Ανδρογενετική Αλωπεκία

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Iamthagod

New Member
Καλησπέρα σας παιδιά , είμαι νέο μέλος, είμαι 23 χρονών και εδώ και κάποιο διάστημα έβλεπα έντονη τριχόπτωση, έτσι πήγα σήμερα στο γιατρό και μου διέγνωσε ανδρογεννητική αλωπεκεία. Έτσι μου έδωσε Regaine 5% . Μου είπε πως αυτό θα διακόψει την τριχόπτωση και ίσως διεγείρει το χνούδι ώστε να γίνει τρίχα. Θα βοηθήσει;

Όσον αφορά τη φιναστερίδη δεν έχω ακούσει καλά λόγια . Έχω διαβάσει μέχρι και μαρτυρία ατόμου, ότι του διέλυσε τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό του...

Σύμφωνα με τον πίνακα τριχόπτωσης είμαι στο 2 αυτή τη στιγμή,αλλά κοιτάζοντας στον καθρέφτη με φως μπροστά βλέπω τη ρίζα στο μπροστινό τμήμα του κεφαλιού.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

RE: Ανδρογεννητική Αλωπεκεία

βαλε φωτο απο το μαλλι σου φιλε,για να σου πουν τα παιδια την θεραπεια που πρεπει να ακολουθησεις!!!καλη επιτυχια σ οτι κ αν κανεις!

MANKAR

Active Member

καλωςόρισες φιλε και καλη συνεχεια !!!καταρχην λεγεται ανδρογενετική αλωπεκία να διορθωσεις τον τιτλο , οσο βαζεις μινοξιδιλη τα μαλλια σου θα μηνουν στο κεφαλι και ισως αυξηθουν οταν ομως την σταματησεις θα χασεις τα αποτελεσματα που ειχες !!!βαλε καποια φωτο να δουμαι το προβλημα σου!!!

Chs

Μέλος του προσωπικού

Καλώς όρισες φίλε μου :welc:

Η μινοξιδίλη λειτουργεί μέχρι ένα σημείο, δλδ δεν σταματάει το κακό που ρίχνει τα μαλλάκια απλά το προσπερνά και ωθεί τον θύλακα να παράγει τρίχα, κάποια στιγμή όμως στο μέλλον ο θύλακας παυει να ανταποκρίνεται γιατι εξασθενεί και τελικά πεθαίνει. Η μινοξιδίλη δεν σταματά το κακό δεν σταματά την τριχόπτωση.

Για την φιναστερίδη καλά έχεις ακούσει.. ότι λένε ισχύει αλλά όχι σε όλους φυσικά.. Η φινα μπορεί να δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα και να κρατήσει τα μαλλάκια χρόνια αλλά με μεγάλο κόστος δυστυχώς σε αρκετούς....

Διάβασε καλά τα θέματα του φόρουμ και θα μάθεις πολλά, και στη πορεία να κοιτάξεις για κάποιο blocker να κάνεις μια ολοκληρωμένη θεραπειούλα για τα μαλλάκια.

Αν θες βάλε μια - δυο φωτογραφίες απο τα μαλλάκια σου να καταλάβουμε σε τι φάση είσαι και αν μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο.

Iamthagod

New Member
Καλησπέρα παιδιά για μια ακόμα φορά, άργησα να απαντήσω. Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες μου για να μου πείτε τι πιστεύετε για την περίπτωση μου. Έχω αγχωθεί πάρα πολύ με τα μαλλιά μου.
Επίσης σήμερα πήγα στην Μπεργκμαν Κορντ και έκανα ένα τριχογράφημα και μου είπαν πως έχω πολύ μεγάλη τριχόπτωση κτλ κτλ, και να κάνω το PRP τους, φοβίζοντας με ακόμα περισσότερο, όμως μετά από μία επίσκεψη στο φόρουμ και διαβάζοντας τα σχόλια σας για την εν λόγω εταιρεία μπορώ να πω πως ανακουφίστηκα λίγο, λέγοντας στον εαυτό μου πως δραματοποίησαν την κατάσταση ώστε να μου πουλήσουν εμπόρευμα... Παρακαλώ δείτε, και πείτε μου τι να κάνω, όντας πιο έμπειροι...

image.jpg
[/url]

image.jpg
[/url]

image.jpg
[/url]

Chs

Μέλος του προσωπικού
Iamthagod είπε:
Καλησπέρα παιδιά για μια ακόμα φορά, άργησα να απαντήσω. Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες μου για να μου πείτε τι πιστεύετε για την περίπτωση μου. Έχω αγχωθεί πάρα πολύ με τα μαλλιά μου.
Επίσης σήμερα πήγα στην Μπεργκμαν Κορντ και έκανα ένα τριχογράφημα και μου είπαν πως έχω πολύ μεγάλη τριχόπτωση κτλ κτλ, και να κάνω το PRP τους, φοβίζοντας με ακόμα περισσότερο, όμως μετά από μία επίσκεψη στο φόρουμ και διαβάζοντας τα σχόλια σας για την εν λόγω εταιρεία μπορώ να πω πως ανακουφίστηκα λίγο, λέγοντας στον εαυτό μου πως δραματοποίησαν την κατάσταση ώστε να μου πουλήσουν εμπόρευμα... Παρακαλώ δείτε, και πείτε μου τι να κάνω, όντας πιο έμπειροι...

image.jpg
[/url]

image.jpg
[/url]

image.jpg
[/url]

Καλησπέρα αδερφέ, λοιπόν διαβάζοντας αυτο για το prp που σου είπαν να κάνεις μου έρχεται να πάω και να τους βάλω βόμβα στο μαγαζί! Τα νευρα μουυυυ!!

Λοιπόν από ότι βλέπω έχεις ένα θεματάκι ιδιαίτερα μπροστά.. αλλά όχι γιγάντιο ακόμη.. Η κατάσταση μαζεύεται δλδ..

Τώρα πέρα απο την μινοξιδίλη που σίγουρα θα βάλεις στην θεραπεία σου διάβασε καλά το φόρουμ να κατασταλάξεις σε κάποιο blocker της επιλογής σου που θα κάνει μια ολοκληρωμένη θεραπεία μαζί με την μινοξ..

Πάνω από όλα μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι ;)

Iamthagod

New Member
Chs είπε:
Iamthagod είπε:

image.jpg
[/url]

image.jpg
[/url]

image.jpg
[/url]

Καλησπέρα αδερφέ, λοιπόν διαβάζοντας αυτο για το prp που σου είπαν να κάνεις μου έρχεται να πάω και να τους βάλω βόμβα στο μαγαζί! Τα νευρα μουυυυ!!

Λοιπόν από ότι βλέπω έχεις ένα θεματάκι ιδιαίτερα μπροστά.. αλλά όχι γιγάντιο ακόμη.. Η κατάσταση μαζεύεται δλδ..

Τώρα πέρα απο την μινοξιδίλη που σίγουρα θα βάλεις στην θεραπεία σου διάβασε καλά το φόρουμ να κατασταλάξεις σε κάποιο blocker της επιλογής σου που θα κάνει μια ολοκληρωμένη θεραπεία μαζί με την μινοξ..

Φίλε μου όταν λεσ blocker, εννοείς φιναστερίδη; Γιατί προσπαθώ να την αποφύγω λόγω των παρενεργειών της... αλλά έτσι όπως το λες, δε βλέπω να την αποφεύγω στο τέλος :(

dimos18

Member
Iamthagod είπε:

image.jpg
[/url]

image.jpg
[/url]

image.jpg
[/url]

φιλε ουτε καν !!πελατακια ψαχνουν δυστυχως :dodgy: ... το προβλημα δεν ειναι τοσο μεγαλο ,νομιζω εισαι κανα νοργουντ 2 με προβλημα κυριως στους κροταφους.αρχισε διαβασμα στο φορουμ και βρες ενα blocker να συνδιασεις με τη μινοξ.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Φίλε μου προς θεού.. blocker δεν είναι η φιναστερίδη μόνο.. blocker υπάρχουν και άλλα πέρα απο την φινα..όπως π.χ. Super Zix 2, Τοπική Σπιρονολακτόνη... γιαυτό σου είπα να διαβάσεις καλά στα θέματα του forum να μάθεις και να καταλάβεις περισσότερα.. Επίσης δεν σου είπα κάτι τρομακτικό.. σου είπα την αλήθεια ότι έχεις θεματάκι μπροστά, αλλά όχι γιγάντιο και ότι μαζεύεται η κατάσταση ;)

dimos18

Member
Iamthagod είπε:
Chs είπε:
Iamthagod είπε:

image.jpg
[/url]

image.jpg
[/url]

image.jpg
[/url]

Φίλε μου όταν λεσ blocker, εννοείς φιναστερίδη; Γιατί προσπαθώ να την αποφύγω λόγω των παρενεργειών της... αλλά έτσι όπως το λες, δε βλέπω να την αποφεύγω στο τέλος :(

υπαρχουν και φυτικα μπλοκερ οπως το σουπερ ζιξ και το ρεβιβοτζεν που δεν παρουσιαζουν παρενεργειες .μπορεις να δοκιμασεις αυτα πρωτα και αν δεις οτι δουλεουν καλως ,αν οχι ψαχνεσαι για κατι ισχυροτερο

χαχαχα!συγχρονισμενες απαντησεις

Chs

Μέλος του προσωπικού
@ Dimos 18 ;) ουτε στο τηλ να μιλάγαμε χααχαχ μόνο αν θες μην κάνεις συνέχεια παράθεση το θέμα γιατί πάει κατεβατά και χάνεται το μάτι.. :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Iamthagod

New Member
Παιδιά το ξέρετε πως μου αλλάξατε τη διάθεση έτσι; Θα κοιτάξω για το revivogen παιδιά, γιατί αν και πιο ακριβό από ότι λέτε, είμαι ναυτικός και σε καμιά βδομάδα με 2 θα πάω ταξιδάκι, και το να έχω αυτοδημιούργητα γιατροσόφια (δε διαφωνώ πως κάνει δουλειά το super zix 2), δεν είναι καλό για τη δική μου ασφάλεια (με κόβω στο Βράχο με το Σον Κόνερι) :D

Επίσης, σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τις απαντήσεις σας!

Chs

Μέλος του προσωπικού
Iamthagod είπε:
Παιδιά το ξέρετε πως μου αλλάξατε τη διάθεση έτσι; Θα κοιτάξω για το revivogen παιδιά, γιατί αν και πιο ακριβό από ότι λέτε, είμαι ναυτικός και σε καμιά βδομάδα με 2 θα πάω ταξιδάκι, και το να έχω αυτοδημιούργητα γιατροσόφια (δε διαφωνώ πως κάνει δουλειά το super zix 2), δεν είναι καλό για τη δική μου ασφάλεια (με κόβω στο Βράχο με το Σον Κόνερι) :D

Επίσης, σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τις απαντήσεις σας!

Αφου θα φύγεις και ταξίδι αστο το Spell crafting στην άκρη.. δοκίμασε revivogen να δεις πως θα πάει. Να τονίσω* την μινοξ πρωι - βράδι και το revivogen ενδιάμεσα απο μινοξ με ώρες διαφορά διότι το revivogen περιέχει ψευδάργυρο μέσα και αλληλεπιδρά με την μινοξιδίλη και ακυρώνει την δράση της. Καλή επιτυχία και καλό ταξίδι να έχεις! :)

MANKAR

Active Member
γεια σου φιλε και απο μενα , ο μεγας τριχολογος την β****** κ*** σου προτηνε το prp η' η κομμωτρια που σε λουζει???χαχαχαχαχ φιλε αστα εμενα μου εφαγαν 1200e με αυτην την μουφοθεραπεια ακομα καποιες φορες που το σκεφτομαι τα κλαιω τα λεφτα μου και τα μαλλια μου!!!!!αυτοι προσπαθουν με καθε τροπο να στα παρουνε!!!εδω μεσα στο φορουμ θα βρεις την υγεια σου!!καλη συνεχεια και καλα αποτελεσματα !!!!

Iamthagod

New Member
Εν τω μεταξύ , για να καταλάβετε πόσο μελοδραματικοί και αντιεπαγγελματίες είναι, υπό φυσιολογικές συνθήκες, ένας γιατρός, δεν παίρνει εκφράσεις προσώπου, αλλά στην περίπτωση της εν λόγω "γιατρού" , η ηθοποιία πήγαινε για υποψηφιότητα για Όσκαρ. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά μέσω του ζούγκλα διαφημιστήκανε τόσο πολύ, αφού μου έλεγε πως σχεδόν 3000 άτομα τους πήραν τηλέφωνο μέσω της εν λόγω ιστοσελίδας. Ε από τους 3000 , 100 να τσιμπήσανε, το βγάλανε το μεροκάματο.

Πάντος παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

MANKAR

Active Member
μα η συγκεκριμενη εταιρεια δεν βαζει γιατρους στις κλινικες τις!!!!ενα τσομπανο βαζουν και περιμενει να προβατα να ερθουν για σφαγη λαθος τριχολογο τσομπανο!!!!!

Iamthagod

New Member
Καλησπέρα σας παιδιά και πάλι. Σήμερα έγινε ένα ατύχημα (αυτά παθαίνεις με τους κολλητούς που δεν ξέρουν να βάλουν μια σωστή σκάλα στην κουρευτική μηχανή), και ο κολλητός μου με κούρεψε με τη σκάλα 1. Αυτό που παρατήρησα στο κεφάλι είναι ότι έχω αρκετά πολύ μικρά κόκκινα σπυράκια και επίσης , παρόλο που κάνω μπάνιο καθημερινά, το κεφάλι ήταν αρκετά λιπαρό. Γνωρίζετε σε τι μπορεί να οφείλονται αυτά τα 2 και αν συνδέονται με κάτι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Iamthagod

New Member
Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια ερώτηση. Παρατηρώ πως στο κεφάλι έχω τεράστιο ξεφλούδισμα, μπροστά . Ξέρετε σε τι ωφείλεται αυτό; Πως μπορώ να το σταματήσω;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα