Έχουν οργιάσει κατα της φίνας...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Έχουν οργιάσει κατα της φίνας...

Το συγκεκριμένο θέμα είναι αρκετά παλιό (σχετικά), όπως και τα σχόλια του.
Δεν τίθεται θέμα συζήτησης, μιας και όπως είχα ξανά αναφέρει όταν το πρώτο είδαμε δεν μιλάει για 1mg αλλά για 5.
Επίσης αναφέρει το propeciahelp σαν πηγή, μαζί με άλλα φυσικά sites.
Το θέμα το είχαν προσθέσει μερικοί που "πολεμούσαν" την φινα, είτε είχαν δίκιο, είτε άδικο.

Αυτό που έχω να πω είναι τα λένε γιατί γνωρίζουν ή απλά τα λένε γιατί διάβασαν απλώς τις παρενέργειες;

tatini

New Member

Νομίζω ότι αυτό το άρθρο υπάρχει εδώ και πολύ καιρό στο ίντερνετ... Σχόλιο του συντάκτη...

nikchris (16:29:21) :
Το άρθρο αναφέρεται σε χρήση 5 mg φιναστερίδης.

danceworld_2001

Well-Known Member

Άκη το φαντάστηκα απλά το έστειλα σε ενα φίλο και πανικοβλήθηκε και με έπρηξε. Δεν τους συμμερίζομαι. Εγώ ίσα ίσα μετά απο 1 χρόνο σε 1/5 έχω καλά αποτελέσματα και μηδέν παρενέργειες, η ελάχιστα μειωμένη λίμπιντο επανήλθε πλήρως, πηκτό σπέρμα και περισσότερο απο ποτέ, πρωινές στύσεις και φουλ άυλες.

Άκης

Administrator

danceworld_2001 είπε:
Άκη το φαντάστηκα απλά το έστειλα σε ενα φίλο και πανικοβλήθηκε και με έπρηξε. Δεν τους συμμερίζομαι. Εγώ ίσα ίσα μετά απο 1 χρόνο σε 1/5 έχω καλά αποτελέσματα και μηδέν παρενέργειες, η ελάχιστα μειωμένη λίμπιντο επανήλθε πλήρως, πηκτό σπέρμα και περισσότερο απο ποτέ, πρωινές στύσεις

Όπως βλέπεις, το σώμα σου τα λέει αλλιώς.
Ωστόσο η φινα είναι "καραμέλα" και να παίρνουμε όλοι. Δεν παύει να είναι φάρμακο και μάλιστα της Merck (το όνομα πιστεύω τα λέει όλα).

danceworld_2001 είπε:
Ωραίος ;)

Panos1982

Well-Known Member

Άκης είπε:
Ωστόσο η φινα είναι "καραμέλα" και να παίρνουμε όλοι. Δεν παύει να είναι φάρμακο και μάλιστα της Merck (το όνομα πιστεύω τα λέει όλα).

τι εννοεις μαστορα???? καλο ειναι αυτο με την μερκ η το ειπες ειρωνικα????

danceworld_2001

Well-Known Member

η merck στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε μεγάλο σκάνδαλο στο παρελθόν με συγκάλυψη παρενεργειών φαρμάκου της, google it για περισσότερα.

btw, για μένα και proscar, νομίζω προσαρμόστηκα πλήρως στο 1/5, τι να καταλάβω όταν έπαιρνα 1/3 τόσο καιρό? ίσως αύξησα τις ανοχές μου.

Άκης

Administrator

Panos1982 είπε:
τι εννοεις μαστορα???? καλο ειναι αυτο με την μερκ η το ειπες ειρωνικα????
Ότι όπως τα λέει και ο danceworld_2001, η Merck δεν το κάνει για το καλό μας, αλλά για τα λεφτά, ότι και να σημαίνει αυτό για την εταιρία αυτή.
Πληρωμένοι γιατροί για "πειραγμένα" αποτελέσματα σε έρευνες, πειραγμένα placebo στις έρευνες, μολύνσεις ποταμών είναι μερικά από τα "καλά" της εταιρίας αυτής, που σημαίνει απλά "άντε να πάρεις στα σοβαρά φάρμακο ή έρευνα της".

Ο εν λόγω blogger τώρα, πιστεύω ότι το έγραψε απλά για να το γράψει και αυτό έπειτα από αναζήτηση στο google, όπου έβλεπε δηλαδή side κλπ το έβαζε μέσα στο κείμενο του. Το εν λόγω ποστ πάντως, ήταν και είναι εφιάλτης για πολλούς που θέλουν να πάρουν φινα.

sofo85

New Member

Ακη sorry που ρωταω αλλα τη φινα γιατι την εκοψες?εαν δεν κανω λαθος δεν ειχες αναφερει ποτε τιποτα για παρενεργειες.Ειδες κατι περιεργο η απλα ηθελες να παιρνεις κατι τοπικο για να μην επιβαρυνεις τον οργανισμο σου με χαπια?

Άκης

Administrator

sofo85 είπε:
Ακη sorry που ρωταω αλλα τη φινα γιατι την εκοψες?εαν δεν κανω λαθος δεν ειχες αναφερει ποτε τιποτα για παρενεργειες.Ειδες κατι περιεργο η απλα ηθελες να παιρνεις κατι τοπικο για να μην επιβαρυνεις τον οργανισμο σου με χαπια?
Δεν με ενοχλεί η ερώτηση σου ;)
Ναι, πλην των "στανταρ" παρενεργειών, δεν είχα κάτι άλλο. Απλά θέλω να δοκιμάσω τι μπορώ να κάνω με τοπικό και αν μπορώ να κάνω κάτι (που αν δεν το δοκιμάσω, δεν θα γνωρίζω) γιατί να παίρνω χάπι. Κάπως έτσι το σκέφτηκα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sofo85

New Member

Άκης είπε:
[quote author=sofo85 link=topic=2378.msg42598#msg42598 date=1291143650]
Δεν με ενοχλεί η ερώτηση σου ;)
Ναι, πλην των "στανταρ" παρενεργειών, δεν είχα κάτι άλλο. Απλά θέλω να δοκιμάσω τι μπορώ να κάνω με τοπικό και αν μπορώ να κάνω κάτι (που αν δεν το δοκιμάσω, δεν θα γνωρίζω) γιατί να παίρνω χάπι. Κάπως έτσι το σκέφτηκα.
[/quote]
οταν λες στανταρ?μηπως μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος?Χρησιμοποιω big 3 εχω δει αποτελεσματα αν και τωρα θα μπω στους 4 μηνες,εγω το μονο που εχω παρατηρησει ειναι μια αραιωση στο σπερμα που το τελευταιο καιρο επενερχεται σιγα σιγα, απο σεξουαλικη επιθυμια και ολα τα αλλα που ακουγονται κανενα προβλημα.

Άκης

Administrator

Εννοώ τις πιο αναφερόμενες, δηλαδή αραίωμα στο σπέρμα, κάποιο πονάκι στον έναν όρχι και πρωινή στύση "γιοκ".
Επίσης, 1-2 φορές το μήνα μειωμένη λίμπιντο και αδυναμία στύσης.

Αυτά τα ολίγα :)

danceworld_2001

Well-Known Member

δυστυχώς είχες φιλοsides, αλλά τι να κάνεις, ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Το θέμα ειναι πως στο θέμα φίνα επικρατεί τεράστια παραπληροφόρηση. Με θεωρώ αρκετά έμπειρο στο θέμα μετά απο 5 χρόνια χρήσης, και πιστέψτε με, κάνει δουλειά όπως τιποτα άλλο, όμως πολλά ειναι και μέσα στο κεφάλι μας, μην αφήνουμε την ψυχολογία μας να επηρεάζεται.

Άκης είπε:
Εννοώ τις πιο αναφερόμενες, δηλαδή αραίωμα στο σπέρμα, κάποιο πονάκι στον έναν όρχι και πρωινή στύση "γιοκ".
Επίσης, 1-2 φορές το μήνα μειωμένη λίμπιντο και αδυναμία στύσης.

Αυτά τα ολίγα :)

sofo85

New Member

Σωστος danceworld_2001!Και εγω πιστευω με τα τωρινα δεδομενα η φινα ειναι οτι πιο αποτελεσματικο και δεν σκοπευω να την σταματησω.

Άκης

Administrator

H φινα είναι η καλύτερη όντως. Σε γλιτώνει βασικά από χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία. Ένα χάπι και τελείωσες. Ούτε σε διακοπές αν είσαι (όσοι θα είναι, μιας και οι εξελίξεις άλλα λένε) δεν έχεις πολλά να κάνεις.
Το ότι είναι στο κεφάλι μας όλα αυτά, είναι ναι, τις περισσότερες φορές.
Εγώ που έχω δοκιμάσει ένα σωρό τοπικά, εμπορικά ή ιδιοκατασκευές, μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα του "απλού" big3 δεν το είχα με κανένα άλλο προϊόν, ούτε και όταν έβαζα επιπλέον "σαβούρα" στο κεφάλι μου όταν χρησιμοποιούσα big 3.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα