ΑΠΟΡΙΑ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

NIK881

New Member
Γεια σας.Ονομαζομαι Νικος ειμαι 15 χρονων και αντιμετωπιζω προβλημα με τα μαλλια μου καθως εχουν αραιωσει(λιγο νωρις δεν ειναι απο τετοια ηλικια??),Γι αυτο το λογο πηγα σε δερματολογο και μου εδωσε regaine 2% 6 ψεκασμους το πρωι και 6 το βραδυ,μια λοσιον (δικη της συνταγη) το μεσημερι ενα σαμπουαν frezyderm κατα της τριχοπτωσης και κατι συμπληρωματα διατροφης-βιταμινες.Ωστοσο εγω ξεκινησα να παιρνω και K-Max™ anti-DHT Hairloss Supplement.(πρωι-βραδυ)Επιτρεπετε να τα παιρνω στιν ηλικια μου??Επισης πιστευετε αν η θεραπεια θα κανει κατι??
Σας ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sito

Active Member
Αυτο το κμαξ κοψτο αμεσα! Περιέχει saw palmetto το οποίο λεγεται οτι μειώνει την διυδροτεστοστερονη (dht) (βέβαια παρολο που την μειωνει, οι περισσοτεροι που εχουν δοκιμασει δεν εχουν αναφερει καποιο αξιολογο αποτελεσμα). Στην ηλικια που είσαι, είσαι ακόμα στην αναπτυξη και χρειάζεσαι την διυδροτεστοστερονη!! όχι τιποτα αλλο, δεν θα δεις και αποτελεσμα με αυτες τις καψουλες.

(δεν ειμαι γιατρος, το παραπανω ειναι προσωπικη μου γνωμη)

όσο για το μαλλί ανεβασε καμμια φωτο να δουμε. άλλα οντως είσαι πολυ μικρος για να καραφλιαζεις, εκτός αν είσαι τοσο γκαντέμης....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα