Εκλεισε πάλι το paypal στο ebay??

Reve

Active Member
Παιδιά καλησπέρα. Πριν περίπου 2 εβδομάδες είχα κάνει κάποιες αγορές από ebay μέσω paypal περίπου50-60 ευρώ και δέχτηκε κανονικά την συνναλλαγή. Σήμερα προσπαθώ όλη μέρα και δεν την δέχεται με τίποτα. Όπως στην αρχή των capital control. Γνωρίζετε μήπως τι συμβαίνει και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Οι τράπεζες έχουν μηνιαίο όριο συναλλαγών με εξωτερικό, δοκίμασε άλλη στιγμή.

Dynamics

Active Member
rave εγω προσπαθω καθε μερα με μικρο ποσο και ετρωγα πορτα!Μονο με μπαλανς!με αλφα μπανκ και καρτα βιζα

Dynamics

Active Member
υπαρχουν 3 τροποι.
1.Να μεταφερεις λεφτα απο την καρτα σου στο paypall μπαλανς με χρεωσει στα 20 ευρω που θα βαλεις 1 ευρω!Δλδ καθαρα 19 ευρω για αγορες
2 Με την καρτα revolut στην οποια απ οτι διαβαζω δεν εχει προμηθεια!
3 Να σου μεταφερει καποιος μπαλαν απο το δικο του και να του δωσεις τα λεφτα χωρις καμια προμηθεια!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dynamics

Active Member
@Reve τσέκαρε εδώ http://homebrewgr.info/tutorials/παράκαμψη-capital-control-paypal/ εγώ στην δικιά μου περίπτωση έκανα send money και όχι request!Σε ενημερώνω ότι έχουν αναφερθεί οτι σε καινούργιους λογαριασμούς δεν είναι άμεσα διαθέσιμα τα λεφτά στο μπαλανς!Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά γιατί ο δικός μου λογοριασμος ήταν παλιός και ο δεύτερος!

poseidonas77

Well-Known Member
υπαρχει και δευτερος τροπος...εαν δεν δουλεψει το request
λεμε σε εναν συγγενη μας να φτιαξει paypall και να συνδεσει καρτα χρεωστικη
στο paypall...του ζηταμε να μας μεταφερει χρηματα μεσω paypall στο δικο μας paypall
και η δουλεια μας εγινε..αμεσως εμφανιζονται στο balance και μπορουμε να κανουμε
επιτοπου αγορες..απλα στην επιλογη βαζει μεταφορα χρηματων σε φιλους και οικογενεια
μπορει να συνδεσει και prepaid στο paypall ...ο τροπος αυτος δουλευει και εχω κανει αρκετες αγορες
με τον τροπο αυτον...και το request δουλευει αλλα μερικες φορες δεν με αφηνει η τραπεζα να μεταφερω λεφτα..δυστυχως σε καταστηματα που δεν δεχονται paypall αλλα μονο καρτα και ειναι εκτος των κατηγοριων που εχει καθε τραπεζα δεν μπορουμε να ψωνισουμε

danceworld_2001

Well-Known Member
Απο πηγή εμπορική προσωπική, έκλεισαν απο δευτέρα ξανά τις πιστωτικές προς εξωτερικό, με λίγα λόγια έσφιξαν ξανά τα capital λογω μειωμένης ρευστότητας επειδή δεν έκαναν ακόμη οι φωστήρες τα προαπαιτούμενα για να να πάρουν τα 2 δις δόση.

poseidonas77

Well-Known Member
τωρα εξηγειται που η πειραιως δεν εκτελει εμβασματα μεχρι τις 31οκ
εχει βγαλει ανακοινωση...:oops:
γ@μω τη βαλκανικη μπανανια που ζουμε!!!

Μπλουζα