Βοηθεια σχετικα με θεραπεια

jbaxes

New Member
Καλησπερα και απο μενα παιδια ειμαι ασχετος γενικα με το θεμα και πολλα που γραφετε δεν τα καταλαβαινω και πολυ... διαβαζω το forum μια βδομαδα σχεδον και προσπαθω να καταληξω καπου αλλα ειναι τοσο μεγαλο forum που καπου χανομαι (αυτα για εισαγωγη)..

Λοιπον τωρα στο θεμα μου ειμαι 25 χρονων γενικα ειχα πολυ πυκνο μαλλι λιγο σπαστο και χονδρη τριχα αλλα σταδιακα τα 3 τελευταια χρονια παρατηρουσα τριχοπτωση τωρα πλεον παρατηρησα και μια αραιωση σε κροταφους και πισω... Δεν εχω μεγαλο προβλημα αλλα θελω να ξεκινησω καποια θεραπεια και εγω να προλαβω το κακο..
Λοιπον ισως βιαστικα λιγο και εχω παραγγειλει απο ebay kirkland minoxidil 5%
Πηρα τα υλικα να φτιαξω το super zix 2
Και ενα σαμπουαν της apivita κατα της τριχωπτοσης για καθε μερα..

Οταν ερθουν με το καλο ολα πως μπορω να τα δουλεψω δοσολογιες και τετοια εννοω και αν λειπει κατι καποιο σαμπουαν ισως.. ενημερωστε με να το αγορασω θελω να ξεκινησω δυναμικα γιατι ασε που βλεπω την αραιωση εχω και ολους να μου λενε θα κανεις φαλακρα θα κανεις φαλακρα και αγχωθηκα λιγο...

Θελω να μου βγαλετε ενα πλανο τι θα βαζω το πρωι τι το βραδυ δοσολογιες και τετοια για να μπορω να τα δουλεψω σωστα .... και αν χρειαζετε κατι ακομη για να εχω μια ολοκληρωμενη θεραπεια ενημερωστε με να το παραγγειλω να ερθουν ολα μαζι...

Ευχαριστω πολυ και περιμενω απαντησεις :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα