georgehairs
Member
Θα ηθελα να εκφρασω την εξης απορια στους συναδελφους αγωνιστες της τριχοπτωσης! Λοιπον οπως εχω γραψει και αλλου το τελευταιο διαστημα παρατηρω αυξημενη τριχοπτωση πηγα λοιπον στο δερματολογο και μου κοιταξε τις τριχες με το ηλεκτρονικο μικροσκοπιο και το απιθανο ηταν πως ολες οι τριχες του κεφαλιου ειτε οι μπροστινες ειτε αυτες πισω χαμηλα ειχαν το ιδιο παχος, δηλαδη δε φανηκε καποιου ειδους λεπτυνση (miniaturization). Φυσικα και ειμαι στη ΦΙΝΑ 3,5 χρονια δεν βαζω μινοξ και δεν εχω εμφανη αραιωση μονο κροταφους θεμα. Και το ερωτημα μου ειναι το εξης, αν υποθεσουμε οτι η ΦΙΝΑ εχει χασει τη δραση της για να νεκρωθει ο θυλακας θα πρεπει να πεφτουν οι τριχες στη θεση τους να ξαναβγαινουν νεες πιο λεπτες και ετσι να συνεχιζεται μεχρι να γινει η τριχα αορατη (χνουδι) σωστα? Το ιδιο ισχυει και με μινοξ, παλι η τριχα θα πεσει, η επομενη π θαβγει θα ειναι πιο λεπτη κλπ κλπ ? Ρωταω γιατι το μαλλι μου απο πλευρας ποιοτητας και παχους ειναι πολυ καλα που αυτο επιβεβαιωθηκε και απο αυτα που ειδα στο ιατρειαο απλα σα να εχει αυξηθει η τριχοπτωση. Οταν το συζητησα με το δερματολογο μου ειπε πως απο τη στιγμη που το μαλλι μου εχει τετοια καλη ποιοιτητα να μην ανυσηχω για την τριχοπτωση γιατι τα παντα φαινονται υγιεστατα και να συνεχισω στη θεραπει που ακολουθω χωρις να ανεβασω τη δοση. Τι λετε?