Γυροειδης αλωπεκια

flygirl

New Member
καλησπερα!! Υπάρχει καποια καποιος με γύροειδη αλωπεκία κ πολλες εστίες που να υπήρξε θετική έκβαση; Κ αν ναι με φαρμακευτική αγωγή η με τον χρόνο ; Ειμαι απογοητευμένη αρκετα, ειναι η τριτη φορα που μου συμβαίνει η αυτη τη φορα ειναι με ταλαιπωρεί αρκετα. Ψαχνω παρόμοια εμπειρία να μοιραστώ τον πόνο μου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
καλησπερα!! Υπάρχει καποια καποιος με γύροειδη αλωπεκία κ πολλες εστίες που να υπήρξε θετική έκβαση; Κ αν ναι με φαρμακευτική αγωγή η με τον χρόνο ; Ειμαι απογοητευμένη αρκετα, ειναι η τριτη φορα που μου συμβαίνει η αυτη τη φορα ειναι με ταλαιπωρεί αρκετα. Ψαχνω παρόμοια εμπειρία να μοιραστώ τον πόνο μου
καλησπερα,θα σε ενδιεφερε να καταπολεμησεις τα συμπτωματα? http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/
μπορει μονο να κλεισει τις φολες που δημιουργει,οχι την αιτια

flygirl

New Member
Εννοειται οτι με ενδιαφέρει. Βασικα με εχει παρει απο κατω κ νομιζω οτι θα τα χάσω ολα. Εχω γύρω στις πέντε εστίες ηλιακή χώρα κ επανω .

kapa

Μέλος του προσωπικού
Εννοειται οτι με ενδιαφέρει. Βασικα με εχει παρει απο κατω κ νομιζω οτι θα τα χάσω ολα. Εχω γύρω στις πέντε εστίες ηλιακή χώρα κ επανω .
μελετησε το πρωτο μηνυμα με ολα τα λινκ.
η θεραπεια ειναι πολυ αποτελεσματικη.
ομως καταπολεμαει μονο τα σημεια αραιωσης,δηλαδη η αιτια θα συνεχισει να υπαρχει

flygirl

New Member
μελετησε το πρωτο μηνυμα με ολα τα λινκ.
η θεραπεια ειναι πολυ αποτελεσματικη.
ομως καταπολεμαει μονο τα σημεια αραιωσης,δηλαδη η αιτια θα συνεχισει να υπαρχει
Κ οι θεραπείες που δίνουν με χημικά μονο τα σημεία αραιώσεις καταπολεμούν οποτε το προτιμώ απο το να χρησιμοποιώ χημικά.

Μπλουζα