Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
jeanb είπε:Χαίρεται, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Μπορεί κάποιος να μου συστήσει έναν καλό δερματολόγο εδω στην Αθήνα; Δηλαδή κάποιον που να έχει πάει και να έχει δει αποτέλεσμα? Θα μου κάνατε μεγάλη χάρη καθώς αντιμετωπίζω πρόβλημα αραίωσης που έχει μεεγαλώσει αυτό το διάστημα. Ευχαριστώ πολύ.
Αγαπητέ fenimore θα διαφωνήσω λιγάκι μαζί σου.Μου έχεις δώσει κατά καιρούς πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις εσύ και τα άλλα έμπειρα μέλη του forum πάνω σε διάφορα θέματα που σχετίζονται με την τριχόπτωση,αλλά όπως και να το κάνουμε οι δερματολόγοι δεν αντικαθίστανται από τίποτα και κανέναν.Είναι επιστήμονες,μορφωμένοι άνθρωποι,έχουν λιώσει στο διάβασμα για χρόνια και ενημερώνονται συνεχώς με σεμινάρια και διαλέξεις πάνω στις εξελίξεις του τομέα τους.Ο χειρότερος δερματολόγος δεν παύει να είναι κλάσεις πιο μορφωμένος από τον καλύτερα ψαγμένο του forum.Όπως βλέπω και σε πολλά mails,τους απαξιώνουμε συνεχώς και αυτό εκτός από άδικο,είναι και προσβλητικό.Επειδή είμαι νοσηλευτής,ξέρω από πρώτο χέρι τι έργο παράγουν και σε τι αντίξοες συνθήκες.Έχουμε την αίσθηση ασχολούμενοι με τις ώρες με την τριχόπτωση και με μελέτη πάμπολλων sites ότι ναι τα ξέρουμε όλα.Ας είμαστε ταπεινοί.Όπως ανέφερα και σε παλιότερο μήνυμα η τριχόπτωση γι'αυτούς έπεται κατά πολύ προβλημάτων όπως καρκίνοι δέρματος,μελανώματα,κερατώσεις,νεοπλασίες,ερυθήματα και άλλα.Φιλάκια σ'όλους.Fenimore συγγνώμη αν σε στεναχώρησα.Έτσι ένιωθα,έτσι έγραψα.Fenimore είπε::welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια. Δεν λέμε ονόματα δερματολόγων δημόσια για λόγους διαφήμισης και δυσφήμισης. Να ξέρεις ότι οι πληροφορίες που θα βρεις εδώ αξίζουν όσο 1000 δερματολόγοι. Αν θέλει κάποιος να σου προτείνει κάποιον ας σου στείλει pm. Σου προτείνω να διαλέξεις κάποιον που θα σου προτείνει κάποιο ψαγμένο και ενεργό μέλος του site και όχι κάποιο τυχαίο μέλος με 1-2 μηνύματα στο φόρουμ.
TZIMAKOS είπε:Ο χειρότερος δερματολόγος δεν παύει να είναι κλάσεις πιο μορφωμένος από τον καλύτερα ψαγμένο του forum.
TZIMAKOS είπε:Αγαπητέ fenimore θα διαφωνήσω λιγάκι μαζί σου.Μου έχεις δώσει κατά καιρούς πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις εσύ και τα άλλα έμπειρα μέλη του forum πάνω σε διάφορα θέματα που σχετίζονται με την τριχόπτωση,αλλά όπως και να το κάνουμε οι δερματολόγοι δεν αντικαθίστανται από τίποτα και κανέναν.Είναι επιστήμονες,μορφωμένοι άνθρωποι,έχουν λιώσει στο διάβασμα για χρόνια και ενημερώνονται συνεχώς με σεμινάρια και διαλέξεις πάνω στις εξελίξεις του τομέα τους.Ο χειρότερος δερματολόγος δεν παύει να είναι κλάσεις πιο μορφωμένος από τον καλύτερα ψαγμένο του forum.Όπως βλέπω και σε πολλά mails,τους απαξιώνουμε συνεχώς και αυτό εκτός από άδικο,είναι και προσβλητικό.Επειδή είμαι νοσηλευτής,ξέρω από πρώτο χέρι τι έργο παράγουν και σε τι αντίξοες συνθήκες.Έχουμε την αίσθηση ασχολούμενοι με τις ώρες με την τριχόπτωση και με μελέτη πάμπολλων sites ότι ναι τα ξέρουμε όλα.Ας είμαστε ταπεινοί.Όπως ανέφερα και σε παλιότερο μήνυμα η τριχόπτωση γι'αυτούς έπεται κατά πολύ προβλημάτων όπως καρκίνοι δέρματος,μελανώματα,κερατώσεις,νεοπλασίες,ερυθήματα και άλλα.Φιλάκια σ'όλους.Fenimore συγγνώμη αν σε στεναχώρησα.Έτσι ένιωθα,έτσι έγραψα.
Καθόλου.Η δερματολογία είναι μια ειδικότητα της ιατρικής όπως δεκάδες άλλες.Μην τα ισοπεδώνεις όμως.Σαφώς υπάρχουν κομπογιαννίτες,ανενημέρωτοι,ελλιπέστατοι,αλλά γιατροί που ξέρουν λιγότερα από κοινούς θνητούς μόνο και μόνο επειδή λόγω του προβλήματος τους(και δεν αναφέρομαι μόνο στην τριχόπτωση) έχουν πέσει με τα μούτρα στο πως θα μάθουν περισσότερα από βιβλιογραφίες ή sites (που παρεμπιπτόντως στηρίζονται σε μελέτες και έρευνες από δερματολόγους!!!!!!)πρώτη φορά το ακούω.Όταν τα χώνεις σε άτομα του κύκλου σου ή σε άτομα της τηλεόρασης που το παίζουν ειδικοί επί παντός επιστητού και ειδικά όταν μιλάν με τις ώρες πάνω στο αντικείμενο σου τότε είναι καλά.Η ταπείνωση φίλε μου είναι το μεγαλύτερο προτέρημα του ανθρώπου.kos1987 είπε:Πλακα μας κανεις εεε???
Fenimore είπε:Δεν πειράζει φίλε, σεβαστές οι απόψεις σου.
Όπως είπες, ο δερματολόγος δεν ασχολείτε μόνο με την τριχόπτωση, είναι και για άλλα προβλήματα. Αλλά το συγκεκριμένο φόρουμ ασχολείτε μόνο με την τριχόπτωση, και σε αυτό εννοούσα ότι οι πληροφορίες (περί τριχόπτωσης) από εδώ είναι καλύτερες και από 1000 δερματολόγους (όσον αφορά την γνώση τους για την τριχόπτωση), όχι γενικά.
Ο δερματολόγος, θα σου δώσει το τάδε χ φάρμακο επειδεί το έγγραφε η εγγύκλειος που του έδωσαν τρίτοι. Εδώ όμως εμείς οι ίδιοι πειραματιζόμαστε και μαθένουμε. Αν οι δερματολόγοι ήταν καλοί στο θέμα της τριχόπτωσης θα είχαν σώσει σε όλους τα μαλλιά μας με τις βιταμινούλες που δίνουν.
Δεν με ενόχλησε καθόλου η ιδεολογία σου, αλλά δεν ξέρω τα άλλα μέλη αν θα πειράξει. Προβλέπω μεγάλο "WAVE" να έρχετε![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
SHOOTER είπε:1.Η μόρφωση δεν σχετίζεται μόνο με το επάγγελμα που κάνει ο καθένας μας....Μάλλον χρησιμοποίησες λάθος λέξη.Το ότι κάποιος είναι γιατρός οποιασδήποτε ειδικότητας δεν τον κάνει αυτομάτως πιο 'μορφωμένο', από οποιονδήποτε εδώ μέσα.Ίσως απλά πιο ενημερωμένο επάνω στην επιστήμη του. Επίσης, κανείς δεν λέει ότι όλοι είναι άχρηστοι, όμως δυστυχώς επειδή η τριχόπτωση αποτελεί κυρίως πρόβλημα εμφανισιακό, οι δερματολόγοι δεν παρακολουθούν τόσο πολύ τις εξελίξεις με αποτέλεσμα να μας απογοητεύουν και να έχουμε άσχημη άποψη για αυτούς.
SHOOTER είπε:2.Κοινοί θνητοί δυστυχώς είμαστε όλοι, και οι γιατροί....Δεν νομίζω να εξασφαλίζει κανείς την αθανασία λόγω του επαγγέλματος του.Το μόνο που μπορεί να εξασφαλίσει κάποιος με τις πράξεις του είναι η υστεροφημία.
SHOOTER είπε:3.Ταπεινότητα είναι το να είναι κάποιος ταπεινός...όχι ταπείνωση.
SHOOTER είπε:Τέλος, νομίζω ότι και ο fenimore και οι υπόλοιποι που θα απαντήσουμε μιλάμε για την πλειοψηφία των γιατρών και αν ψάξεις στα post όσων επισκέφτηκαν δερματολόγους θα δεις ότι οι βιταμίνες είναι πάντα μέσα σε αυτά που προτείνουν...Αντίθετα δεν προτείνουν σχεδόν ποτέ dht blocker.
TZIMAKOS είπε:Επειδή μιλάω σε τακτά διαστήματα με δερματολόγους λόγω του ότι είμαι νοσηλευτής,δεν προτείνουν σχεδόν ποτέ dht blocker(ακόμα και φυτικών) λόγω των παρενεργειών που συνοδεύουν και μάλιστα σοβαρών αυτές τις ουσίες.Στα συνέδρια που συμμετέχουν γίνονται συνέχεια αναφορές πάνω σ'αυτά,αλλά υπάρχει ασάφεια και σύγχυση πάνω σε μια κοινή συνισταμένη.
Τέλος,ας με συγχωρέσετε όλα τα παιδιά του forum για τα αν ξένισα το σύνολο του forum με τις απόψεις μου,αλλά είμαστε πολιτισμένα άτομα όλοι και με γόνιμους προβληματισμούς.Εύχομαι ο Θεός να σας έχει γερούς και δυνατούς.Και πάλι συγγνώμη αν το παρατράβηξα λιγάκι.
Επειδή μια φορά στο τόσο βρέθηκαν μερικοί Έλληνες δερματολόγοι να πιουν τον καφέ τους και να ξήσουν τα @@ τους το ονομάσαμε συνέδρειο και έρευνα για νέα φαρμάκα???.
δεν σνομπαρω τις γνωσεις κανενος δερματολογου,σιγουρα σε σοβαρες δερματικες παθησεις θα βρουνε ακρη.TZIMAKOS είπε:Το μεγάλο wave που πρόβλεψε ο φίλος fenimore ότι θα ξεσπάσει έγινε τελικά τσουνάμι.Μη βαράτε άλλο ρε παιδιά.....Πέρα από την πλάκα.για να τελειώνουμε σιγά σιγά μ'αυτό το θέμα,η δερματολογία είναι ειδικότητα της ιατρικής επιστήμης.Επαναλαμβάνω της ιατρικής!!!Για το αν πολλοί δερματολόγοι είναι φαλακροί,δεν ευθύνεται η ημιμάθεια ή η ανικανότητα τους,αλλά το αναθεματισμένο γονίδιο που δεν παλεύεται με τίποτα.Λέτε να ξέρουν για το φάρμακο ενάντια στη φαλάκρα και να μην το εφαρμόζουν πρωτίστως στον εαυτό τους;Τα χέρια τους είναι δεμένα και οι λύσεις πολύ περιορισμένες.Το κακόηθες μελάνωμα θα στο διαγνώσει δερματολόγος(στο 99% των περιπτώσεων τουλάχιστον) και θα στο αντιμετωπίσει χειρούργος(στο 100% των περιπτώσεων).Επειδή ένας παθολόγος έχει έντονη γρίπη δεν σημαίνει ότι δεν θα σου χορηγήσει την κατάλληλη αντιβίωση για την περίπτωση σου.Μ'αυτή τη λογική να καταργήσουμε τις γνώσεις και τις σωματικές-ψυχικές δεξιότητες του καθενός και να κρινόμαστε όλοι γιατροί,δικηγόροι,υπάλληλοι,εργάτες κ.τ.λ βάσει εξωτερικής εμφάνισης και μόνο.Πάντως,αγαπητά και άξια τέκνα του forum με προξενεί τεράστια κατάπληξη,για να μην πω αηδία,πως τόσες μέρες που <<υπερασπίζομαι>> τους δερματολόγους χωρίς κανένα συμφέρον(ίσα ίσα που σαν νοσηλευτής που είμαι έχω βιώσει απίστευτες προσβολές και ειρωνείες από τους γιατρούς ),ένας από δαύτους(τους δερματολόγους εννοώ) δεν μπήκε καν στον κόπο,όχι να συμμεριστεί τις απόψεις μου,αλλά να υπερασπιστεί με θέρμη την επιστημονική τους οντότητα.Και μη μου πείτε βέβαια πως σ'αυτό το forum δεν υπάρχουν μέλη που είναι δερματολόγοι.Αυτή είναι η περηφάνια και η λεβεντιά σας;Να σας κράζουν(και δικαιολογημένα αφού την επιστήμη σας την έχετε εμπορευματοποιήσει) και να έχετε λουφάξει;Ντροπή σας....Μου φαίνεται Fenimore,kapamarou,shouter και τ'άλλα παιδιά πως έχουν μεγάλη βάση αυτά που τους καταλογίζετε.Και από εδώ και στο εξής είμαι στη διάθεση σας όσον αφορά για πληροφορίες εκ των έσω για το πόσο μεγάλα λαμόγια κρύβονται πίσω από τη μάσκα εντίμων και αμόλυντων επιστημόνων.Αν είναι ποτέ δυνατόν....Τι να πω;Ότι είναι ξεφτιλισμένοι και απαράδεκτοι;Φιλάκια σ'όλους.
TZIMAKOS είπε:Για το αν πολλοί δερματολόγοι είναι φαλακροί,δεν ευθύνεται η ημιμάθεια ή η ανικανότητα τους,αλλά το αναθεματισμένο γονίδιο που δεν παλεύεται με τίποτα.Λέτε να ξέρουν για το φάρμακο ενάντια στη φαλάκρα και να μην το εφαρμόζουν πρωτίστως στον εαυτό τους;
TZIMAKOS είπε:Τα χέρια τους είναι δεμένα και οι λύσεις πολύ περιορισμένες.Πάντως,αγαπητά και άξια τέκνα του forum με προξενεί τεράστια κατάπληξη,για να μην πω αηδία,πως τόσες μέρες που <<υπερασπίζομαι>> τους δερματολόγους χωρίς κανένα συμφέρον(ίσα ίσα που σαν νοσηλευτής που είμαι έχω βιώσει απίστευτες προσβολές και ειρωνείες από τους γιατρούς ),ένας από δαύτους(τους δερματολόγους εννοώ) δεν μπήκε καν στον κόπο,όχι να συμμεριστεί τις απόψεις μου,αλλά να υπερασπιστεί με θέρμη την επιστημονική τους οντότητα.Και μη μου πείτε βέβαια πως σ'αυτό το forum δεν υπάρχουν μέλη που είναι δερματολόγοι.
:Ούτε έχουμε κανα κολλητιλίκη με γνωστές εταιρίες φαρμάκων ή φαρμακείων για να προωθήσουμε τα προιόντα τους, και τις υπηρεσίες τους.