Διόρθωση ουλων

drew93

New Member
γεια σας. μολις σημερα εκανα εγραφη γιατι θελω την βοηθεια σας και τη γνωμη σας σε καποια θεματα που εχω.
για αρχη ειμαι 21 χρονων και η τριχοπτωση εχει αρχισει απο τα 18-19. τωρα οι κροταφοι εχουν υποχωρησει αρκετα και δημιουργειται και κενο σιγα σιγα στο κεντρο. σκεφτηκα να τα κουρεψω πολυ κοντα επειδη εχω και καλο σχημα κρανιου αλλα δεν γινεται γιατι εχω καποιες ουλες.
οι ουλες ειναι 2. μια επανω περιπου 8 εκατοστα και μια πισω περιπου 3 εκατοστα. αυτες δημιουργηθηκαν το 2009 οταν εκανα αφαιρεση καποιων σημαδιων (σαν λιποματακια χωρις μαλλι. κληρονομικο). ειμαι ευχαριστημενος απο το χειρουργιο απλα εαν τα κοψω πολυ κοντα θα φαινονται αρκετα.
ποια η γνωμη σας στο θεμα αυτο? υπαρχει δυνατοτητα διορθωσης τους? αν ναι ποιο το κοστος και ο χρονος μεχρι τα αποτελεσματα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Μιας και τα έχεις κουρέψει αρκετά κοντά όπως λές...δέν βάζεις καμοιά φωτογραφία να δούμε την έκτασή τους?

drew93

New Member
Stripar είπε:
Μιας και τα έχεις κουρέψει αρκετά κοντά όπως λές...δέν βάζεις καμοιά φωτογραφία να δούμε την έκτασή τους?

λοιπον σας βαζω τις φωτογραφιες. 2 απο πανω και μια απο πισω.
η πανω δεν φαινεται τοσο πολυ λογο του μαλλιου που την καλυπτει αλλα εαν τα κοψω πιο κοντα θα φαινεται.

Συνημμένα

• 22222222.jpg
    22222222.jpg
    198.4 KB · Προβολές: 17
  • WP_20140615_014.jpg
    WP_20140615_014.jpg
    306.3 KB · Προβολές: 17
  • WP_20140615_011.jpg
    WP_20140615_011.jpg
    270.4 KB · Προβολές: 17

Physio40

Member
Μπορείς να βάλεις τρίχες στις ουλές και να καλυφθούν. Είναι πολλά μέλη εδω που το έχουν κάνει. Για κόστος θα πρέπει να ρωτήσεις αλλά σίγουρα είναι φθηνότερο από μια μεταμόσχευση και χρόνος ο ίδιος λογικά δλδ 6-9 μήνες.

drew93

New Member
Physio40 είπε:
Μπορείς να βάλεις τρίχες στις ουλές και να καλυφθούν. Είναι πολλά μέλη εδω που το έχουν κάνει. Για κόστος θα πρέπει να ρωτήσεις αλλά σίγουρα είναι φθηνότερο από μια μεταμόσχευση και χρόνος ο ίδιος λογικά δλδ 6-9 μήνες.

οκ! σε ευχαριστω. θα ρωτησω και θα σας πω τι μου ειπαν. πιστευω οτι καλυτερα να κανω αυτο τωρα και να τα παρω κοντα και αργοτερα μεταμοσχευση ωστε να πεσει οτι ειναι να πεσει να ξερω τι κανω.

Μπλουζα