gianniskritikos2
Active Member
Ειμαι σε αυτο το φορουμ 1 χρονο περιπου και κατι ψιλα αν υπολογισω και τον χρονο που αφιερονα πριν φτιαξω λογαριασμο.... καθε μερα εμπαινα με διαθεση να ακουσω κατι νεο να ενημεροθω και με μια μεγαλη ελπιδα σε νεες θεραπειες που συζητιοντουσαν πολυ!... φτανοντας στο σημαιρα εχω να πω οτι με εχει πιασει μια απελπισια και μια σιγουρια για το οτι τιποτα δεν μπορει να βγει και οι λυσεις για παντα θα ειναι η φινα και η μεταμοσχευση(για οσους δεν φτανουν μεγαλο nw.... σκατα..... μπαινοντας εδω ειχα μεγαλο ενθουσιασμο ολο κατι νεο ακουγοτανε ψευδαργυρος χαπια χωρις παρενεργειες ρολλερ βουρτσισμα μασαζ διατροφη νεες ειδησεις οτι η θεραπεια για την καραφλα δεν θα αργησει περιμεναμε ολοι αλοτε με οσα στοιχεια ειχαμε λεγαμε να πειραματιστουμε... καποια παλιοτερα μελοι λεγανε ολα ειναι πιπες η λυση δεν θα βγει ποτε περιμενανε χρονια.. και ελεγα μεσα μου τα χρονια εχουν περασει και η τεχνολογια προχωραει... ετσι ελεγα μεσα μου οποτε αλλη θα ειναι η δικη μου τυχη ζουμε στο 2013+ δεν μπορει ελεγα... να που τα χρονια ειναι τα ιδια..... και οι φιλοι που ειναι 5-6-10 χρονια και παλευουν και ελπιζουν σε μια λυση και βγαινουν και λενε δεν θα βγει λυση τους καταλαβαινω.... δεν θα βγει ποτε ετσι μου ρχετε να παψω να ασχολουμε.... το cg φουνταρε... ολα σκατα πανε τπτ δεν βγαινει φαντασιωσεις βλεπουμε ολοι βγηκε τριχα με μια λοσιον που δοκιμαζαμε wow..@@ τιποτα ακομα... απο την αρχη που φτιαχτηκε το φορουμ ολο ενας ενθουσιασμος wow wowow να η λυση!!! εδω ειμαστε σωθηκαμε!.... never! δεν ξερω τι να πω... στο μυαλο μου πλεων δεν περιμενω λυσεις απλα περιμενω το μοιραιο να με γαμισει ψιχολογικα και ευχομε να εχω μαζεψει λεφτα να κανω μμ και ελπιζω να εχω ενα καλο αποτελεσμα γιατι η λυση δεν θα ερθει ποτε.