Αγχος και αποριες για τριχοπτωση και μεταμοσχευση!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Scar

Active Member
Αρης32 είπε:
Χρονια πολλα παιδια...καλη χρονια με υγεια πανω απ ολα....και ας ελπισουμε περισσοτερα μαλλια...!!! :) :-D

Καλή Xρονια και καλά μαλλιά Αρης32 ;) Το forum θα σε βοηθήσει αρκετά για την σωστή απόφαση αδελφέ.
 
Σε ευχαριστω πολυ Scar...να σαι καλα φιλε μου...
Το ξερω οτι θα με βοηθησει παρα πολυ..και η αληθεια ειναι οτι ηδη εμαθα πολλα πραγματα που δεν ηξερα...στο μονο που αγχωνομαι..ειναι οταν θελω να διαβασω για καποια μεταμοσχευση...ποιος γιατρος την εκανε...και περισσοτερες λεπτομερειες....παντα θα υπαρξει τσακωμος...ενας υποστηριζει τον γιατρο(γενικως μιλαω.ή γιατρο ή κλινικη)....αλλος τον λεει αχρηστο......αλλος λεει οτι ο ασθενης που εκανε την επεμβαση...τα παιρνει ή ειναι βαλτος απο τον γιατρο ή την κλινικη.....ο ασθενης λεει οτι δεν τα παιρνει ή δεν ειναι βαλτος.....αυτο ολο λοιπον το πραγμα...με μπερδευει αλλα που θα παει..θα την βρουμε την ακρη!!!! :) ;-)
 

Gio

New Member
Γειά σου Φίλε Άρη. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, πίστεψε με. Αυτό που λέω εγώ, είναι οτι όλα τα παιδιά εδώ που έχουμε κάνει μεταμόσχευση, μοιραζόμαστε την εμπειρία μας για καθαρά ερευνητικούς σκοπούς και όχι διαφημιστικούς. Σε μερικές περιπτώσεις ίσως να υπερ-ενθουσιαζόμαστε και να λέμε μια κουβέντα παραπάνω αλλά θέλω να πιστεύω οτι υπάρχει μέτρο.
Αν σκέφτεσαι να κάνεις μεταμόσχευση τα πράγματα είναι απλά, βλέπεις την σχετική θεματολογία και στην συνέχεια έρχεσαι σε επαφή με τους γιατρούς που επιθυμείς χωρίς να ρωτήσεις την δική μας γνώμη. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς συμβουλευτικά είναι να σου μιλήσουμε για την δική μας εμπειρία αφού πρώτα εσυ έχεις βγάλει τα δικά σου συμπεράσματα.
 
Μπλουζα