Γυροειδής αλωπεκία λίγους μήνες πριν τον γάμο μου..

weznem

Well-Known Member
GOMI είπε:
Χωρίς να θεωρηθεί διαφήμιση εγώ έχω αυτό

http://www.center-giotis.gr/eshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.v3.tpl&product_id=103&category_id=17&option=com_virtuemart&Itemid=1

Μέσω κουπονιού από groupon.gr το πήρα 61 ευρώ με τα μεταφορικά μαζί.

ρε γκομι αν ειναι το αρχικο 350ευρα αρχικη τιμη προσφορα 180... ειχε και το πηρες 60 απο προσφορα δεν σημαινει οτι ειναι τα απλα φιλτρα του 50ευρου στα λογια μου ερχεσαι...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
θέλω να πω ότι δεν είναι σαν τα "γομάρια" που σου πιάνουν όλο το κάτω μέρος του νεροχύτη...ένα απλό φιλτράκι πάγκου είναι, αλλά κάνει μια χαρά δουλειά.
 

weznem

Well-Known Member
πριν 3χρονια ειχα τοποθετησει ενα παρομοιο απλα συνδετε με την παροχη νερου και πινει το νερο που βγαζει αυτο..καμια σχεση το νερο εννοειται τοτε ειχε 600 ευρω εκεινο που βαλαμε λογικα να εχουν πεσει στα 350...πλεον..αν το πηρες 60 ευρω εισουν τυχερος φιλε προφανως πουλησαν καποια κομματια με σκοπο τα λεφτα απο τα ανταλλακτικά καποια στιγμη καλη η αγορα σου φιλε..
 

mits0oos93

New Member
Μη φρικάρεις. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να επιδεινώσεις την κατάσταση. Σταμάτα να αγχώνεσαι και σταμάτα να ασχολείσαι με αυτό γιατί αλλιώς θα χάσεις κι άλλα. Αρχικά, πρέπει να σταματήσουν να σου πέφτουν μαλλιά που αυτό επιτυγχάνεται με την χαλάρωση. Όσο λιγότερο καιρό έχεις από τότε που ξεκίνησε το πρόβλημα, τόσο πιο εύκολο είναι να έχεις ολική επανέκφυση. Μπορεί να σου εκδηλωθεί πλήρης επανέκφυση - αφού έχει σταματήσει η τριχόπτωση - αλλά πρέπει να μείνεις για ένα διάστημα χαλαρή (σε κάποιους δεν βγαίνουν ποτέ). Χρησιμοποίησε την αισιοδοξία σου ως φάρμακο και περίμενε. Δεν χρειάζεται να πιέζεις τον εαυτό σου να βγάλεις μαλλιά μέχρι τον γάμο (αυτό μόνο περισσότερο άγχος μπορεί να σου φέρει).
 
Μπλουζα