Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ KIRKLAND
ΠΑΙΔΙΑ εγω χρησιμοποιω περιπου 2 μηνες αγωγη, στην αρχη χρησιμοποιησα avodart για ενα μηνα , μαζι με regaine και με fungoral.
Αλλα επειδη βρηκα σε καλυτερη τιμη το kirkland ειπα να το παρω. επισεις χρησιμοποιω dht blocker spironolactone φτιαχτο απο εμενα. και το χαπακι proscar 1/4 η 1/5 . και 2 με 3 φορες την ημερα χαπι saw palmeto. και φυσικα fungoral 3φορες την ευδομαδα.
Το θεμα ειναι οτι απο την πρωτη κι ολας μερα χρησης του fungoral σχεδον σταματησαν να πευτουν οι τριχες μου, για 3 ευδομαδες περιπου, μετα ξανα αρχισαν να πευτουν με την μινοξυδιλη, το θεμα ειναι οτι βλεπω μροστα μερικες καινουριες τριχουλες να βγαινουν αραια (δυστοιχως) και δεν μπορω να το πιστεψω, ειναι αυτο δυνατο? (σημειωση οι τριχες αυτες ειναι σαν τις κανονικες! δεν ειναι ουτε πιο αδυνατες ουτε πιο ανοιχτοχρωμες ουτε καμια διαφορα)!!! ειναι δυνατο αυτο σε τοσο λιγο χρονο? εγω θα περιμενα καποια εξελιξη σε κανα 8 μηνο περιπου.
εχει κανενας αλλος δει τετειο αποτελεσμα?
εαν δω οτι βγαινουν και σε πυκνωτητα θα στηλω φωτο σε σας αλλα ακομα ειναι πολυ αραιες και λιγες για να φανει ιδιαιτερη διαφορα, ελπιζω να εχει δει κι αλλος τετεια αποτελεσματα τοσο γρηγορα.