ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ..........

Γεια χαρά και από μένα πάλι. Το «ιστορικό » μου είναι εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2851.0.html
Έχοντας σταματήσει τις θεραπείες εδώ και καιρό η αραίωση έχει μεγαλώσει αρκετά και συνεχίζεται όπως φαίνεται και κάτω. Σκέφτομαι λοιπόν να προβώ στην πρώτη μου μεταμόσχευση. Το σκεπτικό μου είναι το εξής: 1)να φτιάξω την hairline που έχει καταστραφεί, χωρίς να την κατεβάσω(πάντα ανοιχτούς κροτάφους είχα) και να προχωρήσω και λίγο ποιο μέσα όπως φαίνεται το περίγραμμα που έχω κάνει.
2) επειδή βλέπω ότι και τα πίσω αρχίζουν και φεύγουν, να τα παλέψω με καμία θεραπεία και αργότερα να πάμε και για 2η μεταμ.

Οι απορίες μου:
1) πόσα grafts χρειάζομαι στην συγκεκριμένη περιοχή?
Τον Ιανουάριο είχα επισκεφτεί στην Κύπρο την hdc και μου είχε πει για 2700-2800 περίπου με κόστος 7000 με strip.(με είχαν δει σε καλύτερη κατάσταση από τώρα)
2) η hdc είναι όντως τόσο καλή;; πολύ διαφήμιση πέφτει και δεν ξέρω αν είναι τόσο καλό αυτό.
3)Στην νέα Υόρκη ξέρουμε κάποια κλινική??

ευχαριστώ παρα πολυ, και περιμένω τις χρησιμες συμβουλές σας...

Συνημμένα

• image201108280003.jpg
    image201108280003.jpg
    21.3 KB · Προβολές: 26

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απ: ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ..........

captainman, προσωπικά από μεταμοσχεύσεις δεν έχω ψαχτεί ιδιαίτερα παρόλο που είμαστε στο ίδιο nw και παρόλο που είμαι 36χρ. Μια εντελώς προσωπική γνώμη είναι πως αν είσαι 26-27 και κάνεις τώρα μεταμόσχευση, σίγουρα θα χρειαστείς και άλλες στην πορεία. Πολλά λεφτά....
Εφόσον η τριχόπτωση σου ξεκίνησε μέσα στην τελευταία 4ετία, πιστεύω πως αν σου "κάτσει" μια καλή θεραπεία θα δεις τρελά αποτελέσματα. Ένα παράδειγμα, πέρυσι είχα δοκιμάσει τοπική κετοκοναζόλη και είδα πύκνωση που δεν είχα δει για χρόνια. Όταν την σταμάτησα βέβαια, επανήλθα, αλλά αυτό ήταν λάθος δικό μου. Επίσης, πύκνωση μου είχε δώσει και η μίνοξ με τρετινοίνη και διάφορα άλλα μέσα. Αυτή τη στιγμή τα έχω σταματήσει όλα και παρόλο αυτά έχω σταθεροποιηθεί.
Παρακολουθώ σε φόρουμ του εξωτερικού άτομα που δοκιμάζουν miconazole nitrate με προσθήκη μίνοξ και βλέπουν πολύ καλά αποτελέσματα όπως επίσης και νέες έρευνες που παίζουν πολύ τον τελευταίο καιρό σχετικά με τα fat cells και τουλάχιστον στην θεωρία δείχνουν πολύ ενδιαφέρουσες. Κάνω υπομονή να δω που θα καταλήξουν όσοι ήδη βρίσκουν κρέμες, λοσιόν αλοιφές κλπ οι οποίες αυξάνουν τα λιποκύτταρα τοπικά. Επίσης βρίσκω πολλές έρευνες για το ρόλο που παίζει η αντίσταση στην ινσουλίνη σε πολλές περιπτώσεις τριχόπτωσης, κάτι που σχετίζεται άμεσα με τις έρευνες των λιποκυττάρων τα οποία επηρεάζονται σε σημαντικό βαθμό και από την ινσουλίνη αλλά και από τα ανδρογόνα. Γενικότερα όλο και κάτι κινείται...
Προσωπικά για 1-2 χρόνια τουλάχιστον, θα πειραματιζόμουν και με εναλλακτικές θεραπείες ώστε να ήμουν σίγουρος ότι δεν μπορώ να πετύχω κάτι καλό και μετά θα στρεφόμουν σε μεταμόσχευση.
Από κει και πέρα, αν έχεις ήδη καταλήξει ότι θες να προχωρήσεις σε εμφύτευση, όλα τα παραπάνω δεν τα λαμβάνεις καν υπόψη και αναμένεις να απαντήσουν παιδιά που γνωρίζουν περισσότερα γι αυτή.

Τι 3Α, Nw5 εισαι, φιλικα στο λεω. Απλα για να ξερεις τι παιζει

με 2.500 grafts δε κανεις τιποτα, 26 ετων NW5.

Για NY δες Dr. Feller ειναι πολυ καλος.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

kkathi είπε:
GOMI, όταν λές τοπική κετοκοναζόλη ενοείς σε μορφή αλοιφής και αν ναι ποιά;

Υπάρχει η fungoral cream 20 mg/g από φαρμακείο πολύ φθηνή. Το άρωμα που έχει όμως εγώ προσωπικά δεν το αντέχω καθόλου. Μυρίζει σαν καμένο συμιγδάλι :p

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

kkathi, αυτή που αναφέρει ο fenimore, fungoral των 30gr. Εμένα πάλι βέβαια δεν μου μύριζε καθόλου...ούτε καν το είχα παρατηρήσει δηλαδή.

Επίσης, εντελώς πληροφοριακά και πάντα απο μαρτυρίες που διαβάζω επανειλημμένως σε ξένα φόρουμ, αξίζει να κάνεις μια έρευνα μέσω google για τα υπέρ και τα κατά της miconazole nitrate. Ειδικά σε γυναίκες αναφέρονται εντυπωσιακά αποτελέσματα και τη συνδυάζουν είτε με fungoral αλοιφή είτε ακόμα καλύτερα με minox.
Προσωπικά είναι κάτι που σκέφτομαι να εφαρμόσω στην πορεία....

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

skeptikistis είπε:
Τι 3Α, Nw5 εισαι, φιλικα στο λεω. Απλα για να ξερεις τι παιζει

με 2.500 grafts δε κανεις τιποτα, 26 ετων NW5.

Για NY δες Dr. Feller ειναι πολυ καλος.

Sorry...αλλά nw5 πιστεύω ότι είναι υπερβολή...

kapa

Μέλος του προσωπικού

GOMI είπε:
kkathi, αυτή που αναφέρει ο fenimore, fungoral των 30gr. Εμένα πάλι βέβαια δεν μου μύριζε καθόλου...ούτε καν το είχα παρατηρήσει δηλαδή.

Επίσης, εντελώς πληροφοριακά και πάντα απο μαρτυρίες που διαβάζω επανειλημμένως σε ξένα φόρουμ, αξίζει να κάνεις μια έρευνα μέσω google για τα υπέρ και τα κατά της miconazole nitrate. Ειδικά σε γυναίκες αναφέρονται εντυπωσιακά αποτελέσματα και τη συνδυάζουν είτε με fungoral αλοιφή είτε ακόμα καλύτερα με minox.
Προσωπικά είναι κάτι που σκέφτομαι να εφαρμόσω στην πορεία....
η daκtarin(miconazole)σε συνδιασμο με μινοξιδιλη εχει καλα αποτελεσματα,λογο αποροφησης οχηματων της κρεμας η μινοξ θα αποροφηθει καλυτερα.
με fungoral και miconazole τα αποτελεσματα δεν θα ειναι και τοσο θεαματικα λογο το οτι κανενα απο τα δυο δεν ειναι growth

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

kapamarou, από τα όσα διαβάζω πάντα, θεωρούν ότι η miconazole (τα nitrate) , έχει πάνω κάτω τον ίδιο μηχανισμό λειτουργίας με την μινοξιδίλη

kapa

Μέλος του προσωπικού

GOMI είπε:
kapamarou, από τα όσα διαβάζω πάντα, θεωρούν ότι η miconazole (τα nitrate) , έχει πάνω κάτω τον ίδιο μηχανισμό λειτουργίας με την μινοξιδίλη
τον ιδιο με την κετοκοναζολη(ηπιο dht blocker),ειναι μια μυκητοκτονος ουσια η οποια καταπολεμα και το σμηγμα,αναμεσα σε αρκετες δερματικες παθησεις

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Αναφέρεται εκτός αυτού, και ως Nitric Oxide boost, κάτι που κάνει και η μινοξιδίλη. Για να μην χαλάμε όμως το ποστ του παλικαριού, όπως προείπα είναι απλά θέματα που παρακολουθώ αρκετό καιρό με έρευνες αλλά και προσωπικές μαρτυρίες και προέτρεψα την kkathi, απλά να ψαχτεί και η ίδια ώστε να έχει δική της άποψη....
Ειδικά σε γυναικεία φόρουμ με θέμα την τριχόπτωση...έχει πολύ καλές περιπτώσεις...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

πως ειναι υπερβολη ρε παιδια το 5αρι στη κλιμακα ειμαστε σοβαροι? ειναι 27 χρονων και φενεται η αραιωση με τοσο χαλια φωτογραφιες σε σχημα 5Α δηλαδη πρεπει να ειναι γλομπος στη περιοχη που μιλαμε? Δε το λεω για να στεναχωρησω καποιον, απλα καλο ειναι να ξερουμε τι παιζει πριν παμε για μεταμοσχευση. Οι τριχες ειναι στο δρομο τους προσ το πατωμα σε 5Α παττερν.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

skep, πίσω φαντάζομαι δεν έχει κάνει το κλασσικό μπιφτέκι...απ οτι αναφέρει τουλάχιστον. Επίσης μπροστά όπως είπα αν του κάτσει λίγο καλή θεραπεία και πυκνώσει στις περιοχές που έχει ήδη μαλλιά αλλά πολύ αραιά, μοιάζει άνετα με 3V...Ο ίδιο βέβαια ξέρει καλύτερα....

σκοπος δεν ειναι να διαφωνησουμε, αλλα εμενα οι φωτος του μου φαινονται ιδια με το 5Α, αλλα ιδια ομως.
cache_1144684804.jpg

Τωρα απο κει και περα, προφανως και ο ιδιος δεν ξερει καλυτερα, ο καθενας βλεπει τον εαυτο του εντελως υποκειμενικα, αυτος που ξερει καλυτερα ειναι ο γιατρος του. Οτι εχει αραιωση πολυ παραπανω απο το 3, ειναι δεδομενο γεγονος, δεν επιδεχεται αμφισβητησης. και καλο ειναι να μην ωραιοποιουμε τα πραγματα λιγο πριν μια μεταμοσχευση, ακμα και αν στεναχορησουμε καποιον....

skeptikistis είπε:
σκοπος δεν ειναι να διαφωνησουμε, αλλα εμενα οι φωτος του μου φαινονται ιδια με το 5Α, αλλα ιδια ομως.
cache_1144684804.jpg

Τωρα απο κει και περα, προφανως και ο ιδιος δεν ξερει καλυτερα, ο καθενας βλεπει τον εαυτο του εντελως υποκειμενικα, αυτος που ξερει καλυτερα ειναι ο γιατρος του. Οτι εχει αραιωση πολυ παραπανω απο το 3, ειναι δεδομενο γεγονος, δεν επιδεχεται αμφισβητησης. και καλο ειναι να μην ωραιοποιουμε τα πραγματα λιγο πριν μια μεταμοσχευση, ακμα και αν στεναχορησουμε καποιον....

nw 5 θα καταληξω σιγουρα. φαινεται το πραγμα. απλα με την φινα ειχα κρατησει σε πολυ καλη κατασταση τα πισω, για αυτο ειχα βαλει 3α. τωρα που τα εχω σταματησει ολα φαινεται εντονα. στο μπροστινο κομματι πόσα θελω. πανω απο 3000 grafts?

Adriano

Well-Known Member

Ο Μάχος είχε αυθεντικό nr 5 και με 4000 και κάτι grafts είχε τέλειο αποτέλεσμα.Παίζει όμως και η ποιότητα της τρίχας.Ψάξου για κανα καλό megasession και πιστεύω ότι θα είναι η καλύτερη επένδυση για τον εαυτό σου.

Adriano είπε:
Ο Μάχος είχε αυθεντικό nr 5 και με 4000 και κάτι grafts είχε τέλειο αποτέλεσμα.Παίζει όμως και η ποιότητα της τρίχας.Ψάξου για κανα καλό megasession και πιστεύω ότι θα είναι η καλύτερη επένδυση για τον εαυτό σου.

για αυτο ανοιξα και το θεμα για να ακουσω τις αποψεις σας και ιδιαιτερα παιδιων που την εχουν κανει. βλεπω πολλα ατομα που με τοσα grafts εχουν φτιαξει καλες hairline. και ο μαχος που λες με 4000 καλυψε μεχρι την μεση. το θεμα ειναι στην hdc ειναι τοσο αξιοπιστοι οσο μας λένε τα παιδια????

n094

Active Member

Γεια και από μένα,
αν και εφόσον θέλεις να καλύψεις μόνο την περιοχή που διαγράμμισες (άντε και να μπεις λίγο πιο μέσα) και με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να συνεχίσεις ή να αρχίσεις θεραπεία (BIG3) με τον φόβο ότι ωστόσο μπορεί να πέσουν κάποια μαλλιά ούτως ή άλλως (ουφφ) εγώ πιστεύω ότι 2.000-2.500 θυλάκια (ανάλογα και με το αν έχεις αρκετά πολύτριχα) είναι αρκετά για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα…. Βέβαια σημαντικότατο ρόλο παίζει και η κλινική που θα διαλέξεις και άρα και η δουλειά που θα σου γίνει….

best1210

Member

παρομοια περιπτωση με Μαχο θα ελεγα.
με 4000 κανεις πολυ καλη δουλεια πιστευω και εισαι κομπλε ;)

max_os

New Member

διαφωνώ ή μαλλον δεν συφωνώ 100% , με τον best1210.
Πιστευω πως κάθε "κεφάλι" δίνει διαφορετικό αποτέλεσμα και αυτό γιατί ο καθένας έχει διαφορετική τρίχα (ή πέρνει φάρμακα ή έχει αλλη προδιάθεση ή οι τρίχες του συμπεριφέρονται διαφορετικά ή...... 1000 ή) . Ετσι δεν μπορούμε να πούμε ότι με 4000 ΤΘΛ θα έχω εγώ με τον "Χ" το ιδιο αποτέλεσμα. Δεν θα πρέπει να 'εχουμε στο μυαλό μας "αναλογία" αποτελεσμάτων. Πάραυτα έχουμε δει όλοι μας αποτελέσματα απο την (το) HDC και μπορούμε να κρίνουμε που μπορεί να "φτάσουν" τα αποτελέσματά τους.

Μπλουζα