Δικαστήριο

sven

Active Member
Γειά χαρά

Τσακώθηκα με έναν συνάδελφο και που είπαν οι άλλοι θα σε κυνηγήσει δικαστηκά για να πάρει λέφτα. Απλά το μάτι του μαύρισα.

Επιστρέφω Ελλάδα για πάντα σε δύο εβδομάδες. Εδώ πέρα γράμμα απο το δικαστήριο δεν έχω πάρει ακόμα. Θέλω να ρωτήσω δυο ενδεχόμενα που παίζει να γίνουν και δεν γνωρίζω την κατάληξη.

1.Τι γίνετε αν δεν πάρω το γράμμα, θα δούν οτι δεν κατοικώ πλέον Γερμανία, δεν θα γίνει ποτέ το δικαστήριο?

2.Αν με ψάξουν και με βρούν Ελλάδα και μου στείλουν εκεί το γράμμα αλλά δεν εμφανιστώ στο δικαστήριο της Γερμανίας. Θα γίνει χωρίς εμένα και θα βγεί κατά μου?

Για την δευτερη περίπτωση που είναι και πιο πιθανή απλά σκέφτομαι αν πάρω γράμμα στην Ελλάδα, δεν θα τον ανοίξω και θα πάω στο ταχυδρομείο και θα πω, βρήκα αυτον τον φάκελο στο γραμματοκυβωτιό μου αλλά είναι ο προηγούμενος νοικάρης, δεν μένει πλέον εκεί, και θέλω να σας τον δώσω για να τον επιστρέψετε πίσω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Τι κακό και αυτό?? Παλιά παίζαμε κάνα μπουκέτο και τελείωνε το θέμα..τώρα το πάνε όλοι δικαστικά..τι πράγμα είναι και αυτό...
Τσακώθηκα με έναν συνάδελφο και που είπαν οι άλλοι θα σε κυνηγήσει δικαστηκά για να πάρει λέφτα. Απλά το μάτι του μαύρισα.
 

dlazaros

Well-Known Member
Οι ελαφριές σωματικές βλάβες είναι πταίσμα και επιφέρουν πρόστιμο στην Γερμανία. Δεν είναι αυτόφωρο αδίκημα ούτε είναι αυτεπαγγέλτο οπότε χωρίς μήνυση δεν γίνεται τίποτα. Άμα γίνει μήνυση θα βγει εντολή εκδίκασης και θα στην στείλουν στην γερμανική Διεύθυνση. Εάν έχεις φύγει θα δωθεί σήμα στην ελληνική αστυνομία να σου επιδώσει την πρόσκληση. Εάν τα αγνοήσεις όλα τότε θα δικαστείς ερήμην και εάν βγει εναντίον σου (δεν βοηθάει εάν δεν πεις την δική σου άποψη..) τότε θα σου επιδικαστεί η απόφαση η οποία έχει ισχύ σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλως το παιδι !!! Εδω μονο εμας δεν εδειρες τοτε στο παλιο καλο φορουμ.
 
Μπλουζα