Βοήθεια!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Liam Hair

New Member
Καλησπέρα Παιδιά..

Έχω πρόβλημα τριχόπτωσης από τα 18 (+ - 1) και πιάνω τα πρώτα Άντα σε 3 χρόνια..

Έχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα… Έκανα μεταμόσχευση με την μέθοδο strip (νομίζω…) στα 19 μου , στο μπροστά πεδίο..Την έκανα σε μια πολυδιαφημιζόμενη κλινική μεταμόσχευσης..Δεν ήξερα δεν ρώταγα ..??Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμό…

Έκτοτε δοκίμασα πολλά πράγματα του εμπορίου..Σπρέι , Λοσιόν αμφίβολου προελεύσεως .

Το μόνο που κατάφερα με αυτά τα προϊόντα ήταν χάσιμο χρόνου , χρημάτων και το χειρότερο Ψυχολογικό Ράκος!!!

Πριν από 3 χρόνια λοιπόν , έκανα το αυτονόητο , πήγα σε δερματολόγο… Αυτό που έπρεπε να κάνω από την αρχή το έκανα στο τέλος..Από τότε κάνω μια θεραπεία που μου έχει δώσει αλλά δεν έχει ως τώρα τα αποτελέσματα που μου είπε. Φταίω κ εγώ βέβαια σε αυτό , γιατί είχα κουραστεί τόσο πολύ με όλα αυτά , που την θεραπεία την έκανα 2 με 3 μήνες το χρόνο.. Όσο την έκανα κάτι έβλεπα αλλά μετά πάλι τα ίδια όταν σταμάταγα ..
Πήρα λοιπόν την απόφαση , με όσα ψυχικά αποθέματα μου έχουνε μείνει , και να ξαναρχίσω την θεραπεία , αλλά αυτήν την φορά να την κάνω σωστά και με διάρκεια !!

Η θεραπεία μου είναι λοιπόν:

Regain 5% Minoxidil Spray (Κάθε Πρωί 5 Χωρίστρες)

1 κάψουλα κάθε πρωί ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ 1mg

5% Minoxidil Spray (Κάποιο άλλο διάλυμα που περιέχει κ κάτι άλλα εκτός από Minoxidil κάθε βράδυ) 4 ψεκασμοί..

Στην Κλίμακα Norwood είμαι στο 4..

Άρχισα την θεραπεία κανονικά εδώ κ 2 εβδομάδες αλλά ειδικά το πρωί όταν βάζω το Spray και κάνω μασάζ πέφτουν αρκετές τρίχες και ανησυχώ πολύ ότι το έχασα το τρένο!!!Εχει πάθει ποτε κανένας το ιδιο πράγμα στην αρχη της θεραπείας του με Regaine??

Ανάμεσα στα κενά σημεία πάντως στις φωτό που εχω ανεβάσει στο πρωτο μου post, υπαρχουν τρίχες αλλα ειναι μαύρα χνούδια που δεν φαίνονται αμα δεν τις παρατηρήσεις καλα από κοντά.

Θα ήθελα να σας κάνω καποιες ερωτήσεις γιατί με έχει παρει πάρα πολυ απο κατω..

Ο γιατρός μου , μου είπε να κανω ενέσεις κορτιζόνης στο τριχοτό της κεφαλής..3 δόσεις ανα 15 μερες η κάθε μια.
Τι να κάνω??με έχει τρομάξει αυτό το πράγμα..έχει παρενέργειες? είναι ακίνδυνο?? έχει αποτέλεσμα?

Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε καποιο καλό shampoο αμα γνωρίζετε.

Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα