Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
lydios__ είπε:Μετα απο 86 μερες αποχης ενεδωσα.
Εγω ο Λυδιος ο ατλαντειανος απογοητευσα τους ανθρωπους μου.
Και τωρα εμεινα με ενα κενο συναισθημα.
Θα καταληξω χρηστης ωμεγα συμπληρωματων μου φαινεται.
Και για το ενδιαφερον να πω οτι τριχα δεν επεφτε τοσο καιρο .
Ακόμη πιο ενδιαφέρων είναι το γεγονός ότι δεν έχεις καν τριχόπτωση. Και σε άτομο που δεν έχει τριχόπτωση, όντως έχει ενδιαφέρων να μαθαίνουμε ότι δεν του έπεφτε τρίχα...lydios__ είπε:Και για το ενδιαφερον να πω οτι τριχα δεν επεφτε τοσο καιρο .
Ενέδωσε στην :bon: μετά απο 86 μέρες.pithikas είπε:Tι ακριβως θες να πεις? Σε τι ενεδωσες?
Bouklas είπε:Ενέδωσε στην :bon: μετά απο 86 μέρες.pithikas είπε:Tι ακριβως θες να πεις? Σε τι ενεδωσες?
lydios__ είπε:Μετα απο 86 μερες αποχης ενεδωσα.
Εγω ο Λυδιος ο ατλαντειανος απογοητευσα τους ανθρωπους μου.
Και τωρα εμεινα με ενα κενο συναισθημα.
Θα καταληξω χρηστης ωμεγα συμπληρωματων μου φαινεται.
Και για το ενδιαφερον να πω οτι τριχα δεν επεφτε τοσο καιρο .
με αυτο που κανεις πας κοντρα στην φυση σου.lydios__ είπε:H μακακια δεν ειναι απολαυση.
Μου αφησε ενα κενο συναισθημα .
Ομως δεν εχασα τις ''υπερδυναμεις''-
ειχα καλη επαφη με τις κοπελες και σημερα και παλι καθαρο μυαλο.
και λαμπερα ματια,επισης η οραση ειναι ακομη λειζερ,εστιαζω πολυ καλα,τελεια αντοχη στο γυμναστηριο,διαθεση για κοινωνικοτητα. Για καποιο λογο η αποχη σε κανει μαγνητη για τις κοπελες.
Αν το συνεχισω ομως θα με παρακμασει.
Η σεξουαλικη ενεργεια ειναι πραγματικα θεμα εσωτεριστικης συζητησης.
Αν ξερεις να τη χρησιμοποιεις παραγωγικα τοτε ειναι μεγαλο οπλο.
Δεν πιστευω στη μακακια.Ειναι απλα χασιμο ενεργειας.
Ουτε πιστευω σε ερωτες και ρομαντισμους με αλλες κοπελες.Αυτα ειναι της κοινωνιας.
Πιστευω μονο οτι μπορει να υπαρξει ερωτας αναμεσα σε σενα και στη ζωη σου.Και τοτε οι καταλληλες κοπελες ερχονται. Ναι αυτο ειναι.
Ακη ειχα τριχοπτωση αλλα δεν θελεις να καταλαβεις οτι υπαρχουν διαφορετικοι λογοι .
lydios__ είπε:Ο Gomi ποσταρει triggers kapa!!!!
γυμνη φωτογραφια->androgen production-> conversion to dht->
hair follicle damage
lydios__ είπε:Ο Gomi ποσταρει triggers kapa!!!!
γυμνη φωτογραφια->androgen production-> conversion to dht->
hair follicle damage
kapa είπε:πρεπει να σε βαλουμε στον σωστο τον δρομο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI είπε:Μια στο καρφί και μια στο πέταλο lydios...βάρα ελεύθερα:21m:
Gomi αυτη τη στιγμη μου ανεβασες την dht στο κεφαλι, εχω χασει πανω απο 500 τριχες ζητω αποχη σου απο το σαιτ για 86 ημερες προς παραδειγματισμο και οσων θα θελησουν να ξαναποσταρουν τετοιου ειδους υλικο.
lydios__ είπε:Kapa πολεμαω τη μακακια.Οχι το σεξ.
Το σεξ ειναι πραγματικα δωρο της φυσης.Και εχεις δικιο
να ακουμε τη φυση. Αν ομως και αυτο το κανεις απλα για να το κανεις ,απο εμπειρια σου λεω
μετα σου αφηνει κενο συναισθημα.Πρεπει να σε πηγαινει μονο του αλλα δυστυχως η κοινωνια μας ειναι τοσο κολλημενη που εχει γινει αυτοσκοπος.
Η μακακια μου φαινεται ειναι μαθημενη συμπεριφορα.Θυμαμαι αλλος μου εδειξε για πρωτη φορα πορνο και μου ειπε οτι την παιζει.Και που ξερεις αν κανεις δεν στο ελεγε να μην το εκανες ποτε στη ζωη σου . Αυτο πιστευω.
Τεσπα αρκετα μακακιστηκαμε σημερα
Σοβαρα παντως οποιος θελει αξιζει να πειραματιστει
ειδικα οποιος εχει θεμα με στυτικη δυσλειτουργια λογω καταχρησης πορνο και πιστεψτε με υπαρχουν παρα πολυ συμπεριλαμβανομενου και εμενε που πιστευω θεραπευτηκα μετα απο 3 μηνες αποχης(εβλεπα συνηθως μια φορα τη μερα).
GOMI είπε::spank
pithikas είπε:GOMI είπε:Μια στο καρφί και μια στο πέταλο lydios...βάρα ελεύθερα:21m:
Gomi αυτη τη στιγμη μου ανεβασες την dht στο κεφαλι, εχω χασει πανω απο 500 τριχες ζητω αποχη σου απο το σαιτ για 86 ημερες προς παραδειγματισμο και οσων θα θελησουν να ξαναποσταρουν τετοιου ειδους υλικο.
xaxaxa...μην το επαναλαμβάνεις το υλικό, γτ βλέπω τον φίλο lydio για δεύτερο γύρο
Παρακαλούνται οι mod για διαγραφή του anti hair regrowth υλικου
GOMI είπε:Παρακαλούνται οι mod για διαγραφή του anti hair regrowth υλικου
kapa είπε:GOMI είπε:Παρακαλούνται οι mod για διαγραφή του anti hair regrowth υλικου
το υλικο της τριχοπτωσης αφαιρεθηκε.
θα παρω τον λυδιο και θα παμε για μπυρες για να δει πως ειναι η ζωη :22m:
δεν πινω αλλα θα κανω εξαιρεση
lydios__ είπε:Kapa εζησα στο εξωτερικο ενα εξαμηνο.
Ηπια οσο μου αναλογει για το υπολοιπο της ζωης μου αναφορικα
με τι μπορει να επεξεργαστει ενα συκωτι.
Παντα ομως θελω να βλεπω τι υπαρχει απο την αλλη μερια του φραχτη.