Γυναικεία αραίωση

Γεια σας!ειμαι νεο μελος εδω.διαβαζω ομως καιρο τη σελιδα..αποφασισα να σας γραψω τον πονο μου γιατι καταλαβα οτι γνωριζεται καλα το αντικειμενο..δεν ηξερα που ακριβως πρεπει να γραψω..σκεφθηκα τη γυναικεια τριχοπτωση αλλα ισως να μην το βλεπατε..εχω προβλημα αραιωσης στο μπροστινο μερος..δεν ειναι εντονο αλλα προσπαθω να το διατηρησω με διαφορους τροπους..δεν μπορω να λαβω βιταμινες απο το στομα γιατι εχω σοβαρο προβλημα με το εντερο μου.το 2008 ξεκινησα μια λοσιον απο δερματολογο που περιειχε μινοξιδιλη,οιστρογονο,κορτιζονη,και ενα καλλυντικο..αυτα σε διαφορες μικροαλλεγες μεταξυ τους πχ το οιστρογονο κυμαινοταν απο 0,025- 0,05 εκει γυρω για 6 χρονια.Μου την ειχε δωσει δερματολογος γυναικα στο χολαργο δεν γνωριζω αν επιτρεπονται ονοματα αλλα λογω αγενης συμπεριφορας που εχει σταματησα να πηγαινω..παντωςμε τη λοσιον αυτη σε γενικες γραμμες η αραιωση δεν φαινοταν και ειχε αυξηθει γενικως το μαλλι σε ολο το κεφαλι..ισως πολυ λιγο μπροστα να υπηρχε μια μικρη αριαωση αλλα σε γενικες γραμμες το κρατουσε στασιμο..περσι τετοια εποχη μου ξεκινησε μια μεγαλη τριχοπτωση λογω κορτιζονης που ελαβα απο το στομα για το προβλημα που εχω στο εντερο και η λοσιον δεν μου εκανε τιποτα..τη μειωσα δηλ δεν εβαζα καθε μερα και ξεκινησα cg210 για 3μιση μηνες..η τριχοπτωση σταματησε απο το 2 μηνα αλλα ισως και να επαιξε ρολο που εφυγε και απο τον οργανισμο μου εντελως η κορτιζονη..γιατι το ιδιο ειχα παθει και πολυ παλιοτερα μολις εφευγε εντελως απο τον οργανισμο μου η κορτιζονη σταματουσε και η τριχοποτωση. Αποφασισα το σεπτεμΒριο να ξεκινησω rigain 5% για λογους επανεκφυσης παρολο που δεν ειχα ιδιαιτερη τριχοπτωση..πρωι-βραδι απο 6 ψεκασμους οπου παρατηρησα στηι πορεια οτι αρχισα να εχω αρκετες φυτρες και καθολου τριχοπτωση..απο τον 3 μηνα επισης ειχα αρχισει να εχω φαγουρα,και πιτυριδα οπου με τον καιρο χειροτερευε η κατασταση!επισης απο τον 6 μηνα ξεκινησαν να μου πεφτουν οι νεες τριχες που εβγαλα και τωρα που ειμαι στον 8 μηνα η τριχοπτωση των νεον τριχων (που φαινονται λεπτες και αδυναμες εχει χειροτερεψει αλλα αρχιζουν να μου φευγουν και παλιες τριχες απο μπροστα!)η αραιωση στο μπροστινο τμημα εχει αρχισει και φαινεται πλεον!μου εχει κοστισει στην ψυχολογια μου! διαβασα διαφοραω απο εδω οτι μετα το 6μηνο το rigain χανει στην επανεκφυση..μπορει να ισχυει το ιδιο και σε μενα?μηπως ξαναβγουν καλυτερα και πιο δυνατες οι νεες τριχες?θα βγαλω ομως νεες τριχες?ειμαι απεγνωσμενη και απελπισμενη!αφου σκεφτομαι μηπως ξαναρχισω την θεραπεια που εκανα με τα οιστρογονα κλπ..Εσεις εδω τα μελη πιστευω οτι γνωριζεται καλα το θεμα του rigain..Σας παρακαλω απο την εμπειρια σας πειτε μου τη γνωμη σας..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Καλώς ήρθες Κατερίνα,
μετέφερα το θέμα σου σε σωστότερη ενότητα.
Το regaine έχει ημερομηνία λήξης όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι οι 6 μήνες, κρατάει παραπάνω. Το ότι χάνεις περισσότερες τρίχες από αυτές που βγήκαν με το φάρμακο δεν σημαίνει ότι το regaine σχετίζεται απαραιτήτως με αυτό. Μπορεί να ήταν να πέσουν λόγω εποχής ή κάτι άλλου. Πρέπει να σου γίνει σωστή διάγνωση για το πρόβλημα για να ξέρεις που να ξεκινήσεις. Μήπως να πας στο νοσοκομείο "συγγρός" να δεις τι γνώμη έχουν και εκεί; Ίσως χρειαστεί να κάνεις διάφορες εξετάσεις για να έχεις καλύτερη εικόνα της κατάστασης.

Καλώς ήρθες Κατερίνα,
μετέφερα το θέμα σου σε σωστότερη ενότητα.
Το regaine έχει ημερομηνία λήξης όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι οι 6 μήνες, κρατάει παραπάνω. Το ότι χάνεις περισσότερες τρίχες από αυτές που βγήκαν με το φάρμακο δεν σημαίνει ότι το regaine σχετίζεται απαραιτήτως με αυτό. Μπορεί να ήταν να πέσουν λόγω εποχής ή κάτι άλλου. Πρέπει να σου γίνει σωστή διάγνωση για το πρόβλημα για να ξέρεις που να ξεκινήσεις. Μήπως να πας στο νοσοκομείο "συγγρός" να δεις τι γνώμη έχουν και εκεί; Ίσως χρειαστεί να κάνεις διάφορες εξετάσεις για να έχεις καλύτερη εικόνα της κατάστασης.
Χανω της νεες τριχουλες απο το rigain που εβγαλα..απο της παλλιες δεν εχω προβλημα μονο στο μπροστινο μερος..η αληθεια ειναι οτι εχει χειροτερεψει η αριωση στην χωριστρα μου. ειχα παει στο παρελθον στη χασαπη στο συγγρο αλλα δεν με προσεξε.με τα δημοσια νσοκομεια δεν βγαζω ακρη εχω καταλαβει. ευχαριστω για το χρονο σου!

litsa3420

Member
Καλησπέρα , κοιτα στην ενότητα γυναικεια τριχόπτωση σχετικά με το neoptide νομίζω πως θα μείνεις ικανοποιημένη φυσικά δεν ειμαι γιατρος απλα προσωπικά έμεινα ευχαριστημενη....

Μπλουζα