Έκπτωση 45% {?} στην κλινική dhi. ισχύει?

Corfu Rider

Active Member
Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα.
Έλαβα χθες στο email μου από την DHI ένα 'newsletter' (ίσως επειδή είχα δώσει όταν έκανα το smp εκεί, το email μου) που είχε ένα αρχείο {link} σε μορφή pdf, και όταν το έκανα copy-paste και άνοιξα το window, διάβασα στην σελίδα '34' ότι υπάρχει πρόγραμμα 'Χρυσής κάρτας', με έκπτωση 45% !!.
Όσοι έχουν πάει στην κλινική πρόσφατα ή θα πάνε άμεσα, μήπως μπορούν να ενημερώσουν?
Δεν θέλω να πάρω τηλέφωνο και να ρωτήσω την κλινική, ίσως είναι για να κάνουν ενημερώσεις κτλ..
Εμένα {και όλους βασικά) με ενδιαφέρει να είναι πράγματι 'μισοτιμής', γιατί όπως ξέρετε θα κάνω την μμ Αύγουστο-Σεπτέμβριο.. και λεφτά δεν υπάρχουν και πολλά.....
Για όσους από το φόρουμ γνωρίζουν, ας μας πουν τι 'παίζει'. Και εάν ισχύει πράγματι, έ τότε θα πάρω τηλέφωνο και θα τους πω να 'κλείσω' ημερομηνία και ας ζητήσουν και μια προκαταβολή..
Γιατί δεν θα ήταν άσχημα να έκανα μμ από 1,000+ GRAFTS με... €1,000..
Με την ευκαιρία.. πολλά παιδιά που έκαναν μμ στην DHI δεν κάνουν και καμιά ανάρτηση τελευταία..
Γιατί, που χάθηκαν??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
φιλε corfu rider κανεις δεν χαθηκε.Απλως εγω προσωπικα παρακολουθω το site αλλα απο την στιγμη που εδω κ χρονια τα πραγματα στο θεμα της ΑΑ παραμενουν απελπιστικα στασιμα θεωρω ασκοπο να μπαινω κ να γραφω τα ιδια πραγματα.Οσο για την DHI καλο θα ειναι να τους παρεις ενα τηλ κ να ρωτησεις αν οντως ισχυει αυτο και αν ισχυει ισως ειναι μεγαλη ευκαιρια για να μπεις για μμ.Προσωπικα μιας κ εχω αρκετη εμπειρια απο την dhi την θεωρω αξιοπιστη με καλους γιατρους και μαλλον την νο 1 επιλογη στον Ελληνικο χωρο.

aeratos28

Just aeratos
Φίλε μου μήπως ισχυει αυτή η προσφορά μονο για εσένα επειδή εχεις κάνει mpg? Γιατί δεν νομιζω να ισχυει γενικά.πάντως όντως αν ισχυει είναι μια παρα πολύ καλη προσφορά αρκεί η έκπτωση να είναι μονο προς το ικονομικο κομάτι και πουθενα αλλου....Σωστα? Για να δουμε σε εμενα θα στείλουν κανένα e-mail?? Η μπααα!!

Corfu Rider

Active Member
Σε ευχαριστώ ΜΙΚΕΣ. Δεν κάνεις και άσχημα, όταν υπάρχει στασιμότητα οι άνθρωποι απογοητεύονται..
Εγώ όμως, θεώρησα ότι ΠΡΕΠΕΙ να αναφέρω για την έκπτωση. Δηλαδή, να ΜΗΝ το κρατήσω 'μυστικό μόνο για εμένα' γιατί δεν είναι έντιμο (δηλαδή να μου έκαναν 45% έκπτωση, και σε άλλα παιδιά να μην κάνουν).
Αλλά αφού το λες και εσύ, θα τηλεφωνήσω αύριο ή μεθαύριο, και θα ρωτήσω για την έκπτωση:
1. Για ποιους ισχύει.
2. Εάν είναι όντως μισοτιμής.
3. Μέχρι πότε ισχύει.
Και ασφαλώς, ότι μου απαντήσουν (είτε είναι έτσι είτε είναι αλλιώς) θα ενημερώσω το φόρουμ.
Γιατί είμαι της άποψης: ΟΛΟΙ να μοιραζόμαστε αυτά που γνωρίζουμε και μαθαίνουμε..
Συμφωνείς???

Corfu Rider

Active Member
aeratos28, εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ για το εάν είναι προσωπική προσφορά.
Ελπίζω ΟΧΙ)
Εξάλλου, για αυτό το έγραψα στο φόρουμ (αλλιώς θα έλεγα στην κλινική 'σας ευχαριστώ για την έκπτωση, δεν θα το πω σε κανέναν, κάντε μου το και δωρεάν αρκεί οι άλλοι να σας πληρώσουν κανονικά κτλ').
Όπως έγραψα και στον ΜΙΚΕΣ, θα τηλεφωνήσω αύριο ή μεθαύριο για να μάθω..
Αλλά: τόσα παιδιά που έχουν κάνει μμ στην DHI, γιατί δεν ενεργούν και αυτοί ομαδικά?
Δηλαδή να μας λένε ότι μαθαίνουν? Δεν θα χαίρονται εάν βρούμε ΟΛΟΙ μια λύση για την τριχόπτωση/ αλωπέκια/ κτλ???
Απλά απορώ. Ειδικά όταν 'γίνεται η δουλειά μας' και μετά μην μας είδατε. Για αυτό και μου αρέσει που μου έγραψε ο ΜΙΚΕΣ.
Οι υπόλοιποι??

aeratos28

Just aeratos
Εχεις δίκιο δεν λέω..όπως και ο φίλος raphael που έκανε την 2η τον δεκεμβριο και δεν έχει μπει παλι εδώ και 6 μηνες να ενημερώσει παλι..το θεωρώ τεράστιο foul απο μεριά του..πάντως corfu rider μακάρι να ισχυει αυτή η προσφορά γενικά..

Corfu Rider

Active Member
Ναι πήρα τηλέφωνο μόλις τώρα.
Υπεύθυνος είναι ο ιατρός Στάθης.
Τον θυμάμαι. Μου είπε όντως, ότι υπάρχει έκπτωση από 25% μέχρι και 45% ανά περίσταση.
Για εμένα θα αποφασίσουν πόσες τρίχες χρειάζομαι και θα δώσουν τιμή. Επειδή ΔΕΝ μπορώ να κάνω τον αντιπρόσωπο της κλινικής, όποιος θέλει να έχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ενημέρωση έκπτωσης, χρειάζεται να κλείσει ραντεβού στην DHI και να τον δουν από κοντά και να του πουν για τον αριθμό θυλάκων και την έκπτωση. Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να πω εγώ ποιος θα εχει 25 και ποιος 45% έκπτωση. Ούτε και για εμένα δεν ξέρω ακόμα μέχρι να δουν τα θυλακια, τρόπο θεραπείας εαν θα έχει κάθονται με πλάσμα κτλ.. Ο αριθμός που τηλεφώνησα είναι (210)92.11.630
Άρα ας κανονίσει ο καθένας και μας το λέει στο φόρουμ..

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Aν μου βαλουν 1000 grafts crown με 1000 ευρω παω να κανω το πειραμα.Μετα θα εχετε καλυτερη αποψη της κλινικης και απο μενα που θα ειναι αληθινο.

aeratos28

Just aeratos
Καλά δηλαδή (σχετικα) παντα έτσι? Τα πραγματα ως προς την έκπτωση τελικά.Αρκεί βέβαια όπως είπαμε να ισχυει η έκπτωση μονο για την τιμή και όχι ως προς την δουλεια τους.εγώ καχύποπτος είμαι γενικά,όχι μονο σε αυτό το θέμα αλλά γενικά.Πραγματικα πάντως πολύ ευχάριστη είδηση αυτή..μπράβο τους!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hope

Active Member
Παιδιά εγώ πήρα προσφορά για 1.400 με 1.500 grafts +3 PRP δώρο + MPG στην ουλή (αν χρειαστεί μετά από την μμ) στα 2.000 ευρώ, Αν βάλεις και τα δώρα μέσα ο Corfu Rider έχει δίκιο. Το πάνε για 1 ευρώ/graft περίπου.
Η ουσία είναι το αποτέλεσμα βέβαια...
Εγώ πάντως το σκέφτομαι να σας πω την αλήθεια από την στιγμή που διαλέγω γιατρό (Παπανικολάου) και δεν πάω για πυκνότητα αλλά για αποκατάσταση παλαιότερης μμ

aeratos28

Just aeratos
Ωραία πιστεύω αυτή η προσφορα ..Και αν βέβαια κανεις και με κάποιον τουλαχιστον γνωστό γιατρό όπως το όνομα που αναφέρει τοτε εντάξει.αξίζει πιστεύω!Μακάρι πάντως ρε παιδιά μήπως μπορεσουμε και λύσουμε κατα κάποιο τροπο αυτό το πρόβλημα..Επίσης ενα μπράβο τουλαχιστον αξίζει ο φίλος Corfu Rider που το ανέφερε το mail που του έστειλαν.

Μπλουζα