ΑΠΟΤΟΜΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

acc1511

New Member
Γεια σας, πριν 2 μηνες ολα πηγαιναν μια χαρα, δεν ειχα ποτε ιδιαιτερα πυκνο μαλι αλλα δεν ειχα θεμα με την τριχοπτωση.Ξεκινησα ομως σιγα σιγα να χανω πολλες τριχες, και οταν μετακινουσα τα μαλια με πονουσαν.Δεν εδωσα πολυ σημασια και τελικα μετα απο 2 μηνες που κουρευτηκα παρατηρησα την αραιωση και με εχει ριξει πολυ ψυχολογικα.Εχετε να μου προτεινετε καμια λυση;Ειμαι φοιτητης και δεν με περνει οικονομικα να παω σε δερματολογο.

(Καποιες επιπλεων λεπτομερειες για οσους ενδιαφερονται)
Η αληθεια ειναι οτι ειμαι σε περιοδο που εχω πολυ αγχος και ισως εχει συμβαλει και αυτο.
Επισης, ολο το καλοκαιρι λουσομουν καθημερινα με ενα σαμπουαν το οποιο στο παρελθον ειχα παρατηρησει οτι μου ειχε προκαλεσει τριχοπτωση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
βαλε φωτογραφιες για να σου πουμε.Θα πρεπει να δεις κ αν εχεις συγγενη -εις απο την μια μερια η την αλλη με ΑΑ(καραφλα).Απο εκει κ περα αν εχεις ΑΑ μην πετας τσαμπα λεφτα σε δερματολογους.Δεν υπαρχει καμια σουπερ θεραπεια για την ΑΑ παρα μονο καποιες πολυ γνωστες σε ολους εδω, οι οποιες απλα την τρεναρουν για λιγο, σε αλλους πιο πολυ σε αλλους λιγοτερο.

Μπλουζα