Βοηθεια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Squall

New Member
Λοιπον εκανα χρηση revivogen για κανα 8μηνο και fungoral 3 φορες την εβδομαδα.Δεν ειδα καποιο ουσιαστικο αποτελεσμα.Τελος παντων τωρα αρχισα να ξαναψαχνομαι.Η σμηγματορροικη δερματιδα ειναι μια κυρια αιτια τρυχοπτωσης?Ειχα παει σε εναν δερματολογο επειδη ειχα κατι κοκκινιλες στο προσωπο και στο κεφαλι ξηροδερμια και επισης κοκκινιλες και φαγουρα και μου ειπε πως ειναι σμηγματορροικη δερματιτιδα και μου εδωσε μια αλοιφη για το προσωπο και μου ειπε να παρω το fungoral για το κεφαλι.Επισης μου τονισε οτι δεν θα μου φυγει ποτε οριστικα και θα μου επανεμφανιζεται ανα καιρους αν δεν κανω συντηρηση και ετσι μου ειπε να χρησιμοποιω το fumgoral 2 με 3 φορες την εβδομαδα για συντηρηση.Οτι μου ειπε γινεται.Τωρα προσπαθω να μαθω αν ειναι η κυρια αιτια τριχοπτωσης μου αυτη η δερματιτιδα και τι μπορω να κανω να την καταπολεμισω πιο αποτελεσματικα απο ενα σαμπουαν σαν τον fungoral.Αν γνωριζετε κατι η εχετε καποια γνωμη πανω σε αυτο ενημερωστε με.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Maria

New Member
Απ: Βοηθεια

Δεν ξέρω αν είναι αιτία της τριχόπτωσής σου η σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, μπορεί να είναι όμως μία από αυτές ή να συντελεί στην τριχόπτωση που οφείλεται σε γονιδιακή προδιάθεση.
Γενικά η ΣΔ είναι κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπίζεται, ώστε να εξασφαλίζεις ότι έχεις το σωστό δέρμα για να αναπτυχθεί υγιής τρίχα. Αλλιώς, σε άρρωστο δέρμα έχεις λιγότερες πιθανότητες να βγάλεις γερό μαλλί.
Για να την αντιμετωπίσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις emu oil (σε εμένα είχε πολύ καλο αποτέλεσμα στη ΣΔ). Επίσης πειραματίζομαι και με έλαια τζοτζομπα και αβοκάντο κι είμαι ευχαριστημένη.

Maria

New Member

Πάνο δεν ξέρω αν το σαμπουάν αλόης βοηθάει στη ΣΔ! Για μένα το εμου οιλ είναι όλα τα λεφτά για τη ΣΔ.

Squall

New Member

Mαρια μηπως μπορεις να μου πεις τι emu να παρω και πως να το χρησιμοποιω σωστα?Επισης απο που μπορω να το αγορασω.Ευχαριστω προκαταβολικα.

Maria

New Member

Squall εγώ πήρα αυτό το εμου: http://www.uniquelyemu.com/UE1008/Pure-Emu-Oil-8-oz.htm
Μόνο μέσω ίντερνετ παραγγελία. Στην Ελλάδα από όσο ξέρω δεν κυκλοφορεί εμου οιλ.

Είναι ακριβό αλλά είναι καλό. Είχα πάρει πιο μετά κάποια άλλη μάρκα αλλά δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένη όσο με αυτή. Δες στην κατηγορία "regular emu oil" που έχει σε διαφορετικές ποσότητες και τιμές να βρεις κάποια που να σε συμφέρει.

Εγώ ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ αρχές Σεπτεμβρίου, τις 2 πρώτες βδομάδες το έβαζα το βράδυ πριν κοιμηθώ και το πρωί λουζόμουν. Τις επόμενες 4 το έβαζα για όση ώρα ήμουν μες στο σπίτι (περίπου για κανα 4ωρο τουλάχιστον) και λουζόμουν πριν κοιμηθώ γιατί δε μπορούσα το πρωινό μπάνιο μιας κι είχε κρυώσει ο καιρός :-X
Στις 6 βδομάδες με είδε η δερματολόγος κι έπαθε πλάκα γιατί είχε εξαφανιστεί η ΣΔ!!

Χρειάζεται να βάζεις τόση ποσότητα ώστε να φτάσει το δέρμα σου και να το μουλιάσει. Εγώ επειδή έχω μακρυ μαλλί έβαζα μπόλικο για να σιγουρευτώ ότι φτάνει στο σκαλπ και δε λαδώνει μόνο τα μαλλιά. Αν έχεις κοντό μαλλί η εφαρμογή θα είναι ευκολότερη. Με τη συσκευασία 8 oz νομίζω ότι περνάς ένα μήνα άνετα, ακόμα κι αν εχεις μακρύ μαλλί και βάζεις κάτι τις παραπάνω σε ποσότητα.

Ελπίζω να σε βοηθήσει κι εσένα. Επίσης μπορείς να βρεις φυτικά αγνά λάδια (χωρίς προσμίξεις άλλων συστατικών) όπως τζότζομπα, αλλά δεν ξέρω να σου πω από Ελλάδα γιατί εγώ τα παίρνω από εξωτερικό. Το ελαιόλαδο δε θα το πρότεινα παρά μόνο για σαλάτες,γιατί είναι λίγο όξινο και βαρύ στο κεφάλι (από προσωπική εμπειρία).

Squall

New Member

Ευχαριστω Μαρια .Το εμου το συγκεκριμενο δεν πειραζει που ειναι για το σωμα ε?Αυτα εκει που λεει κατι σαμπουαν και κοντισιονερ δεν λενε κατι ε?Αν το βαζω 3 φορες την ημερα ειναι καλυτερα δηλαδη οποτε μπορω?Και κατι αλλο οταν το βαζω στο κεφαλι ποση ωρα πρεπει να περασει για να το ξεβγαλω?Σε εχω κουρασει με τις ερωτησεις μου.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα