Βοηθειαααα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

destructor

New Member
:'(

Εδω και σχεδον εναν χρονο παρατηρησα τα μαλλια μου να γινονται ολο και πιο αδυναμα και να πεφτουν ενω κατα διαστηματα το κεφαλι μου ειχε φαγουρα και κοκκινιλες.
Eίμαι 18 χρονων, γενικοτερα ειμαι υπεραγχωδης, η διατροφη μου δεν ειναι σταθερη,κουραζομαι πολυ ψυχολογικα και σωματικα κι εχω ταλαιπωρησει τα μαλλια μου με βαφες,ντεκαπαζ χρονια τωρα.
Πριν 1,5 μηνα μετα απο πολλους μηνες σκεψης επισκεφτηκα δερματολογο.
Δεν με ρωτησε τιποτα ουτε μου ειπε καν να κανω καποιες εξετασεις.Το μονο που εκανε ηταν το τεστ με το τραβηγμα και να μου γραψει 2 φαρμακα το budesoderm και το φυτικο hair stabil tonic, χωρις να μου πει τι εχω.
Το θεμα ειναι οτι ψαχνω στο ιντερνετ για το φαρμακο που μου εγραψε και δε βρισκω τιποτα που να βοηθαει. Ειναι αποτελεσματικο ή δεν κανει τιποτα; Με εχει φαει το αγχος μην τυχον και αραιωσουν κι αλλο τα μαλλια μου και δεν επανορθωθει το κακο..Να ξαναπαω σε γιατρο;

Ευχαριστω :'( :'(
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mariakar89

New Member
Απ: Βοηθειαααα

Μην απελπιζεσια!!!εχω προβλημα εδω και 3 χρονια αλλαξα 3 γιατρους και τωρα βλεπω βελτιωση!!!! ολα διορθωνονται.. πηγαινε ψαξε το και σε αλλ γιατρο εννοειται αν δεν αισθανεσαι εσυ καλα με τον εαυτο σου. Συμβουλη- το αγχος ειναι ο χειροτερος εχθρος και επισης μην αφηνεις την θεραπεια σου για κανενα λογο οπως εκανα το λαθος εγω στην αρχη!!!!
;) ;) ;)
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Βοηθειαααα

@destructor μην απελπίζεσε..., το άγχος δεν βοήθησε ποτέ κανέναν..., όσο για την θεραπεία... έχε λίγο πίστη..., στις μικρότερες ηλικίες οι θεραπείες έχουν μεγαλύτερη επιτυχεία!!! :)
 

Spacestation

New Member
Απ: Βοηθειαααα

Γεια σας παιδιά θα ήθελα κιεγώ τη βοήθειά σας!Κάνω εδώ και 8 μήνες θεραπεία:
τους πρώτους 2 με δλμα μινοξιδιλης 2% ,τους επόμενους 4 εναλλάξ το δλμα με Botafex και τους τελευταίους 2 μουείχε προσθέσει βιταμίνες biocap.Το τελευταίο μου ραντεβού ήταν πριν δύο βδομάδες όπου ενώ είπα στη γιατρό μου οτι τον τελευταίο μήνα είχα παρατηρήσει τρελή τριχόπτωση μου λέει μπορεί να συμβεί και αυτό.Μου έκοψε τις βιταμίνες και το δλμα μινοξιδιλης και μου άφησε μόνο το σπρει ανα δύο μέρες για όλο το καλοκαίρι!Να ανησυχήσω ή να φρικάρω τελείως?Ξέρω ότι είναι γιατρός και σίγουρα γνωρίζει περισσότερα από μένα αλλά μου φαίνεται ότι πολύ γρηγορα σταμάτησα την έντονη θεραπεία.Θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας στο τι να κάμω,σκέφτομαι μήπως πάω να πάρω μόνη μου βιταμίνες ...η τριχόπτωση είναι τρελή και ανησυχώ πλέον...
Σας ευχαριστώω
 

heyya

New Member
Απ: Βοηθειαααα

Ψάξε τι μπορεί να παίζει και επισκέψου και έναν 2ο δερματολόγο να δεις τι θα σου πει ... είναι λιπαρά τα μαλλιά σου; :chinscratch
 

destructor

New Member
Απ: Βοηθειαααα

μετα απο 3 μηνες
ναι ειναι λιπαρα..
βασικα επαιρνα κατι χαπια τα ιννεοβ και λουζομουν με το σαμπουαν crescina για ελαφρα αραιωση και με το που τα κοψα αρχισαν παλι να πεφτουν τα μαλλια μου..αλλα ισωσ να φταιει κι η εποχη..
ακρη παντωσ δε φαινεται να βγαζω..
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα