33 και σε λιγο καιρο 34 . nw2 . Πρωτη απερισκεπτη μεταμοσχευση και κακη στα 22 το 2004 για να κλεισω κροταφους. Καμια θεραπεια απο το 2004 μεχρι 2015. Ενα χρονο τωρα regaine αφρο , dutasteride , ketoconazole . Επισκεψη Dhi . Καμια αρραιωση μπροστα πανω και πισω , με τη μικροκαμερα κατεγραψαν ιδια πυκνοτητα και παχος τριχας με τη δοτρια. Μου ειπαν πως δε θα χασω το μαλλι ποτε. Μου προτειναν απροσδιοριστο αριθμο τριχοθυλακιων με εξαιρετικα συντηρητικό σχεδιασμό hairline . Τους πιεσα για καθαρα πραγματα με νουμερα για πυκνοτητες και cm2 καλυψης αλλα σε γενικες γραμμες ολα αυτα εμειναν απροσδιοριστα με 2000 ευρω με ενα υπονοουμενο στο τελος πως θα εβαζαν περιπου 800 grafts . Δηλαδη να κανω πρωτα μια επεμβαση να μου κανουν αυτο που γουσταρουν και που προσεγγιζει απο μακρυα αυτο που θα ηθελα . Και μετα κανουμε δευτερη... Επειτα ερχομαι σε επαφη με κλινικη Βεκρη . Μου προτεινουν πληρη αποκατασταση της hairline με υψηλη πυκνοτητα με 2800 ευρω . Μου ειπαν 2000 grafts το ελαχιστο και βλεπουμε. Αγαπητα μου παιδια σκεφτομαι να παω στο Βεκρη . Θα βαλω καποια στιγμη φωτογραφιες .