Αραιωση

petrospap

Active Member
Παίδες θα ήθελα να ρωτήσω Αυτοί που σηκωνετε μαλλι προς τα πάνω αν έχετε φόντο τον ουρανό η γενικά κάτι φωτεινό και γειρετε ελαφρά το κεφάλι προς τα πίσω αν απο μπροστά φαίνεται αραιο το μαλλι και φαίνεται πχ το γαλάζιο του ουρανού ανάμεσα απο τις τρίχες...ενώ όταν βλέπω στον καθρέφτη σε κλειστό δωμάτιο το μαλλι μου φαίνεται καλα..αν πχ Γύρω το κεφάλι προς τα πίσω και βάλω απο πίσω σαν φόντο κάποιο φως φαίνεται σαν να έχω ελάχιστες τριχες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

arhs

Member
αχαχαχα ξεκολλά ρε φίλε αυτά τα είχα και εγώ στην αρχή καθόμουν με τις ώρες στο καθρέφτη και έβαζα 3 καθρέφτες για να βλέπω το κεφάλι . Έπαιρνα και έναν καθρέφτη και έβγαινα στο μπαλκόνι στο φως για να δω για αραίωση . Μιν τρελαίνεις την ψυχολογία σ όσο πιο πολύ θα κοιτιεσε τόσο πιο πολυ θα σ φαίνεται αραίωση ενώ δεν την παρατηρεί κανείς ......

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
petrospap είπε:
Παίδες θα ήθελα να ρωτήσω Αυτοί που σηκωνετε μαλλι προς τα πάνω αν έχετε φόντο τον ουρανό η γενικά κάτι φωτεινό και γειρετε ελαφρά το κεφάλι προς τα πίσω αν απο μπροστά φαίνεται αραιο το μαλλι και φαίνεται πχ το γαλάζιο του ουρανού ανάμεσα απο τις τρίχες...ενώ όταν βλέπω στον καθρέφτη σε κλειστό δωμάτιο το μαλλι μου φαίνεται καλα..αν πχ Γύρω το κεφάλι προς τα πίσω και βάλω απο πίσω σαν φόντο κάποιο φως φαίνεται σαν να έχω ελάχιστες τριχες

λογικο στον ηλιο η στο φως να φαινεται η αραιωση πιο πολυ.....σε ολους συμβαινει αυτο.

Bouklas

Well-Known Member
Και σε μένα συμβαίνει αυτό φιλε. :p Νομίζω πρέπει να είσαι norwood 0 με τέλεια πυκνότητα για να μην φαίνεται. :D
Οπότε μην τρελαίνεσαι όπως έγραψαν οι οι υπόλοιποι.

petrospap

Active Member
petrospap said:
βλεπετε τι μεγαλη διαφορα εννοω?

Τελευταία επεξεργασία:

kal

Member
εγω παντως θα ελεγα οτι δεν εχεις θεμα με το μαλλι σου..Αυτο με τον φοντο δεν νομιζω να ειναι κτ παραλογο..
Και γενικοτερα φαινονται οι τριχες σου μπροστα π λες οτι παιζει να χουν θεμα ,να μην χανουν καθολου σε μηκος και παχος απο τις αλλες οποτε τι ν πω..

petrospap

Active Member
Όχι ρε απλώς κάνω καλο styling..έχω θέμα και σε κροταφους π είμαι nw 3 και με αραιωση σε όλο το πάνω μέρος..θα βάλω και άλλες να στο δείξω..το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν παρουσιάζεται σε όλους αυτο το φαινόμενο όταν έχει φως απο πίσω..(ακόμα και σε αυτούς π δεν έχουν α/α)..

Bouklas

Well-Known Member
Ρε φιλε έχεις πολύ ωραίο μαλλί, δεν βλέπω τίποτα το κακό. Αυτό που λες για την "αραίωση" είναι απολύτως φυσιολογικό, πρέπει να είσαι norwood 0 με τέλεια πύκνωση και hairline πάνω από τα φρύδια για να μην δείχνει έτσι. Σκέψου ότι άλλοι αδειάζουν για τα καλά σε δέρμα, όχι για την πυκνότητα που δείχνει το μαλλί στον αέρα. Eσύ είσαι τέλεια!
Και σε καμια περίπτωση δεν είσαι norwood 3 όπως λες, 1 ή βαριά 2 είσαι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

petrospap

Active Member
οχι μπουκλα απλως κανω καλο styling οπως ειπα...(εχω γινει πολυ καλος :p)
και για του λογου το αληθες

Τελευταία επεξεργασία:

Bouklas

Well-Known Member
Ναι τώρα δείχνει αλλιώς φιλε, φαίνεται το προβληματάκι. Αλλα και πάλι έχεις πολύ ωραίο μαλλί και με το φτιάξιμο που κανεις πραγματικά δεν φαίνεται τίποτα απόλυτος! Έχεις δοκιμάσει τόππικ φιλε? Νομίζω θα έκανε εξαιρετική δουλειά για να εξαφανίσει αυτό μικρό αραίωμα.

petrospap

Active Member
Ναι άμα βάλω και τοππικ δεν φαίνεται τπτ πραγματικά..εκτός όπως είπα αυτο με το φωτεινό φόντο

Μπλουζα