Απορείες σχετικά με προσφορά μεταμόσχευσης μαλλιών απ

ktm_21

New Member
Γειά σας!!!
Με λένε Αλέξανδρο είμαι 30 χρονών και το μήνυμα που θα γράψω στο φόρουμ είναι το πρώτο μου.
Βρήκα τυχαία αυτή την σελίδα ψάχνοντας πληροφορίες για μεταμόσχευση μαλλιών ύστερα απο ανάγνωση μιας συγκεκριμένης προσφοράς που βρήκα σε site στο ιντερνετ.

Επειδή δεν έχω εμπειρία πάνω στο θέμα αν και με αποσχολέι καιρό η τριχόπτωση που έχω αν αν και δεν έιναι σε προχωρημένο στάδιο σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχω δει αισθητή διαφορά στην υποχώρηση των τριχων μου.
Η τριχόπτωση μου περιορίζεται στην ζώνη α, αν το λέω καλά δηλαδή στους κροτάφους.
Πάντα έιχα αραιούς κροτάφους απο μικρός απλά τα τελευταία πέντε χρόνια το κενό έχει προχωρήσει σημαντικά προς τα πίσω χωρίς όμως να φαίνεται ενοχλητικά άσχημο αλλα σίγουρα είναι ορατό.

Τον τελευταίο καιρό πάντα έιχα στο πίσω μέρος του μυαλου μου την περίπτωση της μεταμόσευσης χωρίς βέβαια να είναι προτεραιότα για μένα.
Απλά έιδα μια προσφορά πρόσφατα και θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας, κατ αρχας αν την συγκεκριμένη κλινική την γνωρίζει κάποιος και αν όχι κατα πόσο υπάρχει επρίπτωση να κάνει καλή δουλειά.
Η τιμή της προσφοράς για την συγκεκριμένη περιοχή που θέλω ν επέμβω βγαίνει εξεφτιλιστικά χαμηλή για τις τιμές που έχω διαβάσει εδω μέσα.
Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να ακουσω την γνώμη σας και συγχωρέστε με αν σαν καινουργιος χρήστης ισως παραβιάζω κάποιους κανόνες του φόρουμ.
Σας επισυνάπτω παρακάτω την διευθυνση της συγκεκριμένης προσφοράς μιας και δεν θέλω να γρ΄ψω απ ευθείας το όνομα της κλινικής για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.

http://www.tsoonami.gr/deal/emfytefsi-malliwn-me-69e-ana-200-trixes-kathws-kai-ena-digital-proscope-test--me-ti-syndyastiki-meth/911
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Απορείες σχετικά με προσφορά μεταμόσχευσης μαλλιώ

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=3738.0
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Απ: Απορείες σχετικά με προσφορά μεταμόσχευσης μαλλιώ

Φιλε, οι 9 στους 10 που εκαναν μεταμοσχευση στην Ελλαδα κλαινε τα λεφτα τους.Υπαρχει και 1 στους 10 που εμεινε ευχαριστημενος.Ρισκο μεγαλο......την εχουν πατησει παρα πολλοι.200 τριχες δεν φτανουν ουτε για τα φρυδια.ενας καλος γιατρος κανει μια μεταμοσχευση την ημερα.Αυτοι κανουν 10........απο εκει κ περα,βγαλε συμπερασμα.
 

MANKAR

Active Member
Απ: Απορείες σχετικά με προσφορά μεταμόσχευσης μαλλιώ

καλως ηρθες φιλε , καλη συνεχεια και καλα αποτελεσματα , τα παιδια με καληψανε , ειναι ρισκο στην Ελλαδα να κανεις μεταμοσχευση , σαν το προβατο επι σφαγη!!!!!
 

ano1986

New Member
Απ: Απορείες σχετικά με προσφορά μεταμόσχευσης μαλλιώ

κανε οτι δεν ειδες αυτη την διαφιμιση ποτε :D
 

ktm_21

New Member
Απ: Απορείες σχετικά με προσφορά μεταμόσχευσης μαλλιώ

Σας ευχαριτώ πολύ για τις απαντήσεις σας και γω ημουν επιφυλακτικός απο την αρχή αλλα μου πέρασε απο το μυαλό μιας και για την περιπτωσή μου θα χρειαζόμουν μαξιμουν ενα ποσό των 400 ευρώ. Αλλά άμα είναι τα πράγματα έτσι όπως τα λέτε δεν αξίζει να τους τα δώσω έστω και αυτά τα λεφτά γιατί οι περισσοτεροι πλεον τα βγάζουμε με πολύ κόπο.
 
Μπλουζα