ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΠΑΝΟΣ26

New Member
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ..? ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ( ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ )

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jeanb

New Member
Απ: ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

Χαίρεται, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Μπορεί κάποιος να μου συστήσει έναν καλό δερματολόγο εδω στην Αθήνα; Δηλαδή κάποιον που να έχει πάει και να έχει δει αποτέλεσμα? Θα μου κάνατε μεγάλη χάρη καθώς αντιμετωπίζω πρόβλημα αραίωσης που έχει μεεγαλώσει αυτό το διάστημα. Ευχαριστώ πολύ.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

jeanb είπε:
Χαίρεται, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Μπορεί κάποιος να μου συστήσει έναν καλό δερματολόγο εδω στην Αθήνα; Δηλαδή κάποιον που να έχει πάει και να έχει δει αποτέλεσμα? Θα μου κάνατε μεγάλη χάρη καθώς αντιμετωπίζω πρόβλημα αραίωσης που έχει μεεγαλώσει αυτό το διάστημα. Ευχαριστώ πολύ.

:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια. Δεν λέμε ονόματα δερματολόγων δημόσια για λόγους διαφήμισης και δυσφήμισης. Να ξέρεις ότι οι πληροφορίες που θα βρεις εδώ αξίζουν όσο 1000 δερματολόγοι. Αν θέλει κάποιος να σου προτείνει κάποιον ας σου στείλει pm. Σου προτείνω να διαλέξεις κάποιον που θα σου προτείνει κάποιο ψαγμένο και ενεργό μέλος του site και όχι κάποιο τυχαίο μέλος με 1-2 μηνύματα στο φόρουμ.

billy91

Member

Επίσης πρόσεχε γιατί μερικοί γιατροί σου δίνουν μια θεραπεία μετα σου λενε ελα να σε δω παλι κλπ και σου δινουν την ιδια θεραπεια λιγο αλλαγμενη για να παιρνουν λεφτα απο τις επισκέψεις..

TZIMAKOS

Member

Fenimore είπε:
:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια. Δεν λέμε ονόματα δερματολόγων δημόσια για λόγους διαφήμισης και δυσφήμισης. Να ξέρεις ότι οι πληροφορίες που θα βρεις εδώ αξίζουν όσο 1000 δερματολόγοι. Αν θέλει κάποιος να σου προτείνει κάποιον ας σου στείλει pm. Σου προτείνω να διαλέξεις κάποιον που θα σου προτείνει κάποιο ψαγμένο και ενεργό μέλος του site και όχι κάποιο τυχαίο μέλος με 1-2 μηνύματα στο φόρουμ.
Αγαπητέ fenimore θα διαφωνήσω λιγάκι μαζί σου.Μου έχεις δώσει κατά καιρούς πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις εσύ και τα άλλα έμπειρα μέλη του forum πάνω σε διάφορα θέματα που σχετίζονται με την τριχόπτωση,αλλά όπως και να το κάνουμε οι δερματολόγοι δεν αντικαθίστανται από τίποτα και κανέναν.Είναι επιστήμονες,μορφωμένοι άνθρωποι,έχουν λιώσει στο διάβασμα για χρόνια και ενημερώνονται συνεχώς με σεμινάρια και διαλέξεις πάνω στις εξελίξεις του τομέα τους.Ο χειρότερος δερματολόγος δεν παύει να είναι κλάσεις πιο μορφωμένος από τον καλύτερα ψαγμένο του forum.Όπως βλέπω και σε πολλά mails,τους απαξιώνουμε συνεχώς και αυτό εκτός από άδικο,είναι και προσβλητικό.Επειδή είμαι νοσηλευτής,ξέρω από πρώτο χέρι τι έργο παράγουν και σε τι αντίξοες συνθήκες.Έχουμε την αίσθηση ασχολούμενοι με τις ώρες με την τριχόπτωση και με μελέτη πάμπολλων sites ότι ναι τα ξέρουμε όλα.Ας είμαστε ταπεινοί.Όπως ανέφερα και σε παλιότερο μήνυμα η τριχόπτωση γι'αυτούς έπεται κατά πολύ προβλημάτων όπως καρκίνοι δέρματος,μελανώματα,κερατώσεις,νεοπλασίες,ερυθήματα και άλλα.Φιλάκια σ'όλους.Fenimore συγγνώμη αν σε στεναχώρησα.Έτσι ένιωθα,έτσι έγραψα.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

TZIMAKOS είπε:
Αγαπητέ fenimore θα διαφωνήσω λιγάκι μαζί σου.Μου έχεις δώσει κατά καιρούς πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις εσύ και τα άλλα έμπειρα μέλη του forum πάνω σε διάφορα θέματα που σχετίζονται με την τριχόπτωση,αλλά όπως και να το κάνουμε οι δερματολόγοι δεν αντικαθίστανται από τίποτα και κανέναν.Είναι επιστήμονες,μορφωμένοι άνθρωποι,έχουν λιώσει στο διάβασμα για χρόνια και ενημερώνονται συνεχώς με σεμινάρια και διαλέξεις πάνω στις εξελίξεις του τομέα τους.Ο χειρότερος δερματολόγος δεν παύει να είναι κλάσεις πιο μορφωμένος από τον καλύτερα ψαγμένο του forum.Όπως βλέπω και σε πολλά mails,τους απαξιώνουμε συνεχώς και αυτό εκτός από άδικο,είναι και προσβλητικό.Επειδή είμαι νοσηλευτής,ξέρω από πρώτο χέρι τι έργο παράγουν και σε τι αντίξοες συνθήκες.Έχουμε την αίσθηση ασχολούμενοι με τις ώρες με την τριχόπτωση και με μελέτη πάμπολλων sites ότι ναι τα ξέρουμε όλα.Ας είμαστε ταπεινοί.Όπως ανέφερα και σε παλιότερο μήνυμα η τριχόπτωση γι'αυτούς έπεται κατά πολύ προβλημάτων όπως καρκίνοι δέρματος,μελανώματα,κερατώσεις,νεοπλασίες,ερυθήματα και άλλα.Φιλάκια σ'όλους.Fenimore συγγνώμη αν σε στεναχώρησα.Έτσι ένιωθα,έτσι έγραψα.

Δεν πειράζει φίλε, σεβαστές οι απόψεις σου.
Όπως είπες, ο δερματολόγος δεν ασχολείτε μόνο με την τριχόπτωση, είναι και για άλλα προβλήματα. Αλλά το συγκεκριμένο φόρουμ ασχολείτε μόνο με την τριχόπτωση, και σε αυτό εννοούσα ότι οι πληροφορίες (περί τριχόπτωσης) από εδώ είναι καλύτερες και από 1000 δερματολόγους (όσον αφορά την γνώση τους για την τριχόπτωση), όχι γενικά.
Ο δερματολόγος, θα σου δώσει το τάδε χ φάρμακο επειδεί το έγγραφε η εγγύκλειος που του έδωσαν τρίτοι. Εδώ όμως εμείς οι ίδιοι πειραματιζόμαστε και μαθένουμε. Αν οι δερματολόγοι ήταν καλοί στο θέμα της τριχόπτωσης θα είχαν σώσει σε όλους τα μαλλιά μας με τις βιταμινούλες που δίνουν.

Δεν με ενόχλησε καθόλου η ιδεολογία σου, αλλά δεν ξέρω τα άλλα μέλη αν θα πειράξει. Προβλέπω μεγάλο "WAVE" να έρχετε ;)

TZIMAKOS

Member

kos1987 είπε:
Πλακα μας κανεις εεε???
Καθόλου.Η δερματολογία είναι μια ειδικότητα της ιατρικής όπως δεκάδες άλλες.Μην τα ισοπεδώνεις όμως.Σαφώς υπάρχουν κομπογιαννίτες,ανενημέρωτοι,ελλιπέστατοι,αλλά γιατροί που ξέρουν λιγότερα από κοινούς θνητούς μόνο και μόνο επειδή λόγω του προβλήματος τους(και δεν αναφέρομαι μόνο στην τριχόπτωση) έχουν πέσει με τα μούτρα στο πως θα μάθουν περισσότερα από βιβλιογραφίες ή sites (που παρεμπιπτόντως στηρίζονται σε μελέτες και έρευνες από δερματολόγους!!!!!!)πρώτη φορά το ακούω.Όταν τα χώνεις σε άτομα του κύκλου σου ή σε άτομα της τηλεόρασης που το παίζουν ειδικοί επί παντός επιστητού και ειδικά όταν μιλάν με τις ώρες πάνω στο αντικείμενο σου τότε είναι καλά.Η ταπείνωση φίλε μου είναι το μεγαλύτερο προτέρημα του ανθρώπου.

kos1987

New Member

Παρα πολλοι εδω μεσα πειραματιζονται επειδη υπαρχουν γιατροι δερματολογοι που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να γραφουν βιταμινες σαμπουαν και ενα σωρο π@π@ριες για να τα παιρνουν σε καθε επισκεψη, με μηδεν αποτελεσματα.Για θεματα α/α ναι τα χωνω γιατι πολλοι δερματολογοι δεν ξερουν βασικα πραγματα, επειδη δεν ενημερωνονται, για τους μηχανισμους προκλησης της α/α.

TZIMAKOS

Member

Fenimore είπε:
Δεν πειράζει φίλε, σεβαστές οι απόψεις σου.
Όπως είπες, ο δερματολόγος δεν ασχολείτε μόνο με την τριχόπτωση, είναι και για άλλα προβλήματα. Αλλά το συγκεκριμένο φόρουμ ασχολείτε μόνο με την τριχόπτωση, και σε αυτό εννοούσα ότι οι πληροφορίες (περί τριχόπτωσης) από εδώ είναι καλύτερες και από 1000 δερματολόγους (όσον αφορά την γνώση τους για την τριχόπτωση), όχι γενικά.
Ο δερματολόγος, θα σου δώσει το τάδε χ φάρμακο επειδεί το έγγραφε η εγγύκλειος που του έδωσαν τρίτοι. Εδώ όμως εμείς οι ίδιοι πειραματιζόμαστε και μαθένουμε. Αν οι δερματολόγοι ήταν καλοί στο θέμα της τριχόπτωσης θα είχαν σώσει σε όλους τα μαλλιά μας με τις βιταμινούλες που δίνουν.

Δεν με ενόχλησε καθόλου η ιδεολογία σου, αλλά δεν ξέρω τα άλλα μέλη αν θα πειράξει. Προβλέπω μεγάλο "WAVE" να έρχετε ;)

Fenimore,μακάρι οι προβλέψεις σου να πέσουν μέσα.Δεν με πειράζει καθόλου.Άλλωστε μ'αρέσει να αντιπαρατίθεμαι τεκμηριωμένα και με επιχειρήματα.Αυτό με τις βιταμινούλες τι το ήθελες;Δεν δίνουν μόνο αυτές και το ξέρεις.Θεραπεία για την τριχόπτωση κακά τα ψέμματα δεν υπάρχει.Συντήρηση και επιβράδυνση μόνο.

edit: διόρθωση παράθεσης

SHOOTER

Member

Φίλε ΤΖΙΜΑΚΟ δεν με πειράζουν τόσο οι απόψεις σου, όσο οι εκφράσεις που χρησιμοποιείς...
1.Η μόρφωση δεν σχετίζεται μόνο με το επάγγελμα που κάνει ο καθένας μας....Μάλλον χρησιμοποίησες λάθος λέξη.Το ότι κάποιος είναι γιατρός οποιασδήποτε ειδικότητας δεν τον κάνει αυτομάτως πιο 'μορφωμένο', από οποιονδήποτε εδώ μέσα.Ίσως απλά πιο ενημερωμένο επάνω στην επιστήμη του. Επίσης, κανείς δεν λέει ότι όλοι είναι άχρηστοι, όμως δυστυχώς επειδή η τριχόπτωση αποτελεί κυρίως πρόβλημα εμφανισιακό, οι δερματολόγοι δεν παρακολουθούν τόσο πολύ τις εξελίξεις με αποτέλεσμα να μας απογοητεύουν και να έχουμε άσχημη άποψη για αυτούς.
2.Κοινοί θνητοί δυστυχώς είμαστε όλοι, και οι γιατροί....Δεν νομίζω να εξασφαλίζει κανείς την αθανασία λόγω του επαγγέλματος του.Το μόνο που μπορεί να εξασφαλίσει κάποιος με τις πράξεις του είναι η υστεροφημία.
3.Ταπεινότητα είναι το να είναι κάποιος ταπεινός...όχι ταπείνωση.
Τέλος, νομίζω ότι και ο fenimore και οι υπόλοιποι που θα απαντήσουμε μιλάμε για την πλειοψηφία των γιατρών και αν ψάξεις στα post όσων επισκέφτηκαν δερματολόγους θα δεις ότι οι βιταμίνες είναι πάντα μέσα σε αυτά που προτείνουν...Αντίθετα δεν προτείνουν σχεδόν ποτέ dht blocker.
Φιλικά shooter.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

TZIMAKOS

Member

Αγαπητέ φίλε SHOOTER μην πιάνεσαι τόσο από τις λέξεις που χρησιμοποίησα.Περισσότερο αντιπαραβολικό χαρακτήρα έχουν παρά καθαρά ουσιαστικό.Και εξηγούμε:1.

SHOOTER είπε:
1.Η μόρφωση δεν σχετίζεται μόνο με το επάγγελμα που κάνει ο καθένας μας....Μάλλον χρησιμοποίησες λάθος λέξη.Το ότι κάποιος είναι γιατρός οποιασδήποτε ειδικότητας δεν τον κάνει αυτομάτως πιο 'μορφωμένο', από οποιονδήποτε εδώ μέσα.Ίσως απλά πιο ενημερωμένο επάνω στην επιστήμη του. Επίσης, κανείς δεν λέει ότι όλοι είναι άχρηστοι, όμως δυστυχώς επειδή η τριχόπτωση αποτελεί κυρίως πρόβλημα εμφανισιακό, οι δερματολόγοι δεν παρακολουθούν τόσο πολύ τις εξελίξεις με αποτέλεσμα να μας απογοητεύουν και να έχουμε άσχημη άποψη για αυτούς.

Όταν εννοώ μόρφωση εννοώ αποκλειστικά και μόνο την επαγγελματική-επιστημονική.Σαφώς υπάρχει η κοινωνική,η ηθική,η οικογενειακή και ένα σωρό άλλες που σχετίζονται με το χτίσιμο μιας υγιούς προσωπικότητας,αλλά δεν αναφέρθηκα σ'αυτές.Εννοείται ότι υπάρχουν δερματολόγοι που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις,αλλά δερματολόγοι απλά πιο ενημερωμένοι και που δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις όπως λες κι εσύ ε όχι δεν το δέχομαι.

SHOOTER είπε:
2.Κοινοί θνητοί δυστυχώς είμαστε όλοι, και οι γιατροί....Δεν νομίζω να εξασφαλίζει κανείς την αθανασία λόγω του επαγγέλματος του.Το μόνο που μπορεί να εξασφαλίσει κάποιος με τις πράξεις του είναι η υστεροφημία.

Κοινός θνητός είναι έκφραση που χρησιμοποιείται όταν αντιπαραβάλλουμε ένα κλάδο της κοινωνίας(π.χ δερματολόγοι) με τα υπόλοιπα μέλη που δεν έχουν σχέση μ'αυτή.Δεν έχει να κάνει με τη σωτηρία της ψυχής που είναι πολύ μεγάλο πράγμα.Δεν εξασφαλίζεται μόνο η υστεροφημία με τις πράξεις,αλλά και το ακέραιο του χαρακτήρα,η συνειδησιακή ηρεμία και η κοινωνική παραδοχή.

SHOOTER είπε:
3.Ταπεινότητα είναι το να είναι κάποιος ταπεινός...όχι ταπείνωση.

Η ταπείνωση έχει να κάνει με το μειλίχιο του χαρακτήρα,με το μέτρο στα λόγια και τις πράξεις και με την αποχή τις αλαζονείας από κάθε δραστηριότητα στη ζωή.Αυτός που την έχει,ναι είναι ταπεινός άνθρωπος.

SHOOTER είπε:
Τέλος, νομίζω ότι και ο fenimore και οι υπόλοιποι που θα απαντήσουμε μιλάμε για την πλειοψηφία των γιατρών και αν ψάξεις στα post όσων επισκέφτηκαν δερματολόγους θα δεις ότι οι βιταμίνες είναι πάντα μέσα σε αυτά που προτείνουν...Αντίθετα δεν προτείνουν σχεδόν ποτέ dht blocker.

Επειδή μιλάω σε τακτά διαστήματα με δερματολόγους λόγω του ότι είμαι νοσηλευτής,δεν προτείνουν σχεδόν ποτέ dht blocker(ακόμα και φυτικών) λόγω των παρενεργειών που συνοδεύουν και μάλιστα σοβαρών αυτές τις ουσίες.Στα συνέδρια που συμμετέχουν γίνονται συνέχεια αναφορές πάνω σ'αυτά,αλλά υπάρχει ασάφεια και σύγχυση πάνω σε μια κοινή συνισταμένη.
Τέλος,ας με συγχωρέσετε όλα τα παιδιά του forum για τα αν ξένισα το σύνολο του forum με τις απόψεις μου,αλλά είμαστε πολιτισμένα άτομα όλοι και με γόνιμους προβληματισμούς.Εύχομαι ο Θεός να σας έχει γερούς και δυνατούς.Και πάλι συγγνώμη αν το παρατράβηξα λιγάκι.

edit: διόρθωση παράθεσης

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

TZIMAKOS είπε:
Επειδή μιλάω σε τακτά διαστήματα με δερματολόγους λόγω του ότι είμαι νοσηλευτής,δεν προτείνουν σχεδόν ποτέ dht blocker(ακόμα και φυτικών) λόγω των παρενεργειών που συνοδεύουν και μάλιστα σοβαρών αυτές τις ουσίες.Στα συνέδρια που συμμετέχουν γίνονται συνέχεια αναφορές πάνω σ'αυτά,αλλά υπάρχει ασάφεια και σύγχυση πάνω σε μια κοινή συνισταμένη.
Τέλος,ας με συγχωρέσετε όλα τα παιδιά του forum για τα αν ξένισα το σύνολο του forum με τις απόψεις μου,αλλά είμαστε πολιτισμένα άτομα όλοι και με γόνιμους προβληματισμούς.Εύχομαι ο Θεός να σας έχει γερούς και δυνατούς.Και πάλι συγγνώμη αν το παρατράβηξα λιγάκι.

Πρώτον δεν είναι όλα τα blocker ίδια. Ένα φυτικό blocker σε λοσιόν δεν θεωρείτε φάρμακο, αλλά κοσμητικό προιόν.
Χαίρω πολύ, και η μινοξιδίλη έχει παρενέργειες, και η κορτιζόνη έχει, και το να πάρεις βιταμίνες χωρίς να της έχεις ανάγκη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, αλλά αυτά μπορούν και τα δίνουν. Ο δερματολόγος ΈΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να σε ενημερώση για το τι προιόντα κυκλοφορούν για την τριχόπτωση και την ασφάλεια τους. Το πόσο θες να ρισκάρεις είναι δική σου επιλογή και μόνο!!!.
Ποια συνέδρια ρε παιδιά γίνονται στην Ελλάδα, θα τρελαθούμε? Επειδή μια φορά στο τόσο βρέθηκαν μερικοί Έλληνες δερματολόγοι να πιουν τον καφέ τους και να ξήσουν τα @@ τους το ονομάσαμε συνέδρειο και έρευνα για νέα φάρμακα???. Αυτήν την σύγχηση και την μη κοινή συνεσταμένη προσπαθούμε να βρούμε σε αυτό το φόρουμ. Η θέληση και η μόρφωση του καθενώς δεν μετράει καθόλου με το αντικείμενο. Έτσι όπως δεν θα εμπιστευτείς έναν καραφλό γιατρό μεταμόσχευσης μαλλιών, έτσι δεν θα εμπιστευτείς και έναν καραφλό δερματολόγο.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Επειδή μια φορά στο τόσο βρέθηκαν μερικοί Έλληνες δερματολόγοι να πιουν τον καφέ τους και να ξήσουν τα @@ τους το ονομάσαμε συνέδρειο και έρευνα για νέα φαρμάκα???.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
και συζητανε για ποδοσφαιρο :grandpa:
επειδη ειμαι παρον σε αυτα τα συνεδρεια σας πληροφορω οτι στην ελλαδα δεν υφυστανται και δεν το λεω ειρωνεικα

xk

Active Member

τζιμακος καλες οι αποψεις σου αλλα τα πραγματα ειναι απλα και ξεκαθαρα...καμια 60αρια ατομα γραφουμε εδω,ολοι εχουμε παει τουλαχιστον σε ενα δερματολογο και οι περισσοτεροι και σε δευτερο τριτο...καταλαβαινεις οτι δε μιλαμε για ενα δυο ασχετους που πεσαμε και κραζουμε,το προβλημα ειναι γενικο γιατι απο τους 50-60 δερματολογους σ ολη την ελλαδα μονο ενας δυο ηταν καλα ενημερωμενοι για την τριχοπτωση...το φορουμ εδω ειναι καλα ενημερωμενο πρωτον δευτερον πρωτοι εδω μεσα θα μαθουμε για ενα προιον και μηνες μετα θα κυκλοφορησει στην πιατσα των δερματολογων.εγω δεν εχω προβλημα μ αυτους,ας ασχολουνται οι ανθρωποι με αλλα σοβαρα δερματικα προβληματα,σ αυτο συμφωνω.Αλλα θα πω επισης οτι τα λεφτα που θα δωσει καποιος για την επισκεψη ειναι τζαμπα λεφτα...δηλαδη εγω αν ημουν δερματολογος θα παρακαλουσα να μου ερχονται τυποι με τριχοπτωση,θα ηταν τα πιο ευκολα και γρηγορα λεφτα που θα μπορουσα να βγαλω...οταν το ατομο που εχει τριχοπτωση σταματησει την κλαψα,παψει να βλεπει τον δερματολογο σαν μεσσια και παρει χαμπαρι τι παιζει δεν ξαναπαταει...τυχαιο??

και κατι αλλο οι δερματολογοι προσπαθουν να κρατησουν τα κοσμητικα προβληματα γιατι ειναι ευκολα λεφτα αλλα μενουν πισω!Παραδειγμα η αφαιρεση ελιας που ψαχτηκα πριν καιρο...ο πλαστικος χειρουργος εχει πιο ψαγμενες συγχρονες λυσεις για την αφαιρεση της στις περισσοτερες περιπτωσεις...το ιδιο ισχυει για τα μαλλια,καλυτερα να πας σε καλη εταιρια μεταμοσχευσης να ενημερωθεις παρα σε δερματολογο

TZIMAKOS

Member

Το μεγάλο wave που πρόβλεψε ο φίλος fenimore ότι θα ξεσπάσει έγινε τελικά τσουνάμι.Μη βαράτε άλλο ρε παιδιά.....Πέρα από την πλάκα.για να τελειώνουμε σιγά σιγά μ'αυτό το θέμα,η δερματολογία είναι ειδικότητα της ιατρικής επιστήμης.Επαναλαμβάνω της ιατρικής!!!Για το αν πολλοί δερματολόγοι είναι φαλακροί,δεν ευθύνεται η ημιμάθεια ή η ανικανότητα τους,αλλά το αναθεματισμένο γονίδιο που δεν παλεύεται με τίποτα.Λέτε να ξέρουν για το φάρμακο ενάντια στη φαλάκρα και να μην το εφαρμόζουν πρωτίστως στον εαυτό τους;Τα χέρια τους είναι δεμένα και οι λύσεις πολύ περιορισμένες.Το κακόηθες μελάνωμα θα στο διαγνώσει δερματολόγος(στο 99% των περιπτώσεων τουλάχιστον) και θα στο αντιμετωπίσει χειρούργος(στο 100% των περιπτώσεων).Επειδή ένας παθολόγος έχει έντονη γρίπη δεν σημαίνει ότι δεν θα σου χορηγήσει την κατάλληλη αντιβίωση για την περίπτωση σου.Μ'αυτή τη λογική να καταργήσουμε τις γνώσεις και τις σωματικές-ψυχικές δεξιότητες του καθενός και να κρινόμαστε όλοι γιατροί,δικηγόροι,υπάλληλοι,εργάτες κ.τ.λ βάσει εξωτερικής εμφάνισης και μόνο.Πάντως,αγαπητά και άξια τέκνα του forum με προξενεί τεράστια κατάπληξη,για να μην πω αηδία,πως τόσες μέρες που <<υπερασπίζομαι>> τους δερματολόγους χωρίς κανένα συμφέρον(ίσα ίσα που σαν νοσηλευτής που είμαι έχω βιώσει απίστευτες προσβολές και ειρωνείες από τους γιατρούς ),ένας από δαύτους(τους δερματολόγους εννοώ) δεν μπήκε καν στον κόπο,όχι να συμμεριστεί τις απόψεις μου,αλλά να υπερασπιστεί με θέρμη την επιστημονική τους οντότητα.Και μη μου πείτε βέβαια πως σ'αυτό το forum δεν υπάρχουν μέλη που είναι δερματολόγοι.Αυτή είναι η περηφάνια και η λεβεντιά σας;Να σας κράζουν(και δικαιολογημένα αφού την επιστήμη σας την έχετε εμπορευματοποιήσει) και να έχετε λουφάξει;Ντροπή σας....Μου φαίνεται Fenimore,kapamarou,shouter και τ'άλλα παιδιά πως έχουν μεγάλη βάση αυτά που τους καταλογίζετε.Και από εδώ και στο εξής είμαι στη διάθεση σας όσον αφορά για πληροφορίες εκ των έσω για το πόσο μεγάλα λαμόγια κρύβονται πίσω από τη μάσκα εντίμων και αμόλυντων επιστημόνων.Αν είναι ποτέ δυνατόν....Τι να πω;Ότι είναι ξεφτιλισμένοι και απαράδεκτοι;Φιλάκια σ'όλους.

kapa

Μέλος του προσωπικού

TZIMAKOS είπε:
Το μεγάλο wave που πρόβλεψε ο φίλος fenimore ότι θα ξεσπάσει έγινε τελικά τσουνάμι.Μη βαράτε άλλο ρε παιδιά.....Πέρα από την πλάκα.για να τελειώνουμε σιγά σιγά μ'αυτό το θέμα,η δερματολογία είναι ειδικότητα της ιατρικής επιστήμης.Επαναλαμβάνω της ιατρικής!!!Για το αν πολλοί δερματολόγοι είναι φαλακροί,δεν ευθύνεται η ημιμάθεια ή η ανικανότητα τους,αλλά το αναθεματισμένο γονίδιο που δεν παλεύεται με τίποτα.Λέτε να ξέρουν για το φάρμακο ενάντια στη φαλάκρα και να μην το εφαρμόζουν πρωτίστως στον εαυτό τους;Τα χέρια τους είναι δεμένα και οι λύσεις πολύ περιορισμένες.Το κακόηθες μελάνωμα θα στο διαγνώσει δερματολόγος(στο 99% των περιπτώσεων τουλάχιστον) και θα στο αντιμετωπίσει χειρούργος(στο 100% των περιπτώσεων).Επειδή ένας παθολόγος έχει έντονη γρίπη δεν σημαίνει ότι δεν θα σου χορηγήσει την κατάλληλη αντιβίωση για την περίπτωση σου.Μ'αυτή τη λογική να καταργήσουμε τις γνώσεις και τις σωματικές-ψυχικές δεξιότητες του καθενός και να κρινόμαστε όλοι γιατροί,δικηγόροι,υπάλληλοι,εργάτες κ.τ.λ βάσει εξωτερικής εμφάνισης και μόνο.Πάντως,αγαπητά και άξια τέκνα του forum με προξενεί τεράστια κατάπληξη,για να μην πω αηδία,πως τόσες μέρες που <<υπερασπίζομαι>> τους δερματολόγους χωρίς κανένα συμφέρον(ίσα ίσα που σαν νοσηλευτής που είμαι έχω βιώσει απίστευτες προσβολές και ειρωνείες από τους γιατρούς ),ένας από δαύτους(τους δερματολόγους εννοώ) δεν μπήκε καν στον κόπο,όχι να συμμεριστεί τις απόψεις μου,αλλά να υπερασπιστεί με θέρμη την επιστημονική τους οντότητα.Και μη μου πείτε βέβαια πως σ'αυτό το forum δεν υπάρχουν μέλη που είναι δερματολόγοι.Αυτή είναι η περηφάνια και η λεβεντιά σας;Να σας κράζουν(και δικαιολογημένα αφού την επιστήμη σας την έχετε εμπορευματοποιήσει) και να έχετε λουφάξει;Ντροπή σας....Μου φαίνεται Fenimore,kapamarou,shouter και τ'άλλα παιδιά πως έχουν μεγάλη βάση αυτά που τους καταλογίζετε.Και από εδώ και στο εξής είμαι στη διάθεση σας όσον αφορά για πληροφορίες εκ των έσω για το πόσο μεγάλα λαμόγια κρύβονται πίσω από τη μάσκα εντίμων και αμόλυντων επιστημόνων.Αν είναι ποτέ δυνατόν....Τι να πω;Ότι είναι ξεφτιλισμένοι και απαράδεκτοι;Φιλάκια σ'όλους.
δεν σνομπαρω τις γνωσεις κανενος δερματολογου,σιγουρα σε σοβαρες δερματικες παθησεις θα βρουνε ακρη.
το σημειο που παραμεριζουν οι ποιο πολοι ειναι η αλωπεκια που εχει να κανει καθαρα και μονο με αισθητικο προβλημα,κανενας δεν πεθανε απο καραφλα.
οταν πηγα και εγω με την σειρα μου σε δερματολογο για την αλωπεκια,μου ειπε θα κανεις φαλακρα,μου ρθε να πω χαιρω πολυ για βολτα ηρθα,μου εγραψε βιταμινες,ενα σαμπουαν και ελα σε 6 μηνες

TZIMAKOS

Member

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου kapamarou.Γι'αυτό λέω εμπορευματοποίηση το έχουν αναγάγει.Επειδή η τριχόπτωση εκτός από παθολογικό είναι και εμφανισιακό κυρίως πρόβλημα,είναι ιδιαίτερα λεπτή η θέση τους.Με μία ξεπέτα χάνουν το κύρος τους.Ενώ όσοι σκύβουν ευλαβικά πάνω στο πρόβλημα(εξετάσεις αίματος,τριχοριζόγραμμα,εναλλακτικές θεραπείες,συμβουλές για προϊόντα τελευταίας γενιάς,αναλυτική παρουσίαση του μηχανισμού αλωπεκίας,αναφορά σε dht blocker,ψυχολογική στήριξη κ.α) αυτοί και μόνο αυτοί έχουν κατακτήσει τον τίτλο του επιστήμονα επάξια.Αν μου πεις στους 1000 περίπου δερματολόγους που έχουμε πόσοι απ'αυτούς ακολουθούν τα παραπάνω θα σου απαντούσα ελάχιστοι.Μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού.Οι αιτίες για τους ίδιους πολλές:περιορισμένο χρονικό πλαίσιο,εύκολα λεφτά και εμπορευματοποίηση,ευθυνοφοβία,ελλιπή ενημέρωση, προτεραιότητες περιστατικών κ.τ.λ.Ο πραγματικός λειτουργός της επιστήμης όμως θα αφουγκραστεί την αγωνία και το άγχος του ανθρώπου και θα προσφέρει,εκτός από τις γνώσεις του,και κάτι,που και σε ανίατες ασθένειες ακόμα,κάνει θαύματα:εμψύχωση.Αυτόν τον επιστήμονα-λειτουργό θέλουμε όλα τα παιδιά του forum και όχι το γιατρό-ταμία που ενδιαφέρεται περισσότερο για την αύξηση του τραπεζικού του λογαριασμού παρά για την προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος του πελάτη του.Είναι κορυφαίος κλάδος της ανθρώπινης επιστήμης η ιατρική,πραγματικά ασύλληπτος,αλλά αν δε συνοδεύεται από μεράκι,αγάπη,φόβο Θεού και συμπόνια προς τον πάσχοντα,τότε καταντάει μισητός εργασιακός φορέας και άντρο απίστευτης διαφθοράς.Γι'αυτό και τα συναισθήματα όλων των παιδιών του forum ξεχειλίζουν από αργή και αγανάκτηση απέναντι τους.Προσπαθούν να κρατηθούν από κάπου,να βρουν μια αχτίδα ελπίδας στο πρόβλημα τους και πέφτουν σε <<βαρυχειμωνιά>> όσον αφορά την θεραπεία και την εν γένει αντιμετώπιση τους.Και ξέρουμε όλοι πότε τελικά είμαστε πραγματικά στεναχωρημένοι και στρεσαρισμένοι:όταν μας σκοτώνουν τα όνειρα και τις ελπίδες.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

TZIMAKOS είπε:
Για το αν πολλοί δερματολόγοι είναι φαλακροί,δεν ευθύνεται η ημιμάθεια ή η ανικανότητα τους,αλλά το αναθεματισμένο γονίδιο που δεν παλεύεται με τίποτα.Λέτε να ξέρουν για το φάρμακο ενάντια στη φαλάκρα και να μην το εφαρμόζουν πρωτίστως στον εαυτό τους;

Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στην κατηγορία "επιτυχής θεραπεία" http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/board,4.0.html ?
Ακριβώς στην ημιμάθεια και την ανικανότητά τους οφείλετε. Δεν μπορείς να εξαλείψεις την αραίωση, αλλά με τις θεραπείες που υπάρχουν μπορείς να την επιβραδύνεις για πολύ καιρό, ειδικά αν την προλάβεις σε αρχικό στάδιο. Σου είπα,δεν εχει σχεση η γνώση αλλα η πρακτική. Αν άκουγες πχ μια φήμη για έναν διατροφολόγο που να έλεγε ότι ήταν από τους καλύτερους και όντως ήταν πάρα πολύ σπουδαγμένος στο αντικείμενο του και πήγενες και τον έβλεπες και ήταν τόφαλος θα τον εμπιστευόσουν?

TZIMAKOS είπε:
Τα χέρια τους είναι δεμένα και οι λύσεις πολύ περιορισμένες.Πάντως,αγαπητά και άξια τέκνα του forum με προξενεί τεράστια κατάπληξη,για να μην πω αηδία,πως τόσες μέρες που <<υπερασπίζομαι>> τους δερματολόγους χωρίς κανένα συμφέρον(ίσα ίσα που σαν νοσηλευτής που είμαι έχω βιώσει απίστευτες προσβολές και ειρωνείες από τους γιατρούς ),ένας από δαύτους(τους δερματολόγους εννοώ) δεν μπήκε καν στον κόπο,όχι να συμμεριστεί τις απόψεις μου,αλλά να υπερασπιστεί με θέρμη την επιστημονική τους οντότητα.Και μη μου πείτε βέβαια πως σ'αυτό το forum δεν υπάρχουν μέλη που είναι δερματολόγοι.

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν ενεργά μελη στο φορουμ που να είναι δερματολόγοι, διότι πολύ απλά θα ήταν σαν να προσφέρουν λειτούργημα. Αυτό που κάνουν στο ιατρείο τους πάνω στο θέμα της τριχόπτωσης, εμείς εδώ το κάνουμε πολύ καλύτερα. Βλέπουμε τον συμπάσχοντα χρήστη ώς άνθρωπο και όχι ως πελάτη. Ούτε έχουμε κανα κολλητιλίκη με γνωστές εταιρίες φαρμάκων ή φαρμακείων για να προωθήσουμε τα προιόντα τους, και τις υπηρεσίες τους. Διάβασε αν θες τους κανόνες του φόρουμ, δεν προσπαθεί να το πέξει κανείς γιατρός εδώ, να βοηθούμε και να βοηθήσουμε θέλουμε. Αν αυτή η γνώση και έρευνα για την τριχόπτωση ξεπέρασε σε αποτελεσματικότητα αυτήν των δερματολόγων, αυτό είναι άλλη ιστορία και δεν θα το πω ουτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε κανένας. Θα μιλήσουν μόνο τα αποτελέσματα. Εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε μαζί. Φιλικά πάντα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Ούτε έχουμε κανα κολλητιλίκη με γνωστές εταιρίες φαρμάκων ή φαρμακείων για να προωθήσουμε τα προιόντα τους, και τις υπηρεσίες τους.
::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
:22m: :22m: :22m: :22m:
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2642.0.html

Μπλουζα