ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ KIRKLAND

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

panos27

Member
Καλησπερα σε ολους. εχω αγορασει το kirkland απο το ιντερνετ. το θεμα ειναι πως το γραφει καθαρα στο πλαι οτι ειναι μονο για το πανω μερος της αραιωσης (vertex) . το θεμα ειναι οτι ειμαι στην κλημακα 5Α και οτι το θελω και για μροστα. χανω τα λεφτα μου τζαμπα η κανει κατι ? ελπιζω να ξερει καποιος και να εχει δει αποτελεσματα. ευχαριστω. ::)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ KIRKLAND

το FDA μαμάει και δέρνει αν γράψεις υπερβολή,
έτσι και η kirkland τονίζει ότι απευθύνεται ειδικά στην αραίωση της κορυφής
και συμπληρώνει, ότι ίσως δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα στους κροτάφους και μπροστά ....

δηλαδή αυτοί το λένε ξεκάθαρα, ενώ οι υπόλοιπες εταιρίες μινοξ. -ειδικά οι Ελληνικές- το παίζουν "μάγοι" & "κινέζοι"

panos27

Member

δηλαδη για να καταλαβω καλυτερα, υποτιθεται οτι το kirkland (εφοσον εχει τα ιδια συστατικα) με το regaine εχει και την ιδια αποτελεσματικοτητα και μπρωστα οπως και το regaine , σωστα?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ακριβώς!
μόνο που η μία εταιρία-λόγω FDA-λέει τα πράγματα με το όνομά τους,ενώ οι Ελληνάρες τάζουν παπάδες... :eek:

jdim

New Member

to kirkland ειναι εγκεκριμενο δηλ απο fda απ οτι καταλαβα αρα αξιοπιστο οσο regaine.για κροταφους κανουν ιδια δουλεια αυτα τα 2?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ρε 'συ,μινοξιδίλη είναι και τα 2 - απλά οι τριχοφυΐα στους κροτάφους είναι πολύ δύσκολη υπόθεση και πάντα θέλει πολύ συνδυαστική δουλειά

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Σπύρος είπε:
το FDA μαμάει και δέρνει αν γράψεις υπερβολή,
έτσι και η kirkland τονίζει ότι απευθύνεται ειδικά στην αραίωση της κορυφής
και συμπληρώνει, ότι ίσως δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα στους κροτάφους και μπροστά ....

δηλαδή αυτοί το λένε ξεκάθαρα, ενώ οι υπόλοιπες εταιρίες μινοξ. -ειδικά οι Ελληνικές- το παίζουν "μάγοι" & "κινέζοι"

σωστος ο σπυρος παρα πολυ σωστος η αποψεις μας ταυτιζονται

οτι και να βαλεις στο κεφαλι σου μιας και η ΑΑ κυριως σε μικρε κλιμακες αλλα και σε μεγαλες στους κροταφους και στο μπροστινο μερος ειναι πιο δυσκολο θελει περισσοτερο χρονο για να δει κανεις αποτελεσματα

το οτι αναφερετε οτι ειναι κυριως για πισω μερος δεν σημαινει πως δεν κανει δουλεια στο μπροστα

επισης και το propeciα τα ιδια λεει οτι ειναι για το πισω μερος κυριως

οποτε χτυπα το αφοβα

αν δεν σου κανει δουλεια στο μπροστα μετος τοτε ουτε το regaine δεν θα σου κανει

panos27

Member

ΠΑΙΔΙΑ εγω χρησιμοποιω περιπου 2 μηνες αγωγη, στην αρχη χρησιμοποιησα avodart για ενα μηνα , μαζι με regaine και με fungoral.

Αλλα επειδη βρηκα σε καλυτερη τιμη το kirkland ειπα να το παρω. επισεις χρησιμοποιω dht blocker spironolactone φτιαχτο απο εμενα. και το χαπακι proscar 1/4 η 1/5 . και 2 με 3 φορες την ημερα χαπι saw palmeto. και φυσικα fungoral 3φορες την ευδομαδα.

Το θεμα ειναι οτι απο την πρωτη κι ολας μερα χρησης του fungoral σχεδον σταματησαν να πευτουν οι τριχες μου, για 3 ευδομαδες περιπου, μετα ξανα αρχισαν να πευτουν με την μινοξυδιλη, το θεμα ειναι οτι βλεπω μροστα μερικες καινουριες τριχουλες να βγαινουν αραια (δυστοιχως) και δεν μπορω να το πιστεψω, ειναι αυτο δυνατο? (σημειωση οι τριχες αυτες ειναι σαν τις κανονικες! δεν ειναι ουτε πιο αδυνατες ουτε πιο ανοιχτοχρωμες ουτε καμια διαφορα)!!! ειναι δυνατο αυτο σε τοσο λιγο χρονο? εγω θα περιμενα καποια εξελιξη σε κανα 8 μηνο περιπου.

εχει κανενας αλλος δει τετειο αποτελεσμα?

εαν δω οτι βγαινουν και σε πυκνωτητα θα στηλω φωτο σε σας αλλα ακομα ειναι πολυ αραιες και λιγες για να φανει ιδιαιτερη διαφορα, ελπιζω να εχει δει κι αλλος τετεια αποτελεσματα τοσο γρηγορα.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

οι τρίχες μπροστά με ντουτα θα σταθεροποιηθούν - υπομονή και επιμονή
ανέβασε φωτο
καλή δύναμη και συνέχεια ;)

panos27

Member

βασικα δεν παιρνω ντουτα πλεον, λογο τιμης και λογο οτι θα παω στρατο! οποτε μαλον θα εχω καποιο προβλημα στο να βαλω τα φαρμακα μεσα!!!! οποτε ντουτα λεω να παρω σε κανα χρονο!

Teri

New Member

panos27 είπε:
βασικα δεν παιρνω ντουτα πλεον, λογο τιμης και λογο οτι θα παω στρατο! οποτε μαλον θα εχω καποιο προβλημα στο να βαλω τα φαρμακα μεσα!!!! οποτε ντουτα λεω να παρω σε κανα χρονο!

Pano, πρέπει όμως να παίρνεις κάτι εκεί, δεν γίνεται αλλιώς. Κάποιο χάπι Dht Blocker πρέπει οπωσδήποτε να παίρνεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

magic810

New Member

panos27 είπε:

δεν υπαρχει θεμα που θα πας στρατο....αν θελεις να παρεις παιρνεις.... :)

magic810

New Member

panos27 είπε:
Καλησπερα σε ολους. εχω αγορασει το kirkland απο το ιντερνετ. το θεμα ειναι πως το γραφει καθαρα στο πλαι οτι ειναι μονο για το πανω μερος της αραιωσης (vertex) . το θεμα ειναι οτι ειμαι στην κλημακα 5Α και οτι το θελω και για μροστα. χανω τα λεφτα μου τζαμπα η κανει κατι ? ελπιζω να ξερει καποιος και να εχει δει αποτελεσματα. ευχαριστω. ::)

http://www.hairlosstalk.com/interact/viewtopic.php?f=30&t=21717&st=0&sk=t&sd=a&start=0

μπορεις να κρινεις απο μονος σου..... ;)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

φιναστεριδη και στρατος και πανε και περισσευουν ;D ;D

ισα ισα που θα εχεις περισσοτερο χρονο να αφιερωσεις στο μαλλι σου εκει μεσα που θα εισαι

magic810

New Member

panos27 είπε:
ΠΑΙΔΙΑ εγω χρησιμοποιω περιπου 2 μηνες αγωγη, στην αρχη χρησιμοποιησα avodart για ενα μηνα , μαζι με regaine και με fungoral.

Αλλα επειδη βρηκα σε καλυτερη τιμη το kirkland ειπα να το παρω. επισεις χρησιμοποιω dht blocker spironolactone φτιαχτο απο εμενα. και το χαπακι proscar 1/4 η 1/5 . και 2 με 3 φορες την ημερα χαπι saw palmeto. και φυσικα fungoral 3φορες την ευδομαδα.

Το θεμα ειναι οτι απο την πρωτη κι ολας μερα χρησης του fungoral σχεδον σταματησαν να πευτουν οι τριχες μου, για 3 ευδομαδες περιπου, μετα ξανα αρχισαν να πευτουν με την μινοξυδιλη, το θεμα ειναι οτι βλεπω μροστα μερικες καινουριες τριχουλες να βγαινουν αραια (δυστοιχως) και δεν μπορω να το πιστεψω, ειναι αυτο δυνατο? (σημειωση οι τριχες αυτες ειναι σαν τις κανονικες! δεν ειναι ουτε πιο αδυνατες ουτε πιο ανοιχτοχρωμες ουτε καμια διαφορα)!!! ειναι δυνατο αυτο σε τοσο λιγο χρονο? εγω θα περιμενα καποια εξελιξη σε κανα 8 μηνο περιπου.

εχει κανενας αλλος δει τετειο αποτελεσμα?

εαν δω οτι βγαινουν και σε πυκνωτητα θα στηλω φωτο σε σας αλλα ακομα ειναι πολυ αραιες και λιγες για να φανει ιδιαιτερη διαφορα, ελπιζω να εχει δει κι αλλος τετεια αποτελεσματα τοσο γρηγορα.

Το χαπι saw palmetto ισως θα ηταν καλυτερα να το σταματησεις....

Death Valley

New Member

επισης και το propeciα τα ιδια λεει οτι ειναι για το πισω μερος κυριως

Ακριβως γιατι μονο εκει εχει επιδραση το χαπι.

Και οσο για το kirkland μιλωντας ως γιατρος σου προτεινω το Rogaine.Ειναι πιο ακριβο αλλα πιο αξιοπιστο.Στην ιδια μοιρα βαζω το kirkland και το MEMBERS MARK MINOXIDIL

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

δεν μας έλειψες καθόλου.. ::)
βλέπω συστήνεσαι κιόλας... :eek:

NGL

Member

Death Valley είπε:
Ακριβως γιατι μονο εκει εχει επιδραση το χαπι.

γιατι εχει μονο εκει επιδραση το χαπι γιατρε? ??? ???
ειχες εκει προβλημα και το διαπιστωσες?
γιατι τουλαχιστον για μενα που ειχα προβλημα μπροστα και στην κορυφη,μια χαρα κανει την δουλεια του εξισου!με 0,7 Mg περιπου ανα ημερα και χωρις καμια σοβαρη παρενεργεια!

Death Valley

New Member

Ετσι γραφουν τα βιβλια.Τωρα αμα ο μαγκας Σπυρος ξερει περισοοτερα τοτε παω πασο

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

τα βιβλία..του '80;
όσο για την μαγκιά-ποτέ δεν τέθηκε θέμα μαγκιάς στο forum
κακώς προσπαθείς να απενοχοποιηθείς ::)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα