Αποφύγετε τα μη αποδοτικά προϊόντα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Είτε στην TV, είτε online, εύκολα μπορεί κανείς να βρει δεκάδες προϊόντα, τα οποία αναφέρουν ότι κάνουν καλό εναντίον της τριχόπτωσης, την σταματούν κλπ.
Δείτε παρακάτω μερικά tips, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποφεύγετε τα προϊόντα που δεν πρόκειται να σας δώσουν το παραμικρό αποτέλεσμα.

-Δεν υπάρχει κανένα προϊόν ή συστατικό που να σας δώσει όλα σας τα μαλλιά, να σταματήσει την τριχόπτωση με θεραπεία 2-3 μηνών κλπ. Θαύματα δεν γίνονται, οπότε να το θυμάστε αυτό.

-Το ακούγεται καλό, δεν σημαίνει ότι είναι και καλό. Όλοι οι κατασκευαστές, χρησιμοποιούν λέξεις κλειδιά για να σας «βοηθήσουν» να το επιλέξετε.
ΜΗΝ πιστεύετε το τι αναφέρει ο πωλητής του, αν δεν έχει στο ίδιο site, κλινικές έρευνες που να πιστοποιούν τα λεγόμενα του. Και δεν εννοώ ότι να’ναι έρευνες, αλλά τις «σωστές».

-Δείτε τα συστατικά του. Και εδώ αλλά και σε όλο το internet, μπορείτε να δείτε τα συστατικά που κάνουν την σωστή δουλειά. Το ότι γράφουν είκοσι συστατικά πχ, δεν σημαίνει ότι κάνουν και δουλειά. Τα συστατικά που κάνουν πραγματικά δουλειά, έχουν και κλινικές μελέτες πίσω τους.
Το regaine πχ, έχει μόνο 4 (μινοξιδίλη, αλκοόλη, Προπυλενογλυκόλη και νερό) και είναι το ποιο αποτελεσματικό regrowth συστατικό μέχρι στιγμής.

-Αποφασίστε με βάση το τι κάνει δουλειά από αναζήτηση σας και όχι από το ένστικτο σας. Οι διαφημιστές ξέρουν ποιες λέξεις και πώς να σας κάνουν να επιλέξετε το προϊόν που θέλουν αυτοί.

-FDA Approved. Πολλά προϊόντα το αναφέρουν αυτό, επειδή περιέχουν πχ μινοξιδίλη.
Δύο συστατικά έχουν λάβει έγκριση από το FDA και είναι η φιναστερίδη (proscar, propecia) και μινοδιξίλη (regaine, rogaine). Κανένα άλλο προϊόν (πλην της ντουταστερίδης που αναμένει έγκριση) δεν έχει λάβει έγκριση για την τριχόπτωση από το FDA. Οπότε μην πιστεύετε το “FDA Approved” σε κανένα άλλο προϊόν.

-Επιστροφή χρημάτων. Αν και καλό είναι να ξέρετε ότι θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω, αλλά αν ένα προϊόν ΔΕΝ έχει τα σωστά συστατικά, το «επιστροφή χρημάτων», από μόνο του δεν σας σώζει τα μαλλιά σας. Αποφύγετε ένα προϊόν αν δεν κάνει αποδεδειγμένα δουλειά, όχι αν σας επιστρέφει τα λεφτά σας.

-«All natural». Αυτό από μόνο του δεν κάνει τίποτα. Πολλοί το προσθέτουν σαν «φυσικά συστατικά», «προϊόν της φύσης» κλπ για να πείσουν όσους φοβούνται από τις παρενέργειες του proscar/propecia. Τρανό παράδειγμα Έλληνα ερευνητή ο οποίος αναφέρει ότι το προϊόν του κάνει ακριβώς το αντίθετο από όλα τα ανεπιθύμητα του proscar.

-Μην πέφτετε θύματα των «πιασάρικων» φράσεων. Πολλές φορές θα δείτε φράσεις όπως «προωθεί υγιή μαλλιά», «ζωντανά μαλλιά» κλπ. Πολλά τονωτικά προϊόντα ή καλά σαμπουάν, θα σας δώσουν το ίδιο αποτέλεσμα στα μαλλιά σας. Το «προωθεί υγιή μαλλιά», δεν αναφέρεται στο regrowth που παρέχει πχ το regaine αλλά ούτε και στο να σταματήσει την τριχόπτωση όπως το proscar/propecia.

-Μακριά από τα Laser προϊόντα. Τα προϊόντα με laser, έχουν λάβει το ΟΚ από το FDA για να κυκλοφορήσουν αλλά επειδή δεν κάνουν κακό στην υγεία του ανθρώπου και όχι επειδή έχουν αποτέλεσμα. Αλλά πολλοί πωλητές, έχουν το λογότυπο που λέγεται FDA και το βάζουν να φαίνεται. Δεν έχει αποδεδειγμένα στοιχεία ότι κάνει δουλειά, οπότε μην το σκέφτεστε καν.

Επίσης, μην πιστεύετε από το λογότυπο «As seen on TV». Το ότι παίχτηκε στην TV, δεν σημαίνει ότι κάνει και δουλειά.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα