Αρχάριος

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tetoulas

New Member
Γεια σας,

έπειτα από καιρό που παρακολουθώ το forum αποφάσισα να γραφτώ ώστε να λύσω 2-3 απορίες μου.

Καταρχήν, μερικά εισαγωγικά για μένα. Είμαι 29 χρονών. Εδώ και 5-6 χρόνια χρησιμοποιούσα μινοξιδίλη αραιά και πού (μπορεί και να υπήρχε διάστημα 2 χρόνων μεταξύ διαδοχικών προσπαθειών). Θα έλεγα ότι είμαι στην τύπου 2 στην κλίμακα. Έχουν επηρεαστεί οι κρόταφοι μου αρκετά (κάτι το όποιο δε με πειράζει σχετικά) και τον τελευταίο χρόνο έχουν αρχίσει να λεπταίνουν, αραιώνουν και να μη μεγαλώνουν τόσο πολύ οι τρίχες που είναι προς το κέντρο του κεφαλιού από τους κροτάφους και μπροστά (ελπίζω να το περιγράφω καλά, πίσω δεν έχω κανένα πρόβλημα). Όσο προχωράς από τον κρόταφο προς το κέντρο το πρόβλημα μειώνεται, παρόλα αυτά υπάρχει, ιδίως στην περιοχή δίπλα στους κροτάφους πλέον οι τρίχες είναι πολύ μικρές και αραιες.

Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω μια πιο συστηματική θεραπεία.
Αυτά που χρησιμοποιώ είναι τα εξής:
Πρωί: Regaine 1ml
Βράδυ: Revivogen 1 ml.
Σαμπουάν: Fugoral(2 φορές την εβδομάδα), Revivogen και Pantene (εναλλάξ μεταξύ τους)

Γενικά λούζομαι 2 φορές την ημέρα, το πρωί για να ξεπλύνω το revivogen και το απόγευμα. Λόγω εργασίας δε μπορώ να βάλω κάτι πριν από το απόγευμα.

Δεν προτίθεμαι να πάρω κάποιο χάπι.

Οι ερωτήσεις μου:
1. Έχει νόημα να βάζω minoxidil το απόγευμα? Με προβληματίζει το γεγονός πως η συνειστώμενη δόση είναι 2 ml. Και αν ναι, το βράδυ θα μπει το revivogen απο πάνω χωρίς λούσιμο?

2. Υπάρχει κάτι ακόμα που θα μπορούσα εύκολα να προσθέσω στην θεραπεία? Π.χ. διάβασα για το tricomin, αλλά από τα σχόλια διαπίστωσα πως δεν κάνει τόσο αποτελεσματική δουλειά όσο το regaine.

3. Αυτή η ερώτηση μάλλον είναι αφελής αλλά καλύτερα να είμαι σίγουρος. Όπως εξήγησα το πρόβλημα είναι μόνο στο μπροστινό της κεφαλής. Τα 2 αυτά σκευάσματα τα απλώνω σε όλο το κρανίο ή μόνο στην περιοχή που έχει το πρόβλημα? Κάνω το δεύτερο αν και θα μου φαινόταν λογικό το revivogen να απλώνεται σε όλη την επάνω περιοχή. Ο λόγος που το ρωτάω αυτό είναι επειδή με τη δόση που βάζω, τις τρίχες που έχω, και τη μικρή σχετικά περιοχή που το εφαρμόζω, μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο το μισό υγρό να μην πάει στην τρίχα, αφήνοντας μια λαδωμένη αίσθηση στα μαλλιά μου και σε μένα την αμφιβολία αν κάνω δουλειά ή τζάμπα παιδεύομαι (αν χάνεται τόση φαρμακευτική ουσία).

Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.

Οποιαδήποτε άλλη παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member
Απ: Αρχάριος

φιλε μου η θεραπεια σου στην φαση που εισαι ειναι πολυ σωστη για αρχη με την διαφορα οτι minox πρεπει να βαζεις κι 1 ml το βραδυ.πρεπει να το ''χωρεσεις'' δυστυχως.κατα τ αλλα ,προσωπικα θα ξεκιναγα με μικρη ποσοτητα φινα (ισως 0,5% mg/day), αντι για revivo.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα