Νέο μέλος - Σκέψεις και προγραμματισμός για εμφύτευση (Θεσσαλονίκη)

George_Ap

New Member
Καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum,

Ονομάζομαι Γιώργος, είμαι από τη Θεσσαλονίκη και σύντομα θα κλείσω τα 29. Μετά από αρκετή σκέψη, αποφάσισα φέτος να ασχοληθώ πιο δραστικά με το κομμάτι των μαλλιών και να προχωρήσω σε εμφύτευση.

Έχω αφιερώσει κάποιο χρόνο σε μελέτη, όσο βέβαια μου επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου και έχω εστιάσει κυρίως στη Seneca. Αυτή τη στιγμή κλίνω προς τα εκεί, ωστόσο ο μοναδικός μου ενδοιασμός αφορά τον παράγοντα γιατρός και προσοχή.

Λόγω κάποιων προηγούμενων αρνητικών εμπειριών που είχα με επεμβάσεις άλλης φύσεως (οι οποίες δεν εξελίχθηκαν ιδανικά και χρειάστηκαν διορθωτικές κινήσεις - έχω κάνει και σε δημόσιο και σε ιδιωτικό τομέα αντίστοιχα), υπάρχει μια σχετική επιφυλακτικότητα όσον αφορά το ιατρικό σκέλος και το επίπεδο της δέουσας προσοχής που θα λάβω.

Έχω ήδη μελετήσει τους πολύ βοηθητικούς οδηγούς του CVIAL, οπότε θεωρώ πως έχω μια καλή βάση γνώσεων για να ξεκινήσω.

Σκοπεύω να πραγματοποιήσω την πρώτη μου επίσκεψη μέσα στον μήνα και δεσμεύομαι να τηρήσω μια στάση απόλυτης διαφάνειας απέναντι στην κοινότητα. Θα καταγράφω λεπτομερώς όλη τη διαδρομή: από την επικοινωνία και το κόστος, μέχρι την εξειδίκευση του γιατρού και τη φροντίδα που θα μου παρασχεθεί. Στόχος μου είναι να αφήσω μια ολοκληρωμένη και ειλικρινή εμπειρία για όποιον βρίσκεται στην ίδια θέση με εμένα και αναζητά αξιόπιστες πληροφορίες.

Καλώς σας βρήκα και σύντομα θα δημοσιεύσω και φωτογραφίες της περίπτωσης μου!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα