ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ (φωτο)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

papiyiou

New Member
Γεια χαρα σε ολους..ειμαι 30 ετων και απο τα 24 τα μαλλια μου αραιωνουν πολυ αργα κ σταθερα στους κροταφους κυριως. Τους τελευταιους μηνες παρατηρω αραιωση κ στο πανω μπροστινο μερος του κεφαλιου. Δεν ξερω τι nw ειμαι, δεν εχω παει ποτε σε δερματολογο για το θεμα. Η φωτο ειναι απο το Σεπτεμβριο που μας περασε με βρεγμενα μαλλια-δεν ειναι κ η καλυτερη αλλα μια ιδεα την παιρνεις. Εχω διαβασει αρκετα στο φορουμ σχετικα με τις θεραπειες κ τις παρενεργειες κ εχω καταληξει οτι τα παντα δουλευουν κ αντιδρουν διαφορετικα στον καθενα.
Παρ ολα αυτα θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις των παλιοσειρων για τα παρακατω:

1) Η φινα απο μονη της (1 mg ημερησιως) εχει αποτελεσμα?

2) Η απωλεια των μαλλιων μου οφειλεται σε ανδρ. αλωπεκ. ή μπορει να υπαρχουν κ αλλοι λογοι? Υπαρχουν εξετασεις που το δειχνουν αυτο?

3) Ειναι μαμακια που εχω ξεκινησει μονος μου θεραπεια ( φινα) χωρις να με εχει δει γιατρος?

4) Με διακοπη μετα απο 2 μηνες της μινοξιδιλης οι μαυροι κυκλοι θα υποχωρησουν?

Συνημμένα

• IMG_0350.JPG
    IMG_0350.JPG
    380.9 KB · Προβολές: 73

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ (φωτο)

1) Η φινα απο μονη της (1 mg ημερησιως) εχει αποτελεσμα?

η φινα εχει αποτελεσμα σε ολες τις ποσσοτητες ακομα και με 0,1mg,χτυπαει την αιτια στην ριζα
2) Η απωλεια των μαλλιων μου οφειλεται σε ανδρ. αλωπεκ. ή μπορει να υπαρχουν κ αλλοι λογοι? Υπαρχουν εξετασεις που το δειχνουν αυτο?

ειναι ΑΑ οχι επιθετικης μορφης

3) Ειναι μαμακια που εχω ξεκινησει μονος μου θεραπεια ( φινα) χωρις να με εχει δει γιατρος?

καθολου,εκανες καλο στην τσεπη σου,δεν θα σου ελεγε κατι που δεν εχει αναφερθει εδω ;)
4) Με διακοπη μετα απο 2 μηνες της μινοξιδιλης οι μαυροι κυκλοι θα υποχωρησουν?

ναι ;D

papiyiou

New Member

θενκς φιλαρακι για τη γρηγορη απαντηση.
εδω και 2 μερες σταματησα την μινοξ κ παιρνω μονο φινα (συνολικα εχω κλεισει 2 μηνες θεραπεια)
εκανα μαμακια που σταματησα την μινοξιδιλη? με χαλανε πολυ οι μαυροι κυκλοι..

kapa

Μέλος του προσωπικού

papiyiou είπε:
θενκς φιλαρακι για τη γρηγορη απαντηση.
εδω και 2 μερες σταματησα την μινοξ κ παιρνω μονο φινα (συνολικα εχω κλεισει 2 μηνες θεραπεια)
εκανα μαμακια που σταματησα την μινοξιδιλη? με χαλανε πολυ οι μαυροι κυκλοι..
αν δεν χρησιμοποιησεις και ενα growth κατα 90% δεν θα δεις επανεκφυση με σκετη φινα.
τι λες να δοκιμασεις astessin b :22m: αντι για μινοξιδιλη?ισως σου δωσει επανεκφυση χωρις μαυρους κυκλους
http://www.biovea.com/uk/product_detail.aspx?NAME=&PID=3207&OS=204

papiyiou

New Member

φιλαρακι ο βασικος μου στοχος ειναι να μπλοκαρω την τριχοπτωση κ να διατηρησω τις τριχες που αντιστεκονται..κ απ οτι εχω καταλαβει αυτη τη δουλεια την κανει η φινα.
δεν ειμαι διατεθειμενος να βαζω με μορφη ιεροτελεστιας πρωι βραδυ τοπικα διαλυματα κ αφρους για μια ζωη για μερικες τριχες παραπανω

kapa

Μέλος του προσωπικού

papiyiou είπε:
φιλαρακι ο βασικος μου στοχος ειναι να μπλοκαρω την τριχοπτωση κ να διατηρησω τις τριχες που αντιστεκονται..κ απ οτι εχω καταλαβει αυτη τη δουλεια την κανει η φινα.
δεν ειμαι διατεθειμενος να βαζω με μορφη ιεροτελεστιας πρωι βραδυ τοπικα διαλυματα κ αφρους για μια ζωη για μερικες τριχες παραπανω
αν αυτος ειναι ο στοχος συνεχισε μονο φινα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα