ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

jdim

New Member
Καλησπερα σε ολη την παρεα.θα ηθελα να ρωτησω,παρακαλτε ισως εσω οσους χρησιμοποιουν τοπικα dht λοτιον κτλ να μου πουν τη γνωμη τους οσον αφορα αποτελεσματα,εντυπωσεις περιοδο χρησης κτλ καθως και που μπορουν να βρεθουν τετοια προιοντα απο εξωτερικο.Ενδεικτικα αναφερω οτι ειμαι norwood2 και παιρνω σταθερα regain,fungoral απλα προς το παρον δε θελω να παω στο χαπι προσκαρ και ψαχνω οτιδηποτε διαφορετικο αξιζει να δοκιμασω.κατα καιρους εχω παρει τοπικα follon spray,revivogen,frezyderm κτλ αλλα δεν μπορω να πω οτι ειδα με καποιο κατι διαφορετικο που να αξιζει να το συνεχισω παρεα με τα regain,fungoral. Προς τους administrators του σιτε ισως θα ενδιεφερε πολυ κοσμο που δεν παιρνει χαπι προς το παρον να βαζαμε ενα poll για εναλλακτικα προιοντα που εχουμε δοκιμασει κ να τα βαθμολογει ο καθενας με μικρη κριτικη...πιστευω θα βοηθουσε πολυ κοσμο.Ηδη εχω δυο γνωστους που εχουν εγγραφει στο σιτε μετα απο προτροπη μου και θα τους ενδιεφερε πολυ το θεμα εναλλακτικων τοπικων καταπολεμησης dht...ευχαριστω πολυ.καθε απαντηση προτροπη προοιοντος ευπροσδεκτη....καποια μου ρχονται στο μυαλο απο διαφορα τοπικς που εχω δει στο σιτε ειναι : crinagen,nanogaine,nanoguard, spectral dnc,hairsignals,hairgenesis κτλ...ας απαντησουν λοιπον οσοι τα χουν δοκιμασει. Συγχαρητηρια σε ολους τουε εμπλεκομενους για αυτο το σιτε απο μενα κ εκ μερους αλλων 2 φιλων που το παρακολουθουν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

'γειά χαρά!

το φόρουμ δεν προτείνει ούτε παροτρύνει κανέναν να πάρει χάπι-ο καθένας γράφει τις προσωπικές εμπειρίες από την θεραπεία,σχολιάζουμε τα διάφορα προϊόντα και ανεβαίνουν νέα για μελέτες/έρευνες/νέα προϊόντα

αν ψάξεις θα βρεις τι κυκλοφορεί και τι έχει φέρει αποτελέσματα από τοπικά,
καθώς και μερικές μελέτες για δραστικές ουσίες τοπικών διαλυμάτων

δυστυχώς ή ευτυχώς,
λίγες είναι οι ουσίες σε συνδυαστική θεραπεία που δίνουν 99,9% αποτελέσματα - μινοξιδίλη (σε πολλές μορφές/λοσιόν) & φιναστερίδη/ντουταστερίδη(σε χάπι ή τοπικά)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα