Αρχη θεραπειας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Scrooge

Member
Καλημέρα.
Είμαι 36 ετών και εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει υποχώρηση στους κροτάφους και ελαφρά αραίωση στην κορυφή.
Ο ειδικός που επισκέφτηκα μου πρότεινε να ξεκινήσω δοκιμαστικά botafex 5% δις ημερησίως και laser comb.
Έτσι, οι λεπτές τρίχες θα δυναμώσουν και θα χοντρύνουν με αποτέλεσμα το πρόβλημα να μειωθεί κατά πολύ.
Μου είπε ότι αν σε 6 μήνες δεν δω αποτέλεσμα, τότε συζητάμε την εμφύτευση.
Επειδή διάβασα διφορούμενα σχόλια και για τις δύο ανωτέρω προτάσεις, θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει τον κόπο να δοκιμάσω ή αν εσείς προτείνετε κάτι άλλο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Αρχη θεραπειας

καλως ηρθες.
συνεχισε την μινοξιδιλη και αντικατεστησε το φωτοσπαθο jedi με ενα dht blocker

crossfire

Well-Known Member

Scrooge είπε:
Καλημέρα.
Είμαι 36 ετών και εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει υποχώρηση στους κροτάφους και ελαφρά αραίωση στην κορυφή.
Ο ειδικός που επισκέφτηκα μου πρότεινε να ξεκινήσω δοκιμαστικά botafex 5% δις ημερησίως και laser comb.
Έτσι, οι λεπτές τρίχες θα δυναμώσουν και θα χοντρύνουν με αποτέλεσμα το πρόβλημα να μειωθεί κατά πολύ.
Μου είπε ότι αν σε 6 μήνες δεν δω αποτέλεσμα, τότε συζητάμε την εμφύτευση.
Επειδή διάβασα διφορούμενα σχόλια και για τις δύο ανωτέρω προτάσεις, θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει τον κόπο να δοκιμάσω ή αν εσείς προτείνετε κάτι άλλο.

Καλως ηρθες
Οταν λες ειδικος,τι εννοεις?Δερματολογος η καποιος αλλος απο τις διαφορες κλινικες?Γιατι μου φαινεται παραξενο γιατρος,σπουδαγμενος ανθρωπος,να σου προτεινε τα λειζερ
Τελοσπαντων,ξεχασε τα λειζερ και κατι τετοια και διαβασε το forum να μαθεις για τις διαφορες θεραπειες και να δεις για τα διαφορα DHT blockers.
Θα σου φυγει το χερι να κρατας τη χτενα,θα χασεις χρηματα και χρονο

Scrooge

Member

crossfire99 είπε:
Οταν λες ειδικος,τι εννοεις? Δερματολογος η καποιος αλλος απο τις διαφορες κλινικες? Γιατι μου φαινεται παραξενο γιατρος, σπουδαγμενος ανθρωπος, να σου προτεινε τα λειζερ.

Είναι πλαστικός χειρουργός.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα