφαλι μου τοτε που δεν διαβασα και αξιοθηκα να κανω κατι αλλα δεν χτυπαω τωρα το κεφαλι μου που εκατσα διαβασα ποσους μηνες για μην σκαψω το λακο μου και δικαιωθηκα.
Καλη συνεχεια!!

John_HDC

Γιατι tol δεν καθησες να δωσεις συμβουλες και σε μελη που εκαναν σε κλινικες εξωτερικου?
Και ξαφνικα μπηκες να δωσεις ψυχολογια στα παιδια του β@κρη? κοβω εδω δεν θελω παλι να ξεφυγω...
Τα συμπερασμετα στους νεους και τα νεα παιδια που διαβαζουν......

Tasmania

Active Member
Οπως σωστα δινεις συμβουλες ανοιξε και εσυ ενα νημα να απορροφησεις συμβουλες (ουδεις σοφοτερος) σχετικα με την διαχειριση της πορειας της 3ης μ/μ σου :) Μπορει καποια συμβουλη να σου φανει χρησιμη και αξιοποιησιμη. Φυσικα μας ενδιαφερει ειναι +1 feedback στα πολλα περιστατικα στο φορουμ @tol , ποσο μαλλον για περιστατικο με 3 μ/μ και συνδυασμο FUT & FUE στις 2 τελευταιες (step by step).

bruno1989

Active Member
Συγνώμη που επέμβαίνω να κάνω μια ερώτηση? Συγνώμη κιόλας. Όταν λέει κάποιος ότι εκνευρίζει στην Κύπρο η οπουδήποτε αλλού δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο . Διακρίνω μια εμπάθεια στον β.. Η είναι ιδέα μου.?Μάλλον θέλετε να μου φτιάξετε την ψυχολογία. Κανονίστε να ποιω 10 χάπια κορτιζόνη μέσα σε φυσικό όρο και το κρίμα στο λαιμό σας!!!

John_HDC

τα 23 χαπια την ημερα που επερνες τι σου λενε? σε μας τα ριχνεις τωρα?
Και εσυ τι ζορι τραβας αν λεμε για την κλινικη σου?

John_HDC

Και εγω με σχεση με το stripar και τον tasmania δεν εχουν σχεση οι κλινικες μας.
Εγω εκανα hdc ο tasmania mrch και ο stripar ειναι πιο πολυ της τουρκιας και απο αμερικη μερια...αλλα συνφωνουμε και οι τρεις μας.

akishellas3

Well-Known Member
ρε παιδια τι τρελενεστε ολοι μαζι ,ως τωρα μια καλη περιπτωση απο τον βεκρη ειναι μονο ο Δημητρης αν δεν κανω λαθος,αν εμεις οι υπολοιποι δεν τα παμε καλα δυστηχως θα ειναι δυσφυμηση κ δεν πιστευω να μην το ξερει ,ο καθενας λεει οτι θελει τα αποτελεσματα μετρανε ετσι δεν ειναι ? Απο την μια ολοι οφειλετε κ καλα κανετε να προειδοποιειτε ως πιο εμπειροι κ να ενημερωνετε πως ενα περιστατικο ως τωρα ειναι οκ κ πως αναμενουμε να δουμε τα υπολοιπα αποτελεσματα του ... :) κ ελπιζω δηλαδη ευχομαι :D θετικα .

bruno1989

Active Member
τα 23 χαπια την ημερα που επερνες τι σου λενε? σε μας τα ριχνεις τωρα?
Και εσυ τι ζορι τραβας αν λεμε για την κλινικη σου?
Μάλιστα απλά έτυχε να έκανα εκεί μμ και έχω άγχος για το αποτέλεσμα. Τέλος πάντων χ.....ες έτσι και αλλιώς είπες αυτά που ήταν να πεις.

Μπλουζα