Δεν 3έρω αλη8εια τί να κάνω..Βοή8εια plz!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Para_Trixa

New Member
Χαιρετω για αλλη μια φορα το αγαπημενο μου πλεον forum...

Παιδεια ειμαι τοσο μπερδεμενος με αυτο το forum....Πιστευω,υπαρχει ενα κακο εδω....Πριν 3εκινησεις μια 8εραπεια για μαλλακια σου...αρχιζεις κ πσυριζεις το forum....
H φαση ομως,ειναι οτι τη μια μερα που 8α βλεπω εν8αρυντικα posts για μια επιτυχης 8εραπεια...η να πηγαινουν προς το καλυτερο τα πραγματα σε διαφορα ατομα που ακολου8ουν μια 8εραπεια(ΒΙG-3 ας πουμε)...τοτε 8α γεμιζω αυτοπεποι8ηση κ χαρα...κ 8α 8ελω να 3εκινησω κ εγω!

Απο την αλλη ομως...υπαρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ posts...που αναφερονται σε μακροχρονιες 8εραπειες(BIG-3)(k συγκεκριμμενα για την Φινα κ την Minox),οπου λενε για τρελες παρενεργεις,οπως: πεσμενη λιμπιντο,σμικρυνση ορχεων,προβληματα προστατη,νερωμενο σπερμα,πιο ευκολη σωματικη κουραση,ταχυκαρδιες,πρη3ιμο στο προσωπο,τριχοφυια παντου(εχτως τοθ κεφαλιου) Κ.Α πολλα..
Τωρα για να μην μακρυγορω...το 8εμα ποιο ειναι...
Το 8εμα ειναι οτι εγω δεν τα τρελενομαι κ ουτε με φοωιζουν τοσο ολα αυτα τα ασχημα sides...κα8ως πιστευω κ λιγο πως ο αν8ρωπος...ευκολα παρασυρεται στην placebo...ΤΕΣΠΑ!

Με λιγα λογια...εγω σε 4 μηνες μπαινω στρατο...κ επειδη αυτη τη στιγμη δεν εχω την οικονομικη ανεση να αγορασω την BIG-3 κ ενα καλο shampoo και ενα καλο συμπληρωμα διατροφης για μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ 8εραπεια...ΕΛΕΓΑ να 3εκινησω με Φινα(Proscar 1/5) k Fungoral Shampoo...
TI ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΩΡΑ!.......ΦΟΒΑΜΑΙ κατι posts που ειδα(κ δεν ηταν λιγα) που ελεγαν για οσους κανανε χρηση ΜΟΝΟ Φινας...οτι κ μετα απο 4-7 μηνες...ειχαν αποτελεσμα μηδεν..(χωρις να κραζουν το φαρμακο ή κατι τετοιο...απλα λεγανε την εμπειρια τους),κ ηταν κ πολλοι αλλοι(Κ ΕΚΕΙ ΤΡΟΜΑ3Α),που γραφουν οτι κανανε χρηση Φινας 1/4...κ οχι μονο ειχαν μηδεν αποτελεσματα...αλλα εχτως απο τα sides,η τριχες τους...λεπτυναν ακομα περισσοτερο απ'οτι ηταν πριν αρχισουν Φινα,κ σε αλλους οτι αυτες που εφευγαν απο το Shed,δεν 3αναγυρισαν ποτε...με αποτελεσμα να καραφλιασουν ακομα πιο γρηγορα! ???

PLUS...εχω ακομα ενα προβλημα...πανω στο crown μου,που εχει αρχισει να αραιωνει με πολυ γρηγορους ρυ8μους εδω κ 8-9 μηνες,οι τριχες εχουν λεπτυνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...κ επισης,αυτο πιστευω οτι ειναι το προβλημα...γιατι τριχοπτωση...δο3α τον 8εω ΔΕΝ εχω ρε γαμω το...δλδ ζητημα να μου πεφτουν 10 τριχες τη μερα(κ πολλες λεω)...αλλα ΑΜΑ μου πεφτουν απο το crown..ΔΕΝ μπορω να τις διακρινω στο λουσιμο...γιατι ειναι λεπτες..κ οχι σαν τις αλλες..χοντρες κ μαυρες(plus εχω κ κοντο μαλλι..2cm..οποτε ακομα πιο δυσκολο)
κ εκει πιστευω οτι γιαυτο φαινεται η αραιωση...επειδη εχω πολυ λεπτες τριχες εκει πανω...οχι επειδη τις χανω κα8ε μερα με γρηγορους ρυ8μους...κ απ'οτι εχω καταλαβει κ διαβασει απο δω μεσα...οι τριχες στο crown μου με λιγα λογια ειναι στην τελογενη φαση...

Κ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ Κ ΖΗΤΑΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αμα 3εκινησω Proscar 1/5 k Fungoral 2%...κ αρχισει το SHED...κ ολες οι τριχες απο το crown οι λεπτες ΠΕΣΟΥΝ(απο το SHED) και τυχω σαν περιπτωσεις αλλονων..που δεν τους 3αναβγηκαν...κ αρχιζει κ γυαλιζει ενα μπιφτεκι στο κεφαλι μου...τι κανω?
Κ πες οτι αντιδραω καλα στην Φινα....κ αρχιζει το Shed...Exω που εχω λιγιες κ λεπτες τριχιες..μολις πεσουν αυτες 8α φαινεται σαν καραφλα μεχρι να 3αναβγουν??κ για να 3αναβγουν...μηπως 8ελουν βοη8εια απο Minox?
ΔΛΔ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Φινα&Κετοκοναζολη 2% 8α δωσουν κανενα αποτελεσμα σε αυτο?--->http://img153.imageshack.us/img153/582/dsc00426g.jpg(το crown μου)

8α δω καμια καινουργια τριχα? ή πρεπει να συμπεριλαβω οπωσδηποτε στην 8εραπεια την MINOX?
Η ΕΣΤΩ να υπαρχει καμια βεβαιωση οτι αυτα τα λιγα κ λεπτα μαλλακια που εχω τωρα με Φινα κ Fungoral 8α τα κρατησω...ωστε να 3εκινησω Minox μολις βρω λεφτα ::) :D
Συγνωμη για τον κοπο σας...κ συγνωμη αν για ακομη μια φορα ενοχλω με ασκοπα ερωτηματα..αλλα ειλικρινα αν μου δινατε τα φωτα σας..8α το εκτιμουσα...
Ευχαριστω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bger

New Member
Απ: Δεν 3έρω αλη8εια τί να κάνω..Βοή8εια plz!

Εάν ξεκινήσεις μόνο με regaine 5% κάθε βράδυ και fungoral 2% κάθε 3 μέρες, είναι πολύ πιθανό να μην εμφανίσεις παρενέργειες. Επειδή το πρόβλημά σου είναι οι λεπτές τρίχες κυρίως, μάλλον
η μινοξιδίλη θα σε βοηθήσει σε σημείο που να γεμίσει η αραίωση που έχεις. Ας μη ξεχνάμε ότι γενικώς το πάνω τμήμα του κεφαλιού ανταποκρίνεται καλύτερα και γρηγορότερα από ότι οι κρόταφοι στις θεραπείες. Είσαι αρκετά νέος για να παίξεις με τις ορμόνες σου. Δοκίμασε πρώτα χωρίς φιναστερίδη και μετά από 5-6 χρόνια, ανάλογα και με την εξέλιξή σου και τις εξελίξεις της ιατρικής επιστήμης, κρίνεις πως θα συνεχίσεις.

Para_Trixa

New Member

Δεν 3ερω...δεν 8ελω ερε8ισμους,πρησμενα μαγουλα κ τριχοφυια στην πλατη τωρα...προτιμω να μπλοκαρω την DHT μου,μιας κ βαδιζω κα8αρα στα χναρια του πατερα μ..που στα 25 του ηταν ΝW7....δλδ ειμαι σιγουρος οτι ειναι κα8αρα κληρονομικο το προβλημα..κ η Minox δεν 8α βοη8ησει atm

bger

New Member

Όλες οι παρενέργειες της μινοξιδίλης (αν εμφανίσεις) είναι πλήρως αναστρέψιμες μετά τη διακοπή της. Πρέπει από κάπου να ξεκινήσεις και η πιο συντηρητική και ασφαλής έναρξη θεραπείας είναι η μινοξιδίλη κι όχι η φιναστερίδη.
Αν βέβαια έχεις τόσο επιθετική τριχόπτωση που στα 25 θα είσαι NW7, τότε καλύτερα να υιοθετήσεις το ξυρισμένο λουκ, γιατί και η φιναστερίδη δεν κάνει θαύματα...

Conan

Member

Para_Trixa είπε:
Δεν 3ερω...δεν 8ελω ερε8ισμους,πρησμενα μαγουλα κ τριχοφυια στην πλατη τωρα...προτιμω να μπλοκαρω την DHT μου,μιας κ βαδιζω κα8αρα στα χναρια του πατερα μ..που στα 25 του ηταν ΝW7....δλδ ειμαι σιγουρος οτι ειναι κα8αρα κληρονομικο το προβλημα..κ η Minox δεν 8α βοη8ησει atm

και κατι αλλο: δεν θα δεις οπωσδηποτε παρενεργειες απο την μινοξιδιλη :grandpa:
οποτε μην αγχωνεσαι γι αυτο το θεμα. ξεκινα πρωτα και δες.

Para_Trixa

New Member

Αμα αρχισω ομως Minox κ fungoral,τοτε ισως να χρειαστει κ Φινα...οποτε με λιγα λογια πρεπει να αρχισω την Big-3 απο την αρχη απ'οτι βλεπω

Conan

Member

Para_Trixa είπε:
Αμα αρχισω ομως Minox κ fungoral,τοτε ισως να χρειαστει κ Φινα...οποτε με λιγα λογια πρεπει να αρχισω την Big-3 απο την αρχη απ'οτι βλεπω
τοτε γαι αρχη βαλε σπιρο.

Άκης

Administrator

Para_Trixa είπε:
Με λιγα λογια...εγω σε 4 μηνες μπαινω στρατο...
Ποντίκι ;)

Para_Trixa είπε:
κ επειδη αυτη τη στιγμη δεν εχω την οικονομικη ανεση να αγορασω την BIG-3 κ ενα καλο shampoo και ενα καλο συμπληρωμα διατροφης για μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ 8εραπεια...ΕΛΕΓΑ να 3εκινησω με Φινα(Proscar 1/5) k Fungoral Shampoo...
Τι συμπλήρωμα διατροφής ψάχνεις; Το καλό συμπλήρωμα διατροφής θα σου κοστίσει και μάντεψε, μόνο σαν ιδέα θα σου κάνει κάτι στο σώμα σου...
Δεν χρειάζεται να παίρνεις τα πολλά € μισθό για να αγοράσεις μια καλή λύση, πάρε τα χάπια (γράψτα αν μπορέσεις σε κάποιο ταμείο) και το fungoral σαμπουάν.

Para_Trixa είπε:
που γραφουν οτι κανανε χρηση Φινας 1/4...κ οχι μονο ειχαν μηδεν αποτελεσματα...αλλα εχτως απο τα sides,η τριχες τους...λεπτυναν ακομα περισσοτερο απ'οτι ηταν πριν αρχισουν Φινα,κ σε αλλους οτι αυτες που εφευγαν απο το Shed,δεν 3αναγυρισαν ποτε...με αποτελεσμα να καραφλιασουν ακομα πιο γρηγορα! ???
Που τα διάβασες όλα αυτά;

Para_Trixa είπε:
Κ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ Κ ΖΗΤΑΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αμα 3εκινησω Proscar 1/5 k Fungoral 2%...κ αρχισει το SHED...κ ολες οι τριχες απο το crown οι λεπτες ΠΕΣΟΥΝ(απο το SHED) και τυχω σαν περιπτωσεις αλλονων..που δεν τους 3αναβγηκαν...κ αρχιζει κ γυαλιζει ενα μπιφτεκι στο κεφαλι μου...τι κανω?
Κ πες οτι αντιδραω καλα στην Φινα....κ αρχιζει το Shed...Exω που εχω λιγιες κ λεπτες τριχιες..μολις πεσουν αυτες 8α φαινεται σαν καραφλα μεχρι να 3αναβγουν??κ για να 3αναβγουν...μηπως 8ελουν βοη8εια απο Minox?
ΔΛΔ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Φινα&Κετοκοναζολη 2% 8α δωσουν κανενα αποτελεσμα σε αυτο?
Καταρχάς δεν είναι σίγουρο ότι θα σου αρχίσει το shed. Δεν είναι και λίγοι που είχαν αποτέλεσμα χωρίς το shed.
Επίσης, εφόσον παίρνεις φίνα, δεν έχεις και τόσο φόβο να χάσεις τα μαλλιά σου. Η φινα ΔΕΝ είναι φάρμακο για την τριχόπτωση, που μπορεί να έχει σαν side το οριστικό χάσιμο μαλλιών από την χρήση της, απλά εμποδίζει το αίτιο της τριχόπτωσης.
Αν ΑΠΟ την χρήση της φινας ΔΕΙΣ πολλαπλό shed, σημαίνει ότι οι τρίχες αυτές θα ξαναβγούν.
Είναι η λειτουργία του οργανισμού τέτοια, στην ουσία "σπρώχνει" την τρίχα ώστε να βγάλει άλλη στην θέση της.
Τι είναι η φινα "μαχαίρι" και κόβει την παροχή στην ρίζα;

Τώρα αν έχεις αραιά μαλλιά, λογικά είναι να δεις περισσότερο αραίωμα κατά την έναρξη της θεραπείας, ειδικά αν χρησιμοποιήσεις minox.
Ωστόσο είναι ένα εμπόδιο που πρέπει να περάσεις. Δηλαδή τι να πω, αν σε τρομάζει το να χάσεις λίγα μαλλιά στην αρχή και μάλιστα ενώ μπορεί να είσαι στον στρατό (δηλαδή δεν θα είσαι και για γκόμενες κάθε μέρα έξω), σε 4-5 χρόνια το μεγαλύτερο κενό που θα έχεις αν δεν κάνεις τίποτα (από φόβο), δεν σε τρομάζει;
Και θα είναι και μη θεραπεύσιμο αν το αφήσεις καιρό. Ζύγισε τα, δες τι θέλεις και πράξε ανάλογα.

Μην παίρνεις στραβά τι γράφει και τι είδε κάποιος άλλος. Κανείς δεν μπορεί αν σου εγγυηθεί ότι θα δεις το ίδιο ή κάτι άλλο, αν δεν το δοκιμάσεις. Ούτε ο γιατρός, φυσικά. Αυτό είναι στο σώμα σου.
Ωστόσο με το να φοβάσαι, κάνεις χειρότερο κακό.
Το μαλλί σου είναι μια χαρά για θεραπεία. Δεν έχεις τρομερή αραίωση, σε βαθμό να μην ελπίζεις σε τπτ.
Πάντως, ενημερωτικά, το καλύτερο αποτέλεσμα θα το δεις με την χρήση της μινοξ στην όλη θεραπεία. Σκέτη φινα και fungoral θα σου σταματήσουν την τριχόπτωση, θα δεις (λίγες) νέες τρίχες (οι ποιο πρόσφατες που έπεσαν) και θα πυκνώσουν τα μαλλιά που έχεις.
Για να δεις περισσότερες τρίχες, η μινοξ είναι μονόδρομος και αυτό γιατί μπορεί να "σπρώξει" τους θύλακες για νέες τρίχες πολύ καλύτερα από την φινα (που δεν κάνει τέτοια δουλειά).
Ωστόσο από την άλλη, η μινοξ μόνη της δεν σταματά την τριχόπτωση, κάτι που κάνει πολύ καλά η φινα. Έτσι ο συνδυασμός είναι ο καλύτερος, αλλά μιας και θα είσαι στρατό, πάρε φινα + fungoral και μετά βλέπεις αν θέλεις κάτι παραπάνω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member

εγω θα σε συμβουλευα να μην παρεις στο στρατο φινα...απ τη μια λογικα θα χασεις αρκετο μαλλι οπως χανουν οι περισσότεροι κατα τη διαρκεια της θητειας αν δεν πάρεις απ την αλλη σωματικα θα υποστεις δοκιμασιες ειδικα τον πρωτο καιρο(ελαχιστος υπνος,κρυο,ορθοστασια κτλ) και δε ξερω αν ειναι σωστο να ''πειραξεις'' το σωμα σου με ορμονικά χαπια.θα κανεις και εμβολια και μαλακιες δε ξερω εγω το βλέπω ψιλοεπικινδυνο.

αν θες φινα τουλαχιστον δοκιμασε να δεις τι γινεται οσο εισαι σπιτάκι σου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα