ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΣ

trixas94

Member
καλησπερα παιδες....θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την τριχοπτωση (φυσικα).....ειμαι 20 χρονων και εχω ΑΑ... εχω αρχισει εδω και ενα μηνα ρεγκαιν ...απο τι ειδα στο φορουμ η δραση του θα κρατισει για λιγο καιρο και θα πρεπει να προσθετω ολο και κατι αλλο στην θεραπεια μου.....τα μαλλια μ ακομα βρισκονται σε καλη κατασταση αλλα απορω ποσο μπορω ακομα να τα κρατησω στην τωρινη κατασταση ....επισης θα ηθελα να ακουσω μαρτυριες απο πιο εμπειρους που ειχαν απο μικροι τριχωπτωση και καταφεραν να κρατισουν τα μαλλια τους μετα απο αρκετα χρονια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

arhs

Member
Εγώ έχω τριχόπτωση από τα 17 μ και είμαι 19 Στις αρχές π χρησιμοποιούσα μόνο ρεγαιν και δεν χρησιμοποιούσα έναν DHT BLOCKER μέσα στο 1 χρόνω είχα επανέκφυση αλά έχασα πολλά μαλλιά και μπροστά στο μέτωπο μπορώ να πω πώς έχουνε αραιώσει αρκετά άμα δεν είχα χρησιμοποίηση ρεβιβο δεύτερο χρόνω πιστεύω τώρα πώς, θα είχε γίνει εμφανή η ραφλα μ . Εγώ θα σ πρωτινά να δοκιμάσεις τα ω3 κ χωρείς ρεγαιν γιατί με το ρεγαιν θα δις παρενέργειες και θα φας πολύ ξενερα ιδικά με το πρήξιμο. Έχει αναφέρει ο γιαννις25 σε ένα ποστ τ ότι με τα ωμέγα 3 εδώ και πολύ καιρό χωρείς να χρησιμοποίηση τπτ άλλο είναι στο ίδιο σημείο εφόσον εσύ δεν θες επανέκφυση δοκιμασετο .
ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ γνώμη μ ! χωρείς να είμαι γιατρός η τπτ άλλο . ! Σου μιλάω από προσωπική μ εμπειρία ! Αα κ'( Βάλε και ένα Dht blocker όπως οπωσδήποτε γιατί θα χάσεις πολύ έδαφος ) .

trixas94

Member
δλδ με ρεγκαιν ειχεσ την ιδια πυκνοτητα για ενα χρονο (ερωτηση)...το ω3 ειναι χαπι ΄ και που το βρισκω...παντως φιλε ρεβιβο δν ξερω αμα συμφερει για μενα γτ εχω σε ολο το πανω μερος αριαωση και οχι σε καποιο σιγκεκριμενο σημειο

arhs

Member
trixas94 είπε:
δλδ με ρεγκαιν ειχεσ την ιδια πυκνοτητα για ενα χρονο (ερωτηση)...το ω3 ειναι χαπι ΄ και που το βρισκω...παντως φιλε ρεβιβο δν ξερω αμα συμφερει για μενα γτ εχω σε ολο το πανω μερος αριαωση και οχι σε καποιο σιγκεκριμενο σημειο

Δεσε στο FORUM για ω3 διάβασε να μάθεις σχετικά για αυτά. Το βρίσκεις από φαρμακείο βιταμίνες είναι εγώ περνώ ( healthaid omega 3 750mg ) 2 την ήμερα ... το ρεβιβο είναι ανυπόφορο με την λαδίλα τ και οικονομικά πολύ ακριβό ... Αλά δεν αμφισβητώ ότι είναι κάλο dht blocker για αυτά π έχει μπορεί να σ κρατήσει τα υπάρχοντα μαλλιά.
( Άμα είναι και τα ω3 δεν μ κάνουνε δουλειά θα τα αφήσω να πέσουν δεν θα ξανά ασχοληθώ μ έχει φαΐ την ψύχη αφτί η πουτ@ν@ τριχόπτωση από οικονομικό μέχρι και ψυχολογικό ) Άλλα έχω δει διάφορα μέχρι τώρα όχι 100% άλλα έχω δει θέλω να πιστεύω ότι λειτουργούν σε μένα . Με το ραγιαν είχα επανεκφυση με το καιρό την έχανα άγρια την πυκνότητα μακάρι τότε να γνώριζα το σιτε και να έπαιρνα ένα dht blocker θα είχα κράτησή πολλά μαλλιά . Από τι λένε τα παλιά μελη εδώ εφόσον το κεφάλι σ είναι παρθένο σε τοπικ το ραιγαιν θα σ κάνει καλή δουλειά . Χρησιμοποιησε ομεγα 3 και ραγιαν τοτε .. Κ από τι έχω καταλάβει και λένε για τα ομεγα 3 πρέπει να είναι τουλάχιστον 450 dha για αυτό περνώ 2 την ήμερα .

Μπλουζα