Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
sakis9282 είπε:Ο δικός μου ο πατέρας και όλο το σόι του έχουν πολύ μαλλί.Εγώ δυστυχώς πήρα από τη μεριά της μάνας.Πολλόι φαλακροί σ'εκείνο το σόι.
δεν ασχολεισε τσαμπα,ολοι εδω μεσα καραφλογονιδια κληρονομησαμεctenidane είπε:re paidia dialadi tzampa asxoloume me to forum?.......i mitera m exei 4 aderfia agoria ta 2 otan o theos miraze malli tous eipe ante geiaaaaa apo 20-25 xronw to xasane einai kai 2 tous djorgevic o pateras tis miteras m dialdi o papous m to idio dialadi kai egw sta 25 tha eimai globos?
emena o pateras exei skliri trixa kai vlepw oti tin exw kai xontri alla fovame mi paw pros tis manas m ti pleurakapamarou είπε:δυστυχως οι ποιο πολοι απο το σοι της μανας κληρονομουμεεγω πηρα και απο τους δυο γονεις,ο πατερας nw3,ο αδεφος της μητερας nw7,εγω παω για nw5,ειμαι 2 ακομα αλλα χωρις θεραπειες εχω τριχοπτωση σε ολο το πανο μερος του κεφαλιου :-\
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
η φαλακρα του παπου μου(απο το σοι της μητερας)απλα δεν υπαχει στα χαρτια,ειναι nw8,εχει 3 cm μαλι πο ξεκιναει απο την μια μερια,περναει απο τον σβερκο και φτανει στο αλλο αυτι,αν και τα τελεφταια 2 χρονια παει να βελτιωθει,παει για nw7 + καμια 50αρια τριχες που σκασανε πανω με τον προστατη που εμπλεξεxk είπε:Α ΡΕ ΠΑΠΠΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΣ
:grandpa: :brut:
![]()