Γυμναστηριο - Θεραπια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Παιδια τι γινετε αν καποιος που ασχολητε πολυ καιρο με το γυμναστηριο σοβαρα εφαρμοζει και μια θεραπια (σπιρολακτονη regain fungoral)??
Στο gym η τεστο ανεβενει..
το εψαξα το θεμα αλλα δεν εβγαλα ακρη.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vrm

Member
Απ: Γυμναστηριο - Θεραπια

dimitris1991 είπε:
Παιδια τι γινετε αν καποιος που ασχολητε πολυ καιρο με το γυμναστηριο σοβαρα εφαρμοζει και μια θεραπια (σπιρολακτονη regain fungoral)??Στο gym η τεστο ανεβενει..
το εψαξα το θεμα αλλα δεν εβγαλα ακρη.

Τι εννοείς, αν θα εμφανίσεις παρενέργειες ;;;
 
Απ: Γυμναστηριο - Θεραπια

οχι οχι.. απλα λεγετε πως το γυμ χιροτερευει την κατασταση!

τεσπα για να μην πολυλογω . προτιμω σωμα παρα μαλλια και ετσι ρωτω υπαρχει περιπτωση η θεραπια να επιρεαζει την μυικη αναπτυξη? η δερματολογος μου ειχε πει οτι στοχος μας ειναι να ριξουμε την τεστοστερονη (εγω απο δω αλλα εχω μαθει), ριχνωντας ομως την τεστοστερονη χαλαμε και την αποδοση στο σωμα μας. ισχυει κατι τετοιο?
 

Teri

New Member
Απ: Γυμναστηριο - Θεραπια

Καλημέρα.

Παιδιά ηρεμήστε λίγο, το γυμναστήριο δεν χειροτερευει καμία κατάσταση, αν ήταν έτσι εγώ που πηγαίνω 7 χρόνια καθημερινά θα είχα μείνει με 2 τρίχες όλες κι όλες. Η γυμναστική δεν κάνει κανένα κακό, αντιθέτως κάνει όλα τα καλά που όλοι γνωρίζουμε. Απλά μετά εξυπακούεται ότι θέλει αμέσως μπάνιο-λούσιμο να φύγει ο ιδρώτας απο μαλλιά-σώμα .Αλλά δηλαδή ακόμα και μια υποψία να υπήρχε γι'αυτό, σιγά μην έκοβα το γυμναστήριο για την τριχόπτωση. Αν είναι δυνατόν.
 
Απ: Γυμναστηριο - Θεραπια

λευτερη ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα το ερωτημα ειναι μηπως οι θεραπιες κανουν κακο στο γυμ επηρεαζοντας την τεστοστερονη που παιζει σημαντικο ρολο στην μυικη αναπτυξη

ουτε εγω θα εκοβα το γυμ για την τριχοπτωση.. αλλα την θεραπια για το γυμ , θα την εκοβα ευχαριστως
 

spartangr01

New Member
Απ: Γυμναστηριο - Θεραπια

Καμμια σχεση δεν εχει το γυμναστηριο και η γυμναστικη με την τριχοπτωση.
Γυμναζομαι εντατικα πολλα χρονια χωρις καμμια διαφορα στη κατασταση των μαλλιων μου.
Καταρχην δεν προσπαθουμε να ριξουμε την τεστοστερονη αλλα την DHT

γυμνασου αφοβα φιλε μου και οσο θελεις
καλο θα σου κανει κακο οχι
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Γυμναστηριο - Θεραπια

η μινοξ. κάνει τοπικά-στο πρόσωπο-κατακράτηση και όχι σε όλο το σώμα.. ::)
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Γυμναστηριο - Θεραπια

1 ψιλοάθλια μετάφραση του παραπάνω :

Για πολλούς ανθρώπους, δεν είναι κάτι που θέλετε να μειώσουν ή να εξαλείψουν στο σώμα. Για κάποιους άλλους όμως, διατηρώντας DHT υπό έλεγχο τα επίπεδα είναι πιθανώς μια συνετή πορεία δράσης.

Τα γεγονότα και μύθοι για: DHT!

Από: Μεταρρύθμιση Mag

Ένα σημαντικό κομμάτι της εργάσιμης ημέρας μου είναι δαπανώνται πάντα να απαντήσει στις ερωτήσεις των πολιτών για prohormones και στεροειδή. Φυσικά, μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες που έχουν οι άνθρωποι είναι για τα οιστρογόνα και τα οιστρογόνα σχετικές παρενέργειες. Ακριβώς πίσω ωστόσο ότι οι ερωτήσεις σχετικά με DHT. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι έχουν την εσφαλμένη αντίληψη ότι η DHT είναι κάποιο κακό υποπροϊόν ανδρογόνων ότι δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό στο σώμα αλλά να προστάτη μας ανατινάξουν και τα μαλλιά μας πέφτουν έξω.

Η πραγματική κατάσταση είναι ασφαλώς πολύ πιο περίπλοκη. DHT είναι ένας από εκείνους καλό παιδί / κακός άνθρωπος ορμόνες που είναι παρεξηγημένος οδυνηρή. Για πολλούς ανθρώπους, δεν είναι κάτι που θέλετε να μειώσουν ή να εξαλείψουν στο σώμα. Για κάποιους άλλους όμως, διατηρώντας DHT υπό έλεγχο τα επίπεδα είναι πιθανώς μια συνετή πορεία δράσης. Η γνώση των πραγματικών περιστατικών σχετικά με DHT θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ακριβώς ποια ομάδα ανήκετε.

Η τεστοστερόνη είναι μια Prohormone;

Τα κυριότερα ανδρογόνα που εκκρίνεται από τους όρχεις είναι της τεστοστερόνης φυσικά. Ωστόσο, στο μεγαλύτερο μέρος του σώματος, η ανδρογόνες σήμα δεν πραγματοποιείται μέσω από την τεστοστερόνη. Σε αυτούς τους ιστούς, οι οποίες περιλαμβάνουν τον εγκέφαλο (CNS), το δέρμα, τα γεννητικά όργανα-σχεδόν τα πάντα, αλλά μυ-η δραστική ανδρογόνα είναι πραγματικά DHT. Τεστοστερόνη σε αυτή την περίπτωση ενεργεί απλώς ως prohormone που μετατρέπεται στον ενεργό DHT ανδρόγυνο από τη δράση του ενζύμου αναγωγάσης 5alpha (5-AR).

5-AR είναι συγκεντρωμένη σε μεγάλο βαθμό σε σχεδόν κάθε ανδρογόνων που εξαρτώνται από τον τομέα του σώματος εκτός από τους σκελετικούς μύες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε πολύ λίγο τεστοστερόνης πράγματι φτάνει σε αυτά τα μέρη του σώματος για να δεσμεύσει τους υποδοχείς ανδρογόνων. Αντ 'αυτού, μετατρέπεται γρήγορα σε DHT, η οποία στη συνέχεια, αλληλεπιδρά με τους υποδοχείς.

Αυτή η μετατροπή εξυπηρετεί μια πολύ σημαντική βιολογική λειτουργία σε αυτούς τους ιστούς. Βλέπετε, DHT είναι πολύ ισχυρότερη από ό, τι ανδρογόνων τεστοστερόνη - δεσμεύει περίπου 3-5 φορές περισσότερο από τον υποδοχέα ανδρογόνων. Αν αφαίρεσε 5-AR από αυτούς τους ιστούς και μπλοκάρει το σχηματισμό DHT, τότε θα δείτε μερικές δραματικές αλλαγές στη φυσιολογία.

Ένα καλό παράδειγμα είναι αποδειχθεί σε αρσενικούς pseudohermaphroditism λόγω συγγενούς 5-AR ανεπάρκεια. Αυτή είναι μια σχετικά σπάνια διαταραχή, ωστόσο, είναι πραγματικά αρκετά κοινά στη Δομινικανή Δημοκρατία. Σε αυτή την αναταραχή, οι άνδρες που έχουν γεννηθεί με μικρή ή δεν 5-AR ένζυμο. Έχουν ασαφή γεννητικά όργανα, και τίθενται συχνά ως τα κορίτσια. Όταν εμφανίζεται στην εφηβεία, τα επίπεδα τεστοστερόνης τους ανυψώσει κανονικά αν και DHT τα επίπεδά τους παραμένουν πολύ χαμηλά. Μυϊκό τους εξελίσσεται κανονικά όπως και εκείνη των άλλων ενηλίκων, ωστόσο, καταλήγουν με μικρή ή δεν ηβικής / τρίχες σώματος και υπανάπτυκτες προστάτη και πέος. Γενετήσια ορμή τους και τη σεξουαλική λειτουργία διακόπτεται συχνά.

Η τεστοστερόνη είναι η δραστική ανδρογόνων σε Μύες

Σκελετικών μυών είναι μοναδική από άλλα ανδρογόνων που εξαρτώνται από τους ιστούς του σώματος. Στην πραγματικότητα περιέχει ελάχιστα ή δεν 5-AR, τόσο λίγο ή δεν DHT σχηματίζεται πράγματι στο μυ. Εκτός από αυτό, ότι κάθε DHT έχει συσταθεί, ή που βρίσκονται ήδη στο αίμα και μεταβαίνει στο μυ, απενεργοποιείται γρήγορα από ένα ένζυμο που ονομάζεται 3alpha-hydroxysteroid αναγωγάσης (3α-HSD).

Έτσι τουλάχιστον όσον αφορά την μυϊκή ανησυχεί, η τεστοστερόνη είναι ο κύριος δραστικός ανδρογόνων. Αυτό δεν σημαίνει ότι η χορήγηση εξωγενούς DHT δεν έχει καμία δεν αναβολική δράση. Πραγματικά έχει ορισμένα αναβολικά δραστηριότητα των μυών, αν και υπολείπεται σημαντικά από εκείνη του ίση ποσότητα τεστοστερόνης. Αυτό οφείλεται στην ταχεία κατανομή του από 3α-HSD στην αδύναμη 5alpha μεταβολίτη-ανδροσταν-3α, 17β-διόλη. Αν αυτό το ένζυμο μπλοκαρίστηκαν με κάποιο τρόπο, είναι πιθανό ότι θα DHT παρουσιάζουν πολύ ισχυροί αναβολικές επιδράσεις στα μυϊκά.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι ακόμη και αν η τεστοστερόνη είναι η δραστική ανδρογόνων στους μύες, και DHT εκθέματα σχετικά λίγες άμεσες επιπτώσεις στην αναβολική μυός, σε άνδρες, DHT εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντική για την πλήρη αποτελέσματα βελτίωση των επιδόσεων από την τεστοστερόνη. Αυτό που θέλω συγκεκριμένα σημαίνει εδώ είναι οι συνέπειες της DHT στο κεντρικό νευρικό σύστημα που οδηγούν στην αύξηση της αποδοτικότητας νευρολογικών (δύναμη), και αυξημένη αντοχή στην ψυχολογική και σωματική καταπόνηση-για να μην αναφέρουμε τη βέλτιστη σεξουαλική λειτουργία και τη λίμπιντο.

Έχω ακούσει πολλές ανέκδοτες εκθέσεις των ατόμων που έχουν στοιβάζονται τεστοστερόνης με Proscar (a 5-AR αναστολέας) και έχουν παρατηρήσει σημαντική μείωση των επιπτώσεων στην βελτίωση των επιδόσεων. Τι συμβαίνει εδώ; Γνωρίζουμε ότι δεν θα μπορούσε να οφείλεται στην αναστολή της άμεσης αναβολική δράση της τεστοστερόνης σε anabolism μυών. Το πιο πιθανό είναι λόγω της μείωσης των ανδρογόνοι επιδράσεις σε άλλα μέρη του σώματος που συμβάλλουν στην ergogenic αποτελέσματα. Συγκεκριμένα το ΚΝΣ, η οποία υποκινείται από ανδρογόνα για την αύξηση της παραγωγής νευρικών οδηγεί σε μεγαλύτερη δύναμη και μεγαλύτερη δυνατότητα ανάκτησης. Μια άλλη πιθανότητα είναι η μείωση της παραγωγής των ανδρογόνων που εξαρτώνται από παράγοντες ανάπτυξης του ήπατος (όπως IGF-1), δεδομένου ότι DHT είναι ένα σημαντικό ανδρογόνων στο ήπαρ.

Αντι-οιστρογόνο Επιδράσεις της DHT

Μια σημαντική λειτουργία της DHT στο σώμα που δεν παίρνει πολύ συζήτηση είναι ανταγωνισμούς του οιστρογόνου. Μερικοί άνδρες που λαμβάνουν Proscar μάθουν αυτό το δύσκολο τρόπο-με την ανάπτυξη ενός περίπτωση γυναικομαστία. Με τη μείωση της προστασίας DHT κατά οιστρογόνων στον οργανισμό, οι άνδρες έχουν πέσει θύματα πιο επίφοβη διακλάδωση του-βυζιά σκύλα.

Πώς DHT προστατεύει από τα οιστρογόνα; Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τρόπους ότι αυτό πιθανόν συμβαίνει. Πρώτα απ 'όλα, DHT αναστέλλει άμεσα οιστρογόνα δραστηριότητα στους ιστούς. Θα το κάνει αυτό είτε δρώντας ως ανταγωνιστής του υποδοχέα οιστρογόνου ή με τη μείωση των οιστρογόνων-induced RNA μεταγραφή σε ένα σημείο μετά την υποδοχέα οιστρογόνου δεσμευτική.

Δεύτερον όλων, DHT και οι μεταβολίτες του έχουν αποδειχθεί να μπλοκάρουν άμεσα την παραγωγή των οιστρογόνων από ανδρογόνων αναστέλλοντας τη δράση του ενζύμου αρωματάσης. Οι μελέτες που έγιναν σε ιστούς του μαστού έδειξαν ότι DHT, ανδροστερόνη, και 5alpha-androstandione είναι ισχυροί αναστολείς του σχηματισμού estrone από ανδροστενεδιόνη. 5alpha-androstandione έδειξε ότι είναι το πιο ισχυρό, ενώ ανδροστερόνη ήταν το λιγότερο.

Τέλος, DHT πράξεις για υποθάλαμο / υπόφυση να μειώσει την έκκριση των γοναδοτροπινών. Με μείωση της έκκρισης των γοναδοτροπινών θα μειώσει την παραγωγή των πρώτων υλών για την παραγωγή τεστοστερόνης και οιστρογόνου ανδροστενεδιόνη (DHT μόνη της δεν μπορεί να αρωματίζει σε οιστρογόνα). Αυτή η ιδιότητα του DHT έρχεται σε ιδιαίτερη χρησιμότητα όταν χορηγείται εξωγενώς, και αυτό είναι που πρέπει να συζητηθούν με περισσότερες λεπτομέρειες στο επόμενο κεφάλαιο.

DHT, οιστρογόνο, And The προστάτη

Όταν πρόκειται για ορμόνες του φύλου, είναι μερικά πράγματα παρερμηνευθεί ως από το γενικό καταναλωτή ως η σχέση του προστάτη σε DHT. Η ανακριβής και υπεραπλουστευμένη στάση DHT που είναι υπεύθυνη για την υπερτροφία του προστάτη, και ακόμη και ο καρκίνος του προστάτη υπερτερεί μεταξύ τους περισσότερους ανθρώπους.

Η πραγματική κατάσταση είναι, βεβαίως, πολύ πιο περίπλοκη. Κάποιος πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ υγιή ανάπτυξη του προστάτη (αναπτυξιακή ανάπτυξη), η ανάπτυξη του προστάτη που οφείλεται σε καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, και καρκινική ανάπτυξη του προστάτη.

Η πρώτη περίοδος της ανάπτυξης του προστάτη, θεωρείται αναπτυξιακές ανάπτυξη, συνδέεται με την εφηβεία και την έκκριση των όρχεων των ανδρογόνων. Αυτό το παίρνει ο προστάτης από το λήθαργο της προεφηβικής ηλικίας με το κανονικό μέγεθος, υγιή και λειτουργική προστάτη αδένα ενός ενήλικα. Κατά τη διάρκεια της αρχές και τα μέσα χρόνια ενηλίκων του προστάτη παραμένει σε αυτό το στάδιο, παρά τα σταθερά τα επίπεδα των υψηλών επιπέδων των ανδρογόνων στον οργανισμό. Ωστόσο, εάν ανδρογόνων είναι δεσμευμένα στο σώμα τότε ο προστάτης των ενηλίκων θα συρρικνωθεί σε μέγεθος. Αυτό μπορεί να συμβεί από τον ευνουχισμό, ή ακόμη και με αποκλεισμό της 5-AR (υπενθυμίσει ότι DHT είναι η δραστική ανδρογόνων στον προστάτη).

Αργότερα στη ζωή, υπάρχει συχνά ένα δεύτερο στάδιο της ανάπτυξης. Η αύξηση αυτή θεωρείται καλοήθης υπερτροφία του προστάτη (ΚΥΠ) και η αύξηση αυτή παρουσιάζεται σε ένα εντελώς διαφορετικό ορμονικό περιβάλλον από εκείνη των αναπτυξιακών ανάπτυξης. Αποδεικτικά στοιχεία στερέωσης είναι ότι η ύπαρξη ενός υψηλού οιστρογόνου / αναλογία ανδρογόνων-προϋπόθεση κοινή στους ηλικιωμένους άντρες-σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη της ΚΥΠ.

Πειραματικές μελέτες έχουν δείξει την αδυναμία των ανδρογόνων και κορεσμένα Α δακτυλίους (DHT που σχετίζονται) να προκαλέσει μια αρχική κατάσταση της υπερτροφίας του προστάτη. Οι ουσίες αυτές είναι μη aromatizable. Ενώ, aromatizable ανδρογόνων από την άλλη πλευρά, όπως η τεστοστερόνη ή ανδροστενεδιόνη μπορεί να προκαλέσει hyperplasic τροποποιήσεις του προστάτη των πιθήκων, αλλά οι επιπτώσεις αυτές αντιστραφεί με την προσθήκη ενός αναστολέα της αρωματάσης.

Έτσι προφανώς, τα οιστρογόνα είναι ένας αιτιολογικός παράγοντας στην καλοήθη υπερπλασία του προστάτη. Ή, πιθανώς με μεγαλύτερη ακρίβεια, τα οιστρογόνα παρουσία ενός ελάχιστου, ανεκτική ποσό των ανδρογόνων.

Τίποτα από αυτά δεν μπορεί να έρθει ως ειδήσεις σε πολλούς από εσάς, αλλά εγώ στοίχημα ότι πολύ λίγοι από εσάς γνωρίζετε ότι DHT μπορεί πράγματι να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της ΚΥΠ! Πώς μπορεί να το κάνει αυτό; Είναι ουσιαστικά το κάνει αυτό με την αντικατάσταση της τεστοστερόνης στον οργανισμό, η οποία έχει στη συνέχεια ως αποτέλεσμα τη μείωση του ποσού των οιστρογόνων στον οργανισμό.

"DHT μπορεί πράγματι να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της καλοήθους
υπερτροφία του προστάτη (ΚΥΠ)! "

Όπως έχω αρχίσει να εξηγήσω πριν, DHT είναι μια ισχυρή ανδρογόνων που θα σηματοδοτήσει την υπόφυση για να μειώσει την παραγωγή του γοναδοτροπίνες. Η μείωση γοναδοτροπίνες στη συνέχεια θα προκαλούν λιγότερη τεστοστερόνη για να παραχθεί το οποίο θα προκαλέσει με τη σειρά του τα επίπεδα οιστρογόνων σε πτώση. Η προκύπτουσα μεταβολή στην ορμονική milieu (υψηλή DHT, χαμηλή οιστρογόνων), τότε προφανώς έχει ως αποτέλεσμα την υποχώρηση της ΚΥΠ. Η κλινική εφαρμογή αυτής της θεωρίας είναι συζητηθεί στο ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 5.648.350 Διϋδροτεστοστερόνη για χρήση σε androgenotherapy.

Οι ακόλουθες δύο παράγραφοι που λαμβάνονται από τη μελέτη ευρεσιτεχνίας απεικονίζει τα αποτελέσματα:

Σε 27 μαθήματα στα οποία ελέγχεται ήταν το επίπεδο DHT πλάσμα, ώστε να διαφοροποιούν τις δόσεις που χορηγήθηκαν, είπε τα επίπεδα έχουν αυξηθεί σε 2,5 με 6 ng / ml. Εκεί είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση της gonadotrophy καθώς και τα επίπεδα πλάσματος της τεστοστερόνης που υπερέβαινε κατά τουλάχιστον 1,5 ng / ml (0,5 με 1,4 ανάλογα με την περίπτωση)? Ως προς τα επίπεδα οιστραδιόλης στο πλάσμα, αυτές οι τιμές μειώθηκαν κατά 50%.

Μεταξύ αυτής της ομάδας των θεμάτων, ο όγκος του προστάτη μειώθηκε σημαντικά, όπως αξιολογήθηκε με υπερήχους και η PSA (του ειδικού προστατικού αντιγόνου). Ο μέσος όγκος του προστάτη ήταν από 31,09. + .16.31 Γραμμάρια πριν από τη θεραπεία και από 26,34. + -. 12,72 γραμμάρια μετά την θεραπεία, για μια μέση μείωση κατά 15,4%, η θεραπεία με μέση διάρκεια των 1,8 χρόνων με DHT (P = 0,01).

Οι πληροφορίες από αυτού του είδους μελέτη του έρχεται σε αντίθεση με την παραδοσιακή της σκέψης σχετικά με καλοήθη υπερπλασία του προστάτη τώρα δεν είναι;

Συμπέρασμα

Δυστυχώς, οι άνθρωποι φαίνεται να έχουν μια φυσική τάση να κατατάσσουν τα πράγματα, είτε ως καλό ή κακό, μαύρο ή λευκό με απολύτως δεν γκρίζες περιοχές. DHT (όπως τα οιστρογόνα) έχει πρόσφατα σε κακή κατάλογο όλων, και θεωρείται συχνά να είναι μια ορμόνη που δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό στο σώμα, εκτός από να προκαλέσει βλάβη. Τώρα που έχετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που μπορείτε να δείτε τελικά, η άποψη αυτή απέχει πολύ από την αλήθεια.

Κατά τη γνώμη μου, η διαδεδομένη χρήση της 5-αναστολείς AR όπως Proscar, ως μέτρο προφύλαξης παράγοντας για τους ανθρώπους που δεν χρειάζεστε πραγματικά θα πρέπει να επανεξεταστεί σε μεγάλο βαθμό. Αφού διαβάσετε αυτό ελπίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου ή τουλάχιστον να έχει κανείς ανοικτό μυαλό για το ευαίσθητο αυτό θέμα. Με άλλα λόγια, γιατί δεν δίνεις DHT ένα διάλειμμα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα