Όροι χρήσης [Γενικοί]

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Όροι χρήσης
Για να χρησιμοποιήσετε το παρών site (hailossgr.com), θα πρέπει να διαβάσετε και να συμφωνήσετε με τους παρακάτω όρους. Η συμμετοχή σας στο hailossgr.com σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Όρων Χρήσης.
Οι παρακάτω κανόνες αφορούν την χρήση του site γενικά, για τους κανόνες του forum, δείτε εδώ.

To hairlossgr.com καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και τα λοιπά στοιχεία που εμφανίζονται στο διαδικτυακό του τόπο είναι ορθά και πλήρη. Όμως, δε φέρει καμία ευθύνη για ενδεχόμενο λάθος ή παράλειψη στοιχείων, σχετικά με την ακρίβεια και αξιοπιστία των παραπάνω πληροφοριών και στοιχείων, για τυχόν ζημιά προερχόμενη άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των παραπάνω πληροφοριών και στοιχείων ή από τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σ΄αυτόν.

Ο διαδικτυακός τόπος (website) του hairlossgr.com, αποτελεί έναν χώρο ελεύθερης έκφρασης απόψεων πάνω σε θέματα που αφορούν την τριχόπτωση. Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό δε δεσμεύουν τα μέλη της κοινότητας ή την κοινότητα ως συνολική οντότητα. Επίσης όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο, αφορούν καθαρά γνώμες των μελών και δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την θέση/στάση του διαχειριστή ή του διαδικτυακού τόπου.

Η κοινότητα δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στην ιστοσελίδα, ούτε για πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την χρήση των πληροφοριών αυτών.

Αν και τα περισσότερα προϊόντα που θα αναφέρονται εδώ είναι δοκιμασμένα από χιλιάδες κόσμο (τα ποιο πολλά έχουν πάρει έγκριση από το FDA της Αμερικής), εντούτοις τα περισσότερα είναι φάρμακα και θα πρέπει να ρωτάτε πάντα τον γιατρό σας προτού τα πάρετε.

Ο διαχειριστής του hairlossgr.com και κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για οτιδήποτε σας προκύψει από κάποιο προϊόν.

Όλα τα ονόματα ή σήματα των προϊόντων που παρουσιάζονται, αποτελούν εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντιστοίχων δικαιούχων τους. Το hairlossgr.com ΔΕΝ έχει καμία συνεργασία με κάποια εταιρεία ή έμπορο, προϊόν του οποίου παρουσιάζεται στις σελίδες του.

Τα άρθρα αυτά έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα, σε καμία περίπτωση δεν αναπληρώνουν την γνώμη του ιατρού σας και σε περιπτώσεις ασθενειών και λοιπών προβλημάτων ενδείκνυται να ζητήσετε ιατρική γνωμάτευση και παρακολούθηση. Για οποιαδήποτε ιατρική, θεραπευτική η και προληπτική χρήση, συζητήστε με τον θεράποντα ιατρό σας.

-Τα σχόλια (σχόλιο) των μελών και επισκεπτών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους.

-Φροντίστε να μην δυσφημίζετε οποιοδήποτε αλλά να παραθέτεται επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Τα παράπονα σας ακούγονται και πέρα από τα όρια του hairlossgr.com και δεν θα πρέπει να δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο.

-Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.

-Απαγορεύεται να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη.

-Δεν επιτρέπονται διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του administrator. Επίσης απαγορεύεται το spamming (αποστολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος) είτε δημόσια είτε με προσωπικά μηνύματα.

-Δεν επιτρέπονται μηνύματα, αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών (περιλαμβάνονται αγγελίες για προϊόντα που θίγουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες σε DiVX, DVD-R, VCD και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών έργων σε ψηφιακά αρχεία MP3, WMA, WAV κλπ.).

Σαν χρήστης συμφωνείτε ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα σχόλια που έχετε εισαγάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς την συγκατάθεσή σας. Τα μέλη του site δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν καμία πληροφορία που αφορά μέλη αυτού. Αν γίνει αντιληπτή η διακίνηση «προσωπικών» στοιχείων, τότε η διαχείριση του hairlossgr.com έχει το δικαίωμα διαγραφής αυτών των μηνυμάτων.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους Όρους Χρήσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο hairlossgr.com.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα