Αποριες για μεταμοσχευση

karel_1971

New Member
Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά πάντα με υγεία.
Διαβάζω από πέρυσι στο σάιτ εδώ αρκετά
νήματα και αποφάσισα να ποσταρω και γω την ιστορία μου.Ειμαι 46 χρόνων με norwood 4 και το 2004 έκανα στην γνωστη d@@i την πρώτη μου μεταμόσχευση αν θυμάμαι καλά 1000 τρίχες στο hairline καταλαβαίνετε λοιπον που την έκανα με κόστος 5000€ δηλαδή πάνε τώρα 13 χρόνια και δεν θυμάμαι την πορεία μετά αλλά γενικά δεν είχα μείνει ικανοποιημένος υπήρχαν κάποια κενά μεταξύ hairline και top αν τα λέω καλά και μαλιστα τωρα που μαθαινω καποια πραγματα οι 1000 τριχες που πηγαν? .Μετα το ξεχασα το θεμα ειχα παντα ξυρισμενα τα μαλλια μου και δεν ειχα και δεν ενιωθα προβληματα μονο καποιες φορες επιανα τον εαυτο μου να σκεφτεται οτι μακαρι να ειχα και γω μαλλια να τα αφηνω να μεγαλωνουν αλλα οχι συχνα μην φανταστειτε,απλως μαρεσει σαν ιδεα και θα αλλαζε και λιγο το λουκ στην ηλικια που ειμαι και επισης πιστευω οτι θα μου δωσουν και καποιο υψος εστω πλασματικο(ειμαι 1.75).
Δεν με πολυενοιαζε λοιπον το θεμα ωσπου ανακαλυψα το σαιτ απο περυσι και εμπαινα καποιες φορες και εβλεπα τα θεματα και ειχα καταληξει οτι καλυτερα να κρατουσα τα μοσχευματα για καποια στιγμη στο μελλον που θα εχει προχωρησει το θεμα και να ελπιζω σε καποια καλυτερη λυση
Ολα αυτα μεχρι τωρα τον δεκεμβρη και αφου ειχα καποιες δουλιες αθηνα (ειμαι απο κρητη) λεω ας κλεισω καποια ραντεβου μιας και θα παω πανω αλωστε ειναι και δωρεαν και ειχα και χρονο αρκετο.
Λοιπον πρωτο ραντεβου Β@@@η μπαινω μεσα δυο ομορφες κοπελες με παραλαμβανουν μπαινω με τη μια στο γραφειο και μιλουσαμε μιση ωρα και καποια στιγμη ηρθε και αλλη μια απο το χειρουργειο με τα πρασινα και κατεληξε οτι με 2000 μοσχευματα θα ειμαι οκ.
Μου κατεβασε περιπου μισο ποντο το hairline θα μου φτειαξει και λίγο το crown πισω και ενδιάμεσα στα δύο θα πετάξει και μερικα
Μου είπε ότι δεν μετράνε μοσχεύματα στην τιμή αλλά μια συνεδρία που θα είναι φουλ και πιστεύει ότι με τα 2000 θα είμαι μια χαρά και ικανοποιητική πύκνωση.
Στη συνέχεια ρώτησα και για τα γενεια γιατί είναι αραιά σε κάποια σημεία και μου είπε ότι μπορούμε να το κάνουμε την επαύριο των μαλλιών δηλαδή δύο συνεδρίες σύνολο για να μην ξαναανεβαινω Αθήνα.
Μου είπε ότι έχω καλή τρίχα και καλή δοτρια και ότι βγαίνουν 5 μεταμοσχεύσεις από εκει, τώρα ποσότητες δεν μου είπε.
Μου φάνηκε οι προσπαθούσε άρον άρον να με πείσει και η τιμή είναι 3500€ για μαλλιά με αυτό που σας είπα παραπάνω και 1500 για γενεια σύνολο 5000€ και ότι σε ερώτηση για καλύτερη τιμή μου είπε αυτή είναι και ότι έχει γίνει ήδη έκπτωση κτλ.
Έφυγα από εκεί με ανάμικτα συναισθήματα περιττό να πω ότι ο γιατρός δεν φάνηκε πουθενά και επίσης δεν ρώτησα αν θα μου την κάνει αυτός αφού ξέρω ότι δεν θα τη κάνει και το θεώρησα άσκοπο να ρωτήσω.
Δεύτερο ραντεβού κ@@@@@@ης,δεν ξέρω γιατί αλλά εκεί πήγα με πολλές προσδοκίες λόγω του motorized system ;λόγω ότι αφήνει το μισό βολβό λέει και ξαναβγαίνουν οι τρίχες στο ίδιο σημείο στη δοτρια;είχα λοιπόν ένα θάρρος.
Πήγα λοιπόν και με κοίταξε με ένα μικροσκόπιο και ρε παιδιά αν σας πω ότι δεν κατάλαβα τι θα μου κάνει ποσά μοσχεύματα θα χρειαστώ θα με πιστέψετε;κάτι αοριστίες και επίσης μου είπε ότι το hairline το κανονίζουμε την ώρα του χειρουργείου και αφού του είπα ότι είμαι από Κρήτη τότε σηκώθηκε με ένα μαρκαδόρο και με ζωγράφισε
Μου είπε ότι θα βάλουμε μόνο μπροστά όχι στο crown σε μια μέρα αλλά γενικά δεν μου έλεγε ποσότητα και από ότι κατάλαβα είναι και αυτός βάση συνεδρίας;όσα προλαβαίνει να βγάλει;
Πολύ σοβαρότητα εδώ, λιγομίλητος (αλλά παρά πολύ) σε ξεπεταει και γενικά δεν ενδιαφέρεται και πολύ -δηλαδή από προσπάθεια να πουλήσει τίποτα -και εγώ ούτε τιμές ρώτησα ούτε περίεργα πράγματα μια χαρά ήμουνα καλοντυμένος, μυρωδάτος, έτσι είναι σε όλους η εγώ του φάνηκα ότι δεν θα πάρει λεφτά από μενα;
Για τα γενεια ήταν κάθετος όχι μαζί γιατί πρέπει να ξεκουραστεί η δοτρια λέει και ότι μπορούμε να το κάνουμε μετά από ένα οκταμηνο.
Γενικά κουβέντες με το σταγονόμετρο,αορριστίες και επίσης μένεις με την εντύπωση ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς όσο καλός γιατρός και να είναι και με ότι τιμή και να σου δώσει.
Εδώ η τιμή είναι 2500€για μαλλιά και για γενεια δεν εμαθα ποτε και επίσης δεν εμαθα και για αριθμό μοσχευμάτων.
Κατεβαίνοντας με το ασανσέρ ειμουνα σίγουρος 100% ότι δεν θα ξαναγύρισα.
Και στα δύο ραντεβού δεν πλήρωσα τίποτα.
Φτάνει και το τρίτο στη γνωστή εταιρία που μετράει τριχες.Μπαινω μέσα και με οδηγούν σε κάποιο γιατρό από ότι μου είπαν,με βρήκε στα αρχεία πριν 13 χρόνια αλλά δεν βρήκαμε φωτό από τοτε,ήταν η αρχή των ψηφιακών εκείνη την εποχη.
Του μίλησα ότι τότε βάλαμε μόνο 1000 τρίχες και ότι το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε οτι παραμεινανε ελαχιστα και επίσης καλή πυκνωση δεν υπήρχε,αλλωστε 1000 τρίχες που να πρωτομπουν;
Με έξετασε λοιπόν με ένα σύστημα και μου έβγαλε ότι η δοτρια μου εχει 116 τρίχες ανά m2 και ότι βάση αυτού και Βέγγος όπως μου είπε να μείνω στο μέλλον από τις περίπου 19500 τρίχες της δοτριας μπορώ να χρησιμοποιήσω 50% και η δοτρια να μείνει με καλή πυκνωση τουτεστιν 9000 τρίχες λέω εγώ βαριά βαριά.
Μου είπε λοιπόν ότι με 3500 τρίχες θα είμαι οκ θα μου βάλει στο hairline το οποίο θα παραμείνει εκεί που είναι θα φτειαξει το crown και θα βάλει και ενδιάμεσα κάποια και γενικά ότι θα έχω πολύ καλή πυκνωση.
Εδώ να σας πω ότι βάζω minox 5% αφρό εδώ και περιπου 2 μήνες και στα γενεια και στα μαλλιά,
λουζομαι με το revivogen κάθε μέρα και με fugorol 2 φορές την εβδομαδα και επίσης τον τελευταίο μήνα το scalp therapy κάθε μέρα με τους σωστούς χρόνους μεταξύ minox και scalp therapy.
Μέχρι στιγμής δεν έχω δει τίποτα αλλά από ότι έχω διαβάσει εδώ θα δω μετά τους 4 μήνες..ιδωμεν..εδω
να πω ότι ποτέ δεν έχω βάλει τίποτα απολύτως άλλο προϊόν στο κεφάλι μου
Όταν λοιπόν μου έβαλε το μικροσκόπιο στο κεφάλι και στα γενεια είδα πολλές αδυνατες τριχουλες και τότε μου ήρθε στο μυαλό και του είπα ότι κατά την επέμβαση όταν θα βάζουμε τα μοσχεύματα μπορεί να πατήσουμε πάνω σε αυτά τα αδύναμα τριχοθυλάκια και να τα καταστρέψουμε επειδή δεν είναι ορατά πολύ και μου απάντησε ότι δεν κάνουμε εμείς τέτοια.
Η τιμή εδώ είναι 3200-1000 επειδή είμαι παλιός πελάτης δηλαδή 2200€ για 3500 τρίχες και σε ερώτηση μου ποσά μοσχεύματα μιλάμε μου έδειξε μια επέμβαση 2,33 τρίχες ανά μοσχευμα δηλαδή μιλάμε για 1500 τριχοθυλάκια .
Σε ερώτηση μου για 4000 τρίχες μου είπε ότι δεν τις χρειάζομαι αλλά αν θέλω και προλάβουμε η τιμή στα 2500€.
Επίσης μου έδωσε εγγύηση ότι αν κάποια δεν βγούνε να πάω στο εννιαμηνο να μου τοποθετήσει κάποια δωρεαν,για τα γενεια μου είπε και αυτός όχι μαζί και τιμή 1500€
Γενικά μου άφησε καλή εντυπωση,καλό παιδί ,οργανωμένος,έκατσα εκεί περίπου μία ώρα και με ρωτούσε συνεχώς αν έχω άλλη ερώτηση και δεν προσπαθούσε να μου πουλήσει άρον άρον και η τιμή μου αρεσε.
Εδώ βέβαια έρχεται και η παλιά μεταμόσχευση που είχα κάνει στην ίδια εταιρία και δεν έχω καλές εντυπώσεις αλλά τότε ήταν 13 χρόνια πίσω και από ότι θυμάμαι είναι στο ίδιο σημείο αλλά η εταιρεία τότε ήτανε δύο δωματια.
Τι να πω και τι να κάνω δεν ξέρω και εδώ ζητάω την βοήθεια σας σαν έμπειροι που εισαστε να ξαναπάω εκεί που είχα πάει και την πρώτη φορα;στον δευτερο δεν πάω ούτε με τα μισά..στον πρώτο τώρα πολύ μάρκετινγκ και καμία έτσι επιστημονική εξέταση μόνο με καθρέπτη και βγάλαμε αμέσως συμπέρασμα; υπάρχει κάποιος αλλος που να δίνει καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό;θα ανεβω ξανα αθηνα αρχες γεναρη και λεω να παω και αλλου...τσαμπα ειναι.. για εξωτερικό δεν μπορώ να πάω....για α@@@@@@@@η δεν σκεφτηκα καθολου να παω μετα το toppik που εβαλε σε καποιο παιδι και διαφημιζε τα αποτελεσματανα... μην κάνω καθόλου και να περιμένω;πολύ μπέρδεμα...
Επίσης θα ήθελα να μου πείτε και για τη θεραπεία που ακολουθω,δεν θέλω φίνα γιατί περνάω διαζύγιο και ήδη έχω ξεχάσει τη στύση μου από τις στεναχώριες...ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με αυτό το θέμα και να που μέσα σε όλα ήρθε και αυτό
Παιδιά σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όσοι το διαβάσουν καλή χρονιά να έχουμε προπάντων με υγεία και οι τρίχες είναι το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να μας απασχολούν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Χρονια πολλα.Με 1500 η 2000 μοσχευματα που σου ειπαν δεν θα κανεις σοβαρη δουλεια.Εαν δεν σε ικανοποιησαν οι εδω κλινικες κοιτα κυπρο και τουρκια.Νομιζω χρειαζεσαι πανω απο 2500 μοσχ για να παρεις ενα καλο αποτελεσμα.

karel_1971

New Member
Χρονια πολλα,για εξωτερικο δεν με παιρνει το μπατζετ ειναι 3οοο σκεφτομε με τα 1500-2000g να ξεκινουσα και να εβλεπα πως θα πηγαινε και η τιμη στη d@i μου φαινεται καλη αλλα θα ηθελα να ηξερα και η δοτρια τι μπορει να δωσει αυτοι λενε απο οτι καταλαβα γυρω στα 4000g επισης για τουρκια με 3000e βρισκω κατι καλο και πληρωμενα τα εξοδα;και αν παω κανω κατευθειαν μμ η πρεπει πρωτα να με δουνε;δεν πιστευω με αυτα τα λεφτα να μπορω,ευχαριστω

Tsek

Well-Known Member
Μεγαλο κατεβατό με μη ουσιωδεις λεπτομεριες και μας μπερδεψες φιλε μου.

Μην ασχοληθείς καθολου στο να φτιαξεις τα γένια και χαλάσεις γκραφς για εκει.

Ερώτηση. Η dhi σου εκανε στριπ η φουε την πρωτη φορα?

karel_1971

New Member
Οκ δεν θα ασχοληθω με τα γενεια αυτο πιστευω και γω
Βαζω μινοξ και εκει λες να κανει δουλεια;
Τη μμ την εκανα με fue πρεπει να ηταν στην αρχη της τοτε αν θυμαμαι καλα

tasos33

Well-Known Member
Χρόνια πολλά, καλό θα ήταν να το ξαναδούμε λίγο το θέμα όταν μακρυνουν λίγο τα μαλλιά σου. Όταν είναι τόσο κοντά με το μάτι είναι λίγο δύσκολο να δούμε. Άστο να μικρύνει και ξαναβάλει φώτο.

leas

Well-Known Member
εμενα μ κανει εντυπωση η δοτρια δεν μπορω να διακρινω τα σημαδια απο την προηγουμενη μμ..Βεβαια ουτε στην hairline μπορω να διακρινω κατι ιδιαιτερο δηλαδη ποσα ειχαν βαλει τοτε 500 grafts..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tsek

Well-Known Member
Μπροστά φαινονται ειναι κατι τριχακια μονα τους.
Πισω, λογω χρονολογίας που ειπε ο φίλος, εψαχνα για τομή γιατι εκαναν πολυ καλες τομες και δεν φαινονταν.

karel_1971

New Member
Δεν εχω τομη εκανα fue και τα μαλλια δεν μπορω να τα μακρυνω γιατι δεν λενε τα ξυριζω καθε 5 μερες περιπου,ζηταω μια αξιολογηση για δοτρια περιοχη αν μπορει να δωσει 4χιλ g ετσι ωστε να κανω τα μισα τωρα μπροστα χωρις να κατεβω και αργοτερα τα υπολοιπα συμπληρωμα οπου χρειαστει η να κανω 2 μερες 3500 και οτι κατσει.
Ειμαι 46 τριχοπτωση δεν εχω εχει σταθεροποιηθει και εντωμεταξυ κατι θα δωσει και η μινοξ.
Αμα κρατησει 10 χρονια το αποτελεσμα κομπλε στο μεταξυ μπορει να εχουν γινει περισσοτερα πραγματα στον τομεα,τωρα αν δεν παει καλα πιστευω οτι κατι θα κερδισω

leas

Well-Known Member
Για την ηλικια σου εχεις μια χαρα διαχειρισιμο προβλημα , το θεμα ειναι στην επιλογη..εχεις κανει ηδη μια δεν ξερω πως να την χαρακτηρισω μμ..Τωρα στα 46 σου αφου θες,απ οτι καταλαβα και για ψυχολογικους λογους να κανεις κατι, κοιτα να το κανεις σωστα..

John1924

Active Member
Αγαπητέ από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω ότι εισαι σε φάση απελπισίας και βλέπεις τη μεταμοσχευση μαλλιών ως καποιου είδους "διέξοδο". Πας καρφί για λάθος επιλογη και πολύ πιθανον να το μετανοιώσεις στο μέλλον όταν θα έχεις συνέλθει ψυχολογικά αλλά το κακό στα μαλλιά σου θα έχει γίνει. Ηρέμησε, ασε να περάσει η δυσκολη φάση που βρισκεσαι, επικεντρώσου στα φλέγοντα ζητήματα, διαζυγιο κλπ. και ξεκίνα σοβαρο διαβασμα στο φόρουμ. Οταν ηρεμήσεις, θα δεις τα πράγματα πιο καθαρά και θα κάνεις ορθολογική επιλογή. Χρόνια πολλά

piros75

Well-Known Member
Δες τι μπορεί να δώσει η δότρία σου και προχώρα. Εγώ θεωρώ ότι και με 2000 μοσχεύματα μπορείς να πάρεις ένα αξιόλογο αποτέλεσμα.

Μπλουζα