Βοηθεια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Γεια σας παιδια.!
Ειμαι 23 χρονων και εδω και 2 χρονια περιπου εκανα χρηση του Βic1 επερνα φινα regaine tricomin και nizoral ειχα προβλημα στους κροταφους και στην hairline ΑΛΛΑ μπορω να πω οτι μεσα σε αυτα τα 2 χρονια δεν ειδα καμια βελτιωση δηλαδη ουτε για δειγμα ΝΕΑ τριχα..!!Ετσι αποφασισα να σταματισω το proscar μιας και δεν μου αρεσε καθολου να το περνω με ολα αυτα που διαβαζα..!!εχει λοιπον 1 χρονο που σταμάτησα το proscar και συνεχιζω μονο με regaine kai nizoral αλλα βλεπω οτι αρχισαν να αδεινατιζουν παρα πολυ τα μαλλια μου, ΠΡΙΝ μπορει να μην ειχα βελτιωση αλλα ηταν πιο σταθερη η κατασταση μου, τον τελευταιο καιρο βλεπω οτι τα εχει παρει η κατηφόρα...!!τι εχετε να πειτε για το θεμα μου?
ευχαριστω.! :))

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Βοηθεια

το proscar δουλευε σε εσενα και σε κρατουσε στεθερο.
εχε υποψιν οτι και το να μενουμε σταθεροι ειναι επητυχεια γιατι η αλωπεκια προχωραει

lab_rat

Member

kapamarou είπε:
το proscar δουλευε σε εσενα και σε κρατουσε στεθερο.
εχε υποψιν οτι και το να μενουμε σταθεροι ειναι επητυχεια γιατι η αλωπεκια προχωραει

Kabamaru πως και αλλαξες τη minox σου?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Lab_hair είπε:
[quote author=kapamarou link=topic=2787.msg49483#msg49483 date=1300258395]

κανω πειραματα αλλα δεν βλεπω προκοπη ::)

Γιατι δε δοκιμαζεις minox μεγαλυτερης περιεκτικοτητας ή κανα folligen μηπως σου τπτ extra στα χνουδια?
[/quote]
εχω δοκιμασει τα παντα και τελικα καταληγω οτι το ποιο δυνατο στο θεμα regrowth
ειναι μινοξιδιλη+airol

lab_rat

Member

kapamarou είπε:
[quote author=Lab_hair link=topic=2787.msg49484#msg49484 date=1300258844]
[quote author=kapamarou link=topic=2787.msg49483#msg49483 date=1300258395]

κανω πειραματα αλλα δεν βλεπω προκοπη ::)

Γιατι δε δοκιμαζεις minox μεγαλυτερης περιεκτικοτητας ή κανα folligen μηπως σου τπτ extra στα χνουδια?
[/quote]
εχω δοκιμασει τα παντα και τελικα καταληγω οτι το ποιο δυνατο στο θεμα regrowth
ειναι μινοξιδιλη+airol
[/quote]

Και εγω αυτο πιστευω! Τα πεπτιδια τα χρησιμοποιω συμπληρωματικα. (Πιστευω οτι επιταχυνουν το regrowth). Απο την προγεστερονη δεν εμεινες ευχαριστημενος? Γιατι μολις αγορασα proluton depot. :angel:

kapa

Μέλος του προσωπικού

Και εγω αυτο πιστευω! Τα πεπτιδια τα χρησιμοποιω συμπληρωματικα. (Πιστευω οτι επιταχυνουν το regrowth). Απο την προγεστερονη δεν εμεινες ευχαριστημενος? Γιατι μολις αγορασα proluton depot. :angel:
η προγεστερονη είναι ενα καλο dht blocker αλλα δεν μπορει να δώσει τρελά πράγματα σε επανεκφυση,είναι όμως μια καλή προσθήκη στην μινοξιδιλη,θα την χρησιμοποιήσω ξανά.

τελικα εγω ρε παιδια τι να κανω...??θελω κατι που να κραταει τα μαλλια μου και ας μην εχει αυξηση το μαλλι μου αρκει να το κρατήσω ακομα οπως ειναι..!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

panagiotis είπε:
τελικα εγω ρε παιδια τι να κανω...??θελω κατι που να κραταει τα μαλλια μου και ας μην εχει αυξηση το μαλλι μου αρκει να το κρατήσω ακομα οπως ειναι..!!
προσθεσε στην θεραπεια σου και ενα dht blocker
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/board,16.0.html
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/board,29.0.html

kapamarou είπε:
[quote author=panagiotis link=topic=2787.msg49549#msg49549 date=1300392346]
προσθεσε στην θεραπεια σου και ενα dht blocker
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/board,16.0.html
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/board,29.0.html
[/quote]

φιλε καμπαμαρου τα εχω διαβασει αυτα απλα δεν θελω να παρω παλι προσκαρ για dht blocker..!!και το ρεβιβογεν ειναι αρκετα ακριβο για μενα..!!δεν υπαρχει καπιο αξιολογο προιον που να ειναι και μινοξιδιλι και dht blocker μαζι..??ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

φιλε καμπαμαρου τα εχω διαβασει αυτα απλα δεν θελω να παρω παλι προσκαρ για dht blocker..!!και το ρεβιβογεν ειναι αρκετα ακριβο για μενα..!!δεν υπαρχει καπιο αξιολογο προιον που να ειναι και μινοξιδιλι και dht blocker μαζι..??ευχαριστω
μπορεις σε μια μινοξιδιλη του εμποριου να προσθεσεις,duta,fina,progesterone (οχι ολα μαζι)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα