Αραίωση!

left

New Member
Καλησπερα σε ολους...ειμαι καινουριος στο φορουμ και προσπαθω καθημερινα να διαβαζω για πολλα πραγματα εδω μεσα...εδω και 2 χρονια εχω παρατειρω μια αυξημενη τριχοπτωση οχι σε μεγαλο βαθμο ομως που αποτελεσματα τιης ειναι να εχω μια αραιωση ακριβως στο κεντρο του κεφαλιου...κληρονομικο δεν εχω μια και εχω παει και τρεις γενιες πισω απο την μερια της μητερας....ο πατερας μου εχει μαλλια οπως και ο παππους μου...να θυμισω μονο οτι πριν τα 2 αυτα χρονια ημουν σε περιοδο μεγαλου αγχους και στρες και οτι η διατροφη μου δεν ειναι η καλυτερη μιας και δεν τρωω πολλες τροφες...εχω παει σε τρεις δερματολογους και το μονο που κανανε ειναι να με κοιταξουν τα μαλλια και να μου πουνε αμεσως οτι εχω λιπαροτητα και ανδρογενετικη αλωπεκια...ολοι μου δωσανε σαμπουαν μινοξιδιλι και βιταμινες ως θεραπεια...αρνηθηκαν ολοι το ενδεχομενο να κανω καποιες εξετασεις λεγοντας μου οτι δεν υπαρχουν τετοιες για τα μαλλια...ειμαι στα 26 και επειδη εχω διαβασει εδω παρενεργεις για την μινοξιδιλη προσπαθω να την αποφύγω...η κατασταση μου ειναι ακομα nw1...απλα θελω να μαθω αμα υπαρχουν εξετασεις για την αραιωση των μαλλιων...θελω να τα εξαντλησω ολα πριν μπλεξω με τοπικα και χαπια...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα