Αφαίρεση κόκκινης ελιάς στο πρόσωπο...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

LOK

Member
Είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο...? Έχω μία κόκκινη ελιά κοντά στη μύτη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kabamarou

Member
Απ: Αφαίρεση κόκκινης ελιάς στο πρόσωπο...

Ένας φίλος μου είχε ένα κόκκινο σημάδι στο πρόσωπο σαν ελιά και το έβγαλε με laser αλλά δεν ξέρω αν ήταν το ίδιο πράγμα με την δική σου κόκκινη ελιά...

LOK

Member

Κι εγώ κάτι τέτοιο έχω... δεν είναι ακριβώς ελιά..., είναι ένα μικρό σαν σπυράκι, που άμα το πειράξω ματώνει... Δε με χαλάει πολύ εμφανισιακά γιατι είναι μικρό, αλλα έλεγα μήπως γίνεται να το εξαφανίσω τελείως... Αν ο φίλος σου έκανε το laser στην Αθήνα, στείλε μου π.μ. Θυμάσαι περίπου πόσο κόστισε...? Γενικά πού μπορώ να πάω για να μου πουν αν αφαιρείται...?

kabamarou

Member

Οχι δεν έκανε το laser στην Αθήνα.Στην Κατερίνη το έκανε και του βγήκε όσο και αν φαίνεται απίστευτο 30 ευρώ μαζί και με αποτρίχωση που έκανε σε κάποια σημεία(ξαναβγήκαν οι τρίχες από ότι είδα).
Από ότι του είπε ο γιατρός είναι πολύ εύκολη διαδικασία να βγει με το laser και οι υπόλοιποι γιατροί λένε ότι είναι δύσκολο για να παίρνουν πολλά χρήματα.
Σου βάζω και μια φωτογραφία για το πως ήταν πριν για να καταλάβεις γιατί ακριβώς λέω.Από το μετά δεν έχω φωτογραφία αλλά δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου.

Συνημμένα

• DSC06356-1.JPG
    DSC06356-1.JPG
    31.4 KB · Προβολές: 21

LOK

Member

Ελα ρε μεγάλε...,και φώτο...! Είσαι ωραίος! Ευχαριστώ. Εμένα ευτυχώς είναι πολύ μικρότερο σημαδάκι... Θα την ψάξω κι εγώ για lazer...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

LOK να αναφέρω ότι μια τέτια πολύ μικρή ελίτσα όπως αυτή που περιγράφεις την είχα κι εγώ παλιά, επίσης κοντά στην μύτη. Έλεγα να πάω να την βγάλω αλλά δεν πρόλαβα γιατί... την έξυνα συνέχεια και την έσπασα μόνος μου. :D Θυμάμε μετά, και ακόμα και τώρα μετά απο τόσα χρόνια στο σημείο που ήταν έχουν μείνει κάτι κόκκινες γραμούλες πάνω στο δέρμα, σαν μικρές μικρές φλεβίτσες σε εκείνο το σημείο.

LOK

Member

Τα παιδιά με την red ελιά διπλα στη μύτη... ;D Την έχω σπάσει κι εγώ 1-2 φορές, αλλά δε φεύγει... Φοβάμαι να την πειράξω πάλι... Αυτή τη φορά όμως θα την βαρέσω με lazer και γεωτρύπανο...! :D :D :brut:

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα