Βοηθεια- επιλογη

shift1977

New Member
Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Είμαι σε ηλικία 38 ετών. Έχω αποφασίσει να κάνω μμ αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα που μπορεί να έχω μετά από μια τέτοια διαδικασία.
Έως σήμερα δεν έχω κάνει καμιά φαρμακευτική θεραπεία για την τριχόπτωση πάρα μόνο λύσεις με καλλυντικά τύπου Dercosκτλ
Επισκέφτηκα 2 κλινικές. Dhi και Advance hair clinic.
Και οι 2 μου πρότειναν 2000+ grafts (5000 τρίχες?). Toκόστος είναι το ίδιο. Και οι 2 υποσχεθήκαν ότι στην παρούσα φάση το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ικανοποιητικό και θα μείνω ευχαριστημένος. Για την ώρα είμαι διχασμένος με το που θα πρέπει να την κάνω. Δυστυχώς δεν έχω κάποιο γνωστό η φίλο που να έχει προβεί σε τέτοια διαδικασία για να μπορέσω να πάρω κάποιες πληροφορίες. Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποιες πληροφορίες από άτομα που έχουν κάνει ήδη μμ , ίσως περισσότερες πληροφορίες για τις κλινικές και τους γιατρούς και γενικά να με καθοδηγήσετε σε αυτήν την δύσκολη απόφαση. Είναι μεγάλο ρίσκο γιατί εκτός από χρήματα που θα δαπανηθούν ( ενώ δεν υπάρχουν και πολλά :) ) μια λανθασμένη – κακή απόφαση – μμ θα μου στοιχήσει παρά πολύ ψυχολογικά , ίσως περισσότερο από το να αποδεχτώ ότι τα μαλλάκια μου πέσαμε ……….για πάντα.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
γεια σου φιλε.. βαλε και φωτογραφιες σου να δουμε την αραιωση που εχεις.. για τη δευτερη κλινικη που ειπες εκανα πριν 28 μερες εγω μμ. μου εβαλαν 2300 τριχοθ. 5300 τριχες.. αν δουμε μερικες φωτο θα μπορεσουμε να σου πουμε τι μπορεις να περιμενεις με αυτο τον αριθμο των τριχοθυλακιων που σου ειπαν.. μπορεις να δεις δικες μ φωτο στο νημα μου.. αν και ειναι πολυ νωρις ακομη γα μενα. αλλα μπορεις να εχεις μια πρωτη εικονα..

shift1977

New Member
Καλησπέρα σε όλους . Σας ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση.

Ανεβάζω φωτογραφίες και περιμένω νέα σας .

Ευχαριστώ πολύ

Συνημμένα

• IMG_0992[1].JPG
    IMG_0992[1].JPG
    86.1 KB · Προβολές: 89
  • IMG_0993[1].JPG
    IMG_0993[1].JPG
    90.7 KB · Προβολές: 83
  • IMG_0994[1].JPG
    IMG_0994[1].JPG
    108.2 KB · Προβολές: 83
  • IMG_0996[1].JPG
    IMG_0996[1].JPG
    83.7 KB · Προβολές: 73

kalifitos

New Member
Φιλε απο τις φοτο που βλέπω πιςτευω θα εχεις κάποια αποτελέσματα... Απο εκει κ περα, μιας κ εχω κανει 3 μμ, σου λενε κ στις 2 κλινικές τι αποτελέσματα θα περινενες έχοντας τα υπάρχοντα μαλλια.. Σκέψου λιγο οτι απο αυτα που εχεις τωρα σε βάθος χρονο θα πέσουν, όποτε θα εχεις μια εξίσου αραίωση.. Προςωπικα αν γύριζα το χρονο πιςω, μμ ούτε κ δωρεάν θα εκανα.. Βεβαια εγω την εκανα με μέθοδο στριπ κ πο ουλές που εχω πιςω δε μου επιτρέπουν να τα κόψω κοντα.. Όταν εκανα μμ ειχα αρκετά μαλλάκια, εκανα τις μμ κ μετα σιγα σιγα έπεφταν τα υγιείς μαλλάκια.. Τωρα εχω μια μεγάλη φαλάκρα όπου πανω φιγουράρουν αντιαισθητικα τα μμ μαλλια.. Πρέπει να λάβεις υπόψη μεχρι που θα φτάσει η φαλάκρα.. Αυτούς τους ενδιαφέρει μονο να τα αρπάξουν. Δε σκέφτονται τη συνεχεια... Γιαυτο πριν αποφασίσεις σκέψου ολα όσα σου έγραψα...
Υ.σ εντελώς πληροφοριακά, θελω να σου πω οτι ειμαι μόνιμος με ενα καπέλο, ούτε να ξυρίζω δεν μπορω που πλεον ειναι κ μόδα, ούτε να τα κόψω πολυ κοντα..

Sent from my iPhone using Tapatalk

aeratos28

Just aeratos
Για βάλε καμια φωτογραφία σου να δουμε την ζημιά που εχεις..μην απογοητευουμε τον φιλο.δηλαδή είναι σαν να του προτείνει να μην κανει τπτ και να ζει με την καραφλα του ενω έχουμε δει οτι πολύ έχουν παρα πολύ καλά αποτελεσματα και να έχουν λύσει σε ενα αρκετά μεγαλο ποσοστο το πρόβλημα τους..μην το πάρεις οτι σου κάνω επιθεση kalifite..καταλαβαίνεις πως το λεω

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Shift καλως ηρθες!!!
Κατσε ρε φιλε kalifitos του κοψες τα φτερα του ανθωπου κατευθειαν.
Καταρχην ειναι 38 ετων σε πολυ καλη ηλικια και που μπορει να πεις οτι εχει σταθεροποιηθει και η τριχοπτωση του.
Για αρχη θελει 2000+ grafts για το μπροστινο σημειο του κεφαλιου και αργοτερα αλλα τοσα + για το ροξακι του (crown)
Θα εχει ενα πολυ αξιοπρεπες αποτεέσμα αλλα πρεπει να κανει καλη επιλογη κλινικης.
Φιλε shift πανε στα νηματα μεταμοσχευσεων αφιερωσε χρονο βγαλε καποια συμπερασματα μονος σου και εμεις εδω ειμαστε.
Οι πιο αξιοπιστες κλινικες ειναι οι δυο τις κυπρου και απο ελλαδα η d*i .
Κινησου σε αυτες αλλα δες τες ολες προσεχτικα.Ολοι εχουμε αποτελεσματα και απο τις τρεις.
Απο κει και περα ειναι του εξωτερικου αν σε ενδιαφερει να πας παραπερα.

giannis25

Member
kalifitos μπορεις να αποκαταστησεις την ουλή με beard grafts τριχιθυλακια από γένια με 2000 ευρώ νομίζω στην H*c ή να κάνεις scalp micropigmentation στην D*I και να αποκατασταθεί το πρόβλημα σου στην ουλή από strip.

shift1977 εγω θα σου ελεγα να πας ή D*I στον παπανι****ου ή κύπρο στην Η*C στον Μ***α πουθενά αλλού. πολλοί συμφωνα με posts που ειχαν κανει ειχαν παει σε εταιρίες όπως στην L******* C****** και άλλες και ήταν απογοητευμένοι. Με βάση το σύνολο των posts οι καλύτεροι είναι αυτοί. Μετά είναι και η M***C στην κύπρο.

Μπλουζα