Παιδια εχει αγόρασει κανεις άπό goldhair kirkland? Έίνάι άξίόπίστό; ειναι αυθεντικα τα προιοντα
K Kostaskori New Member 4 Αύγουστος 2019 #1 Παιδια εχει αγόρασει κανεις άπό goldhair kirkland? Έίνάι άξίόπίστό; ειναι αυθεντικα τα προιοντα
G gkok Member 4 Αύγουστος 2019 #2 Kostaskori είπε: Παιδια εχει αγόρασει κανεις άπό goldhair kirkland? Έίνάι άξίόπίστό; ειναι αυθεντικα τα προιοντα Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Προχώρα άφοβα.Όποτε έχω κάνει παραγγελία ήταν πολύ γρήγοροι.Εγώ παίρνω Regain δεν ξέρω για Kirkland.
Kostaskori είπε: Παιδια εχει αγόρασει κανεις άπό goldhair kirkland? Έίνάι άξίόπίστό; ειναι αυθεντικα τα προιοντα Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Προχώρα άφοβα.Όποτε έχω κάνει παραγγελία ήταν πολύ γρήγοροι.Εγώ παίρνω Regain δεν ξέρω για Kirkland.
K Kostaskori New Member 4 Αύγουστος 2019 #3 Μα δεν βλεπω να εχει regain μπορεις να μου στειλεις λινκ φιλε;
G gkok Member 5 Αύγουστος 2019 #4 Kostaskori είπε: Μα δεν βλεπω να εχει regain μπορεις να μου στειλεις λινκ φιλε; Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Μάλλον την σταμάτησε.Εγώ πάντως από εκεί είχα πάρει Regain πριν κάποιους μήνες.
Kostaskori είπε: Μα δεν βλεπω να εχει regain μπορεις να μου στειλεις λινκ φιλε; Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Μάλλον την σταμάτησε.Εγώ πάντως από εκεί είχα πάρει Regain πριν κάποιους μήνες.