Διάχυτη αλωπεκία σε άντρες

Na'maikiego

New Member
Πάρα πολλά λέγονται για την ΑΑ, την οποία φαίνεται να έχουν οι περισσότεροι. Πόσοι έχουν διάχυτη;

Η τριχόπτωση σε μένα ξεκίνησε από τα 14. Ως σήμερα 8 χρόνια μετά δεν έχει υποχωρήσει εκατοστό η γραμμή τριχοφυΐας, ούτε υπάρχει κενό στο "στέμμα". Υπάρχει μια αραίωση σε όλο το κεφάλι, πολύ μεγαλύτερη όμως στο πάνω τμήμα. Έχοντας αλλάξει πολλές θεραπείες κατά καιρούς στέριωσα για κάποια χρόνια με μία λοσιόν βασισμένη στη μινοξιδίλη που σταμάτησε την τριχόπτωση και επανέφερε και κάποια χαμένα μαλλιά αλλά που φαίνεται πλέον να μην τραβάει άλλο στην ανηφόρα.

Έχει κάποια διαφορά η διάχυτη από την ΑΑ; Ο δερματολόγος μου μου είπε ότι και διάχυτη μπορεί να εμφανιστεί σε άντρες και να είναι εξίσου "κληρονομική". Έχουν άλλοι εδώ διάχυτη αλωπεκία; Υπάρχει κάποια διαφορά;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

TheSunWithin

New Member
Φαινεται οτι το περιβαλλον στο κρανιο σου δεν υποστηριζει τη θρεψη των θυλακων.
Αυτο μπορει να οφειλεται σε 1002 λογους(χαμηλη οξυγονωση,ινωση,τοξικοτητα,απωλεια λιπωδους ιστου προστασιας κτλ).

Αν ειχες ομως εξαρχης ποιοτικο αιμα και ισχυρη αιματωση οι τριχες δεν θα επεφταν.
Για αυτο η λυση σε εσενα και στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι η αιματωση του θυλακα.
Υπαρχουν πολλοι τροποι να το κανεις αυτο ,αλλα καλο θα ηταν να τους βρεις μονος σου και να αυτοσχεδιασεις.

cisse92

New Member
TheSunWithin είπε:
Αυτο μπορει να οφειλεται σε 1002 λογους(χαμηλη οξυγονωση,ινωση,τοξικοτητα,απωλεια λιπωδους ιστου προστασιας κτλ).

Αν ειχες ομως εξαρχης ποιοτικο αιμα και ισχυρη αιματωση οι τριχες δεν θα επεφταν.
Για αυτο η λυση σε εσενα και στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι η αιματωση του θυλακα.
Υπαρχουν πολλοι τροποι να το κανεις αυτο ,αλλα καλο θα ηταν να τους βρεις μονος σου και να αυτοσχεδιασεις.

Οταν οι τριχες πεφτουν απο τοξικοτητα(π.χ. βαρεα μετταλα)με την αποτοξινωση και με καποια βοηθεια ξαναβγαινουν?

TheSunWithin

New Member
cisse92 είπε:
TheSunWithin είπε:

Οταν οι τριχες πεφτουν απο τοξικοτητα(π.χ. βαρεα μετταλα)με την αποτοξινωση και με καποια βοηθεια ξαναβγαινουν?

Κανεις δεν μπορει να σου απαντησει σε αυτο.Ο οργανισμος σου περιεχει ολες εκεινες τις πληροφοριες για να δημιουργησει την προηγουμενη δομη.
Θα παρει χρονο .Θημυσου δεν μπορεις να διορθωσεις λαθη χρονων σε μηνες ή μερες.

Εγω πραγματικα το πιστευω .Τα βαρεα μεταλλα παιζουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ στην τριχοπτωση. Παγιδευμενα σοτ θυλακα προκαλουν ξηροδερμια,τελογενης φαση γρηγορη,τσουξιμο κτλ κτλ. Απο οτι φαινεται λιγοι τους δινουν σημασια.

mimis giova

Active Member
κ εγω διαχητη εχω ..δυστηχως...κ τον τελευταιο χρνο κ γυροειδησ...κ μ εχει γαμηση την δοτρια μ..εχω 4-5 βουλες..

Μπλουζα