Ακούρευτη (unshave) μεταμοσχευση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Νικολας νικ

Well-Known Member
Καλησπέρα κι απο μένα. Θα ήθελα να ανοίξω ένα ΝΕΟ θρεντ αλλα δεν μπορώ ακόμα. Μου είπαν στον β@@@η για ακούρευτη συνέδρια αλλα η τυπισα που μίλησα δεν μου το σύστηνε. Εγω απο την άλλη δυσκολεύομαι με ξυρισμένο κεφάλι για επαγγελματικούς κοινωνικούς λόγους. Έκανα τα παζάρια μου οταν ξαναπήραν τηλεφωνο σε ένα χαμηλό ποσο και να δούμε τι μπορούν να μου γεμίσουν και αν παει καλα να επαναλαμβανω τις συνεδρίες. Συγνώμη αν δεν γίνομαι κατανοητός αλλα δεν γνωρίζω τις όλες διαδικασίες και δεν εχω πλήρη ενημέρωση και για αυτό και γράφτηκα εδώ. Μάλλον μια πιο απλή ερώτηση θα ήτανε εσείς τι θα κάνατε με αυτό το κεφάλι;
Τι ηλικια εχεις;

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εισαι πολυ καλη ηλικια για μεταμοσχευση.Και μπορεις να βελτιωθεις παρα πολυ.
3000 Grafts ,η καθε κλινικη εχει τις τιμες της.
Στις κυπριακες παει περιπου 2,50 ευρω το grafts.
Ελλαδα οι τιμες ειναι διαφορετικες σε καθε κλινικη οποτε ρωτας μελη που πηγαν εδω η περνεις τηλεφωνα και κανεις και κανα παζαρι οπουδηποτε πας αν πετυχεις κατι.
Απο Β.υπαρχουν αποτελεσματα εδω μεσα μπορεις να δεις καποια και να συμβουλευτεις παιδια που πηγαν εκει.

figurehead

New Member
Ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω αν ειναι τλκ ασφαλής η ακούρευτη συνέδρια. Μην χάσω και αυτά που εχω

Νικολας νικ

Well-Known Member
Οκ τωρα το ειδα! Εγω δεν θα εκανα κατι στην παρουσα φαση, ειλικρινα, αν ομως επιμενεις ...θα προτεινα 2.5 με 3 χιλιαδες στην α κ β ζωνη, με ρισκο βεβαια!! Με τιποτα ακουρευτη!!

figurehead

New Member
Ε αυτό το ρίσκο φίλε ΝΙΚ μου ειναι πολύ δύσκολο να το πάρω γιατι είμαι τρέλα αγχώδης και θα μου βγει το καλοκαίρι ξινό. Απο οτι καταλαβαίνω υπαρχει περίπτωση στην μμ να πέσουν τα μαμά μαλλιά απο κάποιου είδους σοκ έτσι;

dimitris50423

Well-Known Member
γεια σου φιλε.. η ακουρευτη ειναι ακριβως η ιδια διαδικασια με το ολικο κουρεμα. ειναι πιο χρονοβορα και το κοστος ανεβαινει οχι πολυ σε σχεση με το ολικο κουρεμα.
η περιοχη που θες να βαλεις δεν ειναι εντελως αδεια και πρεπει να γινει καλη δουλεια. εκανα και εγω στο βεκρη πριν 1 χρονο ακριβως.

Νικολας νικ

Well-Known Member
Ναι, κακα τα ψεματα...αν ησουν σε καποια θεραπεια με φινα, κατι που δεν προτεινα ποτε, τα μαλλια σου θα ηταν τελειως διαφορετικα, ομως χωρις θεραπεια η αποψη μου ειναι αυτη, υπαρχει ρισκο μιας κ εχεις πολλα αν κ λεπτα μαλλια σε ολο το κεφαλι, οποτε θελει σκεψη πριν μπεις χειρουργιο

dimitris50423

Well-Known Member
βαλε καμια φωτο και με στεγνο μαλλι τραβηγμενο πισω να δουμε τη hairline σου πως δειχνει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
εγω αν ησουν 24-26 θα σου ελεγα να περιμενεις να δεις πως θα εξελιχθει. εφοσον ομως εισαι 34 χρ πιθανον να εχει σταθεροποιηθει αναλογα και με το ιστορικο απο μπαμπα παππουδες. θεραπειες εχεις κανει καθολου?

figurehead

New Member
Δύσκολο δεν ειναι να ΕΧΕΙ σταθεροποιηθεί; Νομίζω οτι εχω λίγα λιγότερα απο πέρυσι αλλα μπορει και τα ίδια. Η αλήθεια ειναι οτι εχω μεγάλη επιθυμία να εχω μαλλιά και αμη τι αλλο το λέω σε μια κοινωτητα που με καταλαβαίνει. Ο πατέρας γλόμπος απο τα 55 με τριχωπτωση απο τα 25. Regain 5% εδώ και 1μιση χρονο

Νικολας νικ

Well-Known Member
Εσυ παντως δε ειναι απαραιτητο οτι θα γινεις γλομπος, επειδη ειναι ο πατερας σου, βεβαια αυτο ειναι αλλο θεμα...κανε υπομονη κ ψαξτο καλα παντως, εγω σου ειπα τη γνωμη μου και μη κοιτας μονο το οικονομικο στην μεταμοσχευση, καλη σκεψη κ υπομονη φιλε!!

piros75

Well-Known Member
Μπλουζα