Διαχυτη "vs" AA

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Nikos22_

New Member
Μπορει καποιος να μ πει τα καλα και τα κακα των 2 που αναφερω? Δεν μου εχει πει γιατρος οτι εχω Διαχυτη αλλα ειμαι 99% σιγουρος με αυτα που διαβαζω.. Ειναι " καλυτερο " να εχεις διαχυτη η ΑΑ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Διαχυτη "vs" AA

η ΑΑ αρχικα ξεκιναει με αραιωση στους κροταφους και σταδιακα δημιουργειται και μπιφτεκι.
η διαχυτη εχει ομοιομορφη αραιωση.
το πλεονεκτημα ειναι οτι υπαρχουν τροποι να τα αντιμετωπισεις
το μειωνεκτημα ειναι οτι θα τα αντιμετωπιζεις εφ ορου ζωης

Nikos22_

New Member

kapamarou είπε:
η ΑΑ αρχικα ξεκιναει με αραιωση στους κροταφους και σταδιακα δημιουργειτε και μπιφτεκι.
η διαχυτη εχει ομοιομορφη αραιωση.
το πλεονεκτημα ειναι οτι υπαρχουν τροποι να τα αντιμετωπισεις
το μειωνεκτημα ειναι οτι θα τα αντιμετωπιζεις εφ ορου ζωης
Εγω εχω μεγαλυτερη αραιωση φιλε μ στη κορυφη και λιγο πιο πανω αλλα ολο το κεφαλι μου πανω εχει αραιωσει. Η διαχυτη ειναι και πισω και στα πλαγια εκει δεν βλεπω τπτ αλλα . Εχω ομοιομορφα οπως λες πανω.. Ελεος δε ξερω τι εχω και δεν μου ειπε και η δερματολογος..

kapa

Μέλος του προσωπικού

αν μπορεσεις να βαλεις φωτο θα σου πω εγω τι εχεις

kakashi

Member

να πω την αληθεια εγω προτιμω νομιζω τη διαχυτη γιατι συνηθως σαυτη η χερλαιν δεν χαλαει τοσο νωρις οσο στην ΑΑ κ το κεφαλι σ ειναι πιο ομοιομορφο κυριως αν τα κοψεις πολυ κοντα.....δεν εχει πχ το εντονο μπιφτεκι που εχει η ΑΑ κ το μεγαλο μετωπο με τα υπολοιπα να ειναι πυκνα κ να φαινεται εντονη διαφορα.....βεβαια αυτα σε αρχικο σταδιο γιατι μετα γινονται σχεδον τα ιδια.....τωρα για την αντιμετωπιση κ οι 2 ειναι αρκετα δυσκολες...κ στηντελικη αμα εχεις τριχοπτωση οτι κ να εχεις σκατα ειναι :(

Panos1982

Well-Known Member

Nikos22_ είπε:
Δεν μου εχει πει γιατρος οτι εχω Διαχυτη... Ειναι " καλυτερο " να εχεις διαχυτη η ΑΑ?

ωραια ερωτηση.......ειναι σαν να λεμε.....
ειναι "καλυτερα" να εχεις καρκινο στο συκωτι η στο παγκρεας?........ :-[

Nikos22_

New Member

Panos1982 είπε:
[quote author=Nikos22_ link=topic=3070.msg55474#msg55474 date=1308931382]
Δεν μου εχει πει γιατρος οτι εχω Διαχυτη... Ειναι " καλυτερο " να εχεις διαχυτη η ΑΑ?

ωραια ερωτηση.......ειναι σαν να λεμε.....
ειναι "καλυτερα" να εχεις καρκινο στο συκωτι η στο παγκρεας?........ :-[
[/quote]
Απλα ηθελα να μαθω τι γινεται με τις 2 περιπτωσεις. Ωραιο αποτελεσμα πανο ο hasson σε εκανε μαγκα χαχα. Απο κατω γραφεις διακοπη φινα. Να σε ρωτησω. Οποιος κανει μεταμοσχευση και εχει καποια μαλλια που δεν εχουν πεσει θα πρεπει να περνει Φινα αναγκαστικα? και για ποσο καιρο?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα