ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Α/Α

3746741

Member
Λοιπον,ειμαι χρονια μελος εδω,εχω διαβασει παρα πολλες ωρες αυτα που λεγονται εδω,εχω συμμετασχει σε συζητησεις κανω κ εγω θεραπεια,παλιοτερα μινοξ-φινα,τωρα μινοξ-zinc,μιας κ η φινα μας εβγαλε παρενεργειες.....

Ο λογος που ανοιξα αυτο το θεμα ειναι γιατι παροτι εχω παρατηρησει θεμα στα μαλλια μου απο πριν 9 χρονια ποτε μου δεν το εψαξα αν πραγματι εχω α/α.....κ για να ειμαι ειλικρινης δεν ηξερα οτι μπορουμε με τις καταλληλες εξετασεις να καταλαβουμε αν εχουμε α/α!

Για την ακριβεια ακομα ειμαι μπερδεμενος γιαυτο θετω την ερωτηση ξεκαθαρα!

Υπαρχουν εξετασεις (αιματος φανταζομαι) που δειχνουν αν καποιος εχει α/α?

Υπαρχει τροπος να ξερουμε σιγουρα που ευθυνεται η τριχοπτωση μας?

Κ αν ναι,ποιες ειναι οι εξετασεις αυτες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baldy

Member
απο τι ξερω ειναι εμφανες απο το pattern σου.Εχω ακουσει για κατι σχετικα καινουργιες εξετασεις dna που κανουν,δεν ξερω ποσο αξιοπιστες ειναι,κοιτα αυτο το λινκ αν δεν βαριεσαι και ψαξτο http://www.hairdx.gr/FAQs.aspx

ειναι απλο πηγαινε σε ενα δερματολογο π κανει τριχοριζογραμμα αν εχεις α/α θα δεις οτι στο τριχοριζογραμμα αλλες τριχες ειναι πιο λεπτες απο αλλες αυτο σημαινει οτι ειναι επηρεασμενες απο DHT οποτε και εχεις α/α.

gianniskritikos2

Active Member
αυτο δεν ισχυει που λες εγω στα πλαγια εεχω χοντρες και λεπτες τριχες ειμαι καστανοξανθος και εχω καποιες ξανθες πολυ λεπτες καποιες καφε χοντρες .... δεν ειναι απαρετιτο ολλες οι τριχες να εχουν το ιδιο παχος

3746741

Member
τελικα ρε παιδια κανενα νεο για αυτο το θεμα?

υπαρχουν εξετασεις που μπορω να κανω για να δω που ωφειλεται η τριχοπτωση?

τα υπολοιπα μελη τι λενε?

baldy

Member
σου ειπα αν εχεις το τυπικο pattern προφανως θα ειναι.Ο δερματολογος μπορει να κανει και το pulling test να δεις κατα ποσο φευγουν.Το τεστ dna που σου ειπα ειναι μια ενναλακτικη κοιτα το link.Αν καταλαβα παιρνουν δειγμα απο το δερμα σου και βλεπουν,το τριχοριζογραμμα ειναι μια αλλη εξεταση επισης,απο πολλα μελη οπως εχω διαβασει οχι αξιολογη.Με εξετασεις αιματος νομιζω μπορεις να δεις τα επιπεδα φεριτινης κτλπ για να δεις αν κατι απο αυτα μπορει να ευθυνεται,δεν θα μπορεις να δεις αν εχεις ανδρογενη

Chs

Μέλος του προσωπικού
χααχαχαχ σορρυ έκανα κατι δοκιμες πριν και βγηκε καταλαθος :p

Μπλουζα