Άκης
Administrator
Το μέλος Death_Valey επικοινώνησε με pm μαζί μου στέλνοντας την βιβλιογραφία που ανέφερε σε άλλο ποστ. Ενημερωτικά, είναι γνωστά όλα αυτά που αναφέρει το βιβλίο του και έχουν χιλιοειπωθεί εδώ. Οπότε, επειδή έχουμε κάνει λίγο έναν ψιλοχαμό στα θέματα με τις διαφωνίες μας, ας πούμε εδώ ότι διαφωνία έχουμε.
Επειδή αυτά που ανέφερε ΔΕΝ τα συζητώ με pm αλλά με ποστ κανονικά, για να τα βλέπουν όλοι, ας κάνω αυτό που είπαμε, το άνοιγμα ενός θέματος. Αν θεωρείς ότι δεν είναι σωστό, πες μου να το σβήσω.
Καταρχάς το 1ο. Μου λες ότι έχω την πολυτέλεια να δίνω φάρμακα με ελαφρά καρδιά.
Επειδή μερικοί το έχουν ξαναπεί αυτό, ας πω το χιλιοειπωμένο. Ότι λέω το λέω (λέμε) με βάση κάποιο διάβασμα που έχω ρίξει και με βάση τι ισχύει με βάση έρευνες.
Όταν επισκέπτεται κανείς το site, η 1η σελίδα λέει:
Πάει αυτό...
Μου λες ότι χλευάζουμε όταν κάποιος προτείνει ένα άλλο προϊόν πλην του big 3 και αμέσως τον λέμε να πάρει το big3 "με προιοντα που υπαρχουν κατα παραγγελια μεσω διαδικτυου" όπως λες.
Καταρχάς το big3 είναι ο μοναδικός συνδυασμός που δουλεύει. Και ποιο διαδίκτυο αναφέρεις;
Proscar = από το φαρμακείο
Minoxidil = Από το φαρμακείο εμπορική ή φτιαχτή από τον φαρμακοποιό
Fungoral = Από το φαρμακείο.
Άρα, κάπου κάνετε λάθος όσοι λέτε για internet.
Πολλά μεγάλα ξένα forums γιατροκρατούντε με "συμβουλές" τους που στρέφουν τα μέλη στα προϊόντα που πλασάρουν αυτοί και λοιπά. Ας μην το αναλύσουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει και εδώ. Για να μείνει η κοινότητα μας Snake Oil Free, αν επιμένει κανείς τόσο πολύ για ένα προϊόν, που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν κάνει τπτ (τα περισσότερα τα έχω δοκιμάσει ο ίδιος), θα πρέπει να μας δώσει και κάποιες έρευνες για να πειστούμε.
Λες ότι το avodart δεν πρόκειται να πάρει ποτέ έγκριση για ΑΑ.
Εδώ παίζουν οικονομικοί λόγοι (όπως λένε οι φήμες) και όχι ότι δεν είναι ασφαλές. Έχει περάσει και το στάδιο 3 των ερευνών.
Λες ότι το propecia δεν μπορείς να το πάρεις από Ελλάδα, όπως και το Avodart.
Τσέκαρε την σελίδα του ΕΟΦ να πειστείς για το αντίθετο.
Λες η σπιρονολακτόνη δεν κάνει να λαμβάνεται από άντρες. Αν και κυκλοφορεί και για άντρες σε χάπι, εμείς ΔΕΝ λέμε να την πάρει κανείς από το στόμα. Τοπικά την βάζουμε και υπάρχουν αναφορές από γιατρούς ότι ΔΕΝ απορροφάτε συστηματικά.
Αυτά τα λίγα. Ας γράφουμε εδώ ότι διαφωνίες έχουμε για τα προϊόντα αυτά και να μην γεμίζουμε τα άλλα θέματα με τις διαφωνίες των μελών για αυτά.
Επειδή αυτά που ανέφερε ΔΕΝ τα συζητώ με pm αλλά με ποστ κανονικά, για να τα βλέπουν όλοι, ας κάνω αυτό που είπαμε, το άνοιγμα ενός θέματος. Αν θεωρείς ότι δεν είναι σωστό, πες μου να το σβήσω.
Καταρχάς το 1ο. Μου λες ότι έχω την πολυτέλεια να δίνω φάρμακα με ελαφρά καρδιά.
Επειδή μερικοί το έχουν ξαναπεί αυτό, ας πω το χιλιοειπωμένο. Ότι λέω το λέω (λέμε) με βάση κάποιο διάβασμα που έχω ρίξει και με βάση τι ισχύει με βάση έρευνες.
Όταν επισκέπτεται κανείς το site, η 1η σελίδα λέει:
Όποια άλλη σελίδα δει κανείς, δεσμεύεται και από τους όρους του site, ανεξάρτητα αν δεν τους διαβάσει (στους οποίους θα πρέπει να συμφωνήσετε για να γίνεται μέλη), όπου με λίγα λόγια λένε:Προτού συνεχίσεις, θα πρέπει να διαβάσεις τους όρους του site.
Οπότε σταματήστε να αναμασάτε αυτήν την καραμέλα. Ότι λέγεται εδώ, είναι ενημερωτικό. Όποιος θέλει να ακολουθήσει κάτι, ενημερώνεται από τον γιατρό του και το παίρνει με ευθύνη του.Τα άρθρα αυτά έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα, σε καμία περίπτωση δεν αναπληρώνουν την γνώμη του ιατρού σας και σε περιπτώσεις ασθενειών και λοιπών προβλημάτων ενδείκνυται να ζητήσετε ιατρική γνωμάτευση και παρακολούθηση.
Για οποιαδήποτε ιατρική, θεραπευτική η και προληπτική χρήση, συζητήστε με τον θεράποντα ιατρό σας.
Πάει αυτό...
Μου λες ότι χλευάζουμε όταν κάποιος προτείνει ένα άλλο προϊόν πλην του big 3 και αμέσως τον λέμε να πάρει το big3 "με προιοντα που υπαρχουν κατα παραγγελια μεσω διαδικτυου" όπως λες.
Καταρχάς το big3 είναι ο μοναδικός συνδυασμός που δουλεύει. Και ποιο διαδίκτυο αναφέρεις;
Proscar = από το φαρμακείο
Minoxidil = Από το φαρμακείο εμπορική ή φτιαχτή από τον φαρμακοποιό
Fungoral = Από το φαρμακείο.
Άρα, κάπου κάνετε λάθος όσοι λέτε για internet.
Πολλά μεγάλα ξένα forums γιατροκρατούντε με "συμβουλές" τους που στρέφουν τα μέλη στα προϊόντα που πλασάρουν αυτοί και λοιπά. Ας μην το αναλύσουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει και εδώ. Για να μείνει η κοινότητα μας Snake Oil Free, αν επιμένει κανείς τόσο πολύ για ένα προϊόν, που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν κάνει τπτ (τα περισσότερα τα έχω δοκιμάσει ο ίδιος), θα πρέπει να μας δώσει και κάποιες έρευνες για να πειστούμε.
Λες ότι το avodart δεν πρόκειται να πάρει ποτέ έγκριση για ΑΑ.
Εδώ παίζουν οικονομικοί λόγοι (όπως λένε οι φήμες) και όχι ότι δεν είναι ασφαλές. Έχει περάσει και το στάδιο 3 των ερευνών.
Λες ότι το propecia δεν μπορείς να το πάρεις από Ελλάδα, όπως και το Avodart.
Τσέκαρε την σελίδα του ΕΟΦ να πειστείς για το αντίθετο.
Λες η σπιρονολακτόνη δεν κάνει να λαμβάνεται από άντρες. Αν και κυκλοφορεί και για άντρες σε χάπι, εμείς ΔΕΝ λέμε να την πάρει κανείς από το στόμα. Τοπικά την βάζουμε και υπάρχουν αναφορές από γιατρούς ότι ΔΕΝ απορροφάτε συστηματικά.
Αυτά τα λίγα. Ας γράφουμε εδώ ότι διαφωνίες έχουμε για τα προϊόντα αυτά και να μην γεμίζουμε τα άλλα θέματα με τις διαφωνίες των μελών για αυτά.