Καλησπέρα. Είμαι καινούρια εδώ και ήθελα τη γνώμη σας. Από πέρσι το καλοκαίρι έχω παρατηρήσει αραίωση στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού μου και στην χωριστρα. Πήγα σε δερματολόγο και μου είπε ότι έχω ΑΑ σε αρχικό στάδιο και να το παλέψω με βιταμίνες και έλαια γιατί έχω περάσει καρκίνο στο παρελθόν και δεν θα ήταν καλό να αρχίσω μινοξιδιλη. Δεν με κάλυψε και πήγα και σε δεύτερο δερματολόγο. Μου έδωσε λοσιόν με μινοξιδιλη και κορτιζόνη να βάζω κάθε δεύτερο βράδυ, έκανα εξετάσεις αίματος και μου έδωσε β12 και σίδηρο γιατί ήταν χαμηλά. Τώρα που πέρασαν τρεις μήνες και με είδε πάλι μου είπε να συνεχίσω την λοσιόν αφού με βοήθησε αλλά να μειώσω το άγχος μου γιατί αυτό φταίει για την τριχόπτωση. Εμένα μου λαδωνει πολύ τα μαλλιά αυτή η λοσιόν και του είπα να αλλάζαμε θεραπεία αλλά μου είπε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο και ας το βάζω κάθε τρίτο βράδυ αν με βολεύει περισσότερο. Είμαι πολύ μπερδεμένη τώρα. Δεν μου άφηνε περιθώρια να τον ρωτήσω περισσότερα. Δεν ξέρω τι να κάνω από δω και πέρα. Εσείς τι γνώμη έχετε;