Γνώμη για Τυρκαλα ( θεσνικη )

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους ,είναι στο στάδιο 7 και μετά από ψάξιμο για μεταμόσχευση κατέληξα στο Τυρκαλα. Τι γνώμη έχετε για αυτόν ;
Απορία : Αν όπως λες είσαι στάδιο 7 , πως προεξοφλείς ότι είσαι κατάλληλος για μμ; Καλύτερα βάλε μας φωτο να σου πούμε τι είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις.

10li

New Member
Απορία : Αν όπως λες είσαι στάδιο 7 , πως προεξοφλείς ότι είσαι κατάλληλος για μμ; Καλύτερα βάλε μας φωτο να σου πούμε τι είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις.
Με όσους γιατρούς μίλησα όλοι είπαν ότι είμαι κατάλληλος

Συνημμένα

• IMG_20260113_205546160_HDR_AE.jpg
    IMG_20260113_205546160_HDR_AE.jpg
    2 MB · Προβολές: 33
  • IMG_20260113_205314759_AE.jpg
    IMG_20260113_205314759_AE.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 34

alex7

Well-Known Member
Με όσους γιατρούς μίλησα όλοι είπαν ότι είμαι κατάλληλος
7 δεν είσαι σίγουρα !Το ύψος των πλαινών γεφυρών καθορίζει το στάδιο .Εσύ είσαι 5-6 όπως βλέπω . 7 είναι ο Δένδιας ο Υπουργός. Παρατήρησε πόσο χαμηλά έχει τις γέφυρες. Το 7 δεν διορθώνεται γιατί η δότρια περιοχή δεν μπορεί να υπερκαλύψει την λήπτρια.

alex7

Well-Known Member
Νομίζω ότι φτιάχνει αλλά είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση σου ! Θα χρειαστείς τουλάχιστον δύο επεμβάσεις για να σε καλύψει όπως όπως και θα εξαρτηθεί και από το πόσο καλή δότρια έχεις ! Χρειάζονται όμως περισσότερες φωτό από την δότρια για να το πει κάποιος με περισσότερη βεβαιότητα.

Giorgiss

New Member
Καλησπερα φίλε, σχεδόν ίδια περίπτωση με σένα είμαι κ εγω. Και εγώ προς Τυρκαλα η Κεραμιδα ψάχνομαι (επίσης Θεσσαλονίκη κ αυτος).
Ο Τυρκαλας θα έλεγα είναι vfm, λέγοντας αυτό εννοώ ότι μπορεις να πάρεις ένα καλό ή μέτριο αποτέλεσμα αλλά δεν θα έχεις πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής σου, είναι αρκετά οικονομικος ανά γκραφτ! Επίσης είναι κ πολύ έμπειρος κ έχει κ αρκετά αποτελέσματα εδώ στο φορουμ.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Nw 6 καθαρά. Βάλε φωτός δότρια πλαϊνά και πίσω από μεγαλύτερη απόσταση. Φαίνεται ότι κάτι μπορεί να δώσει η δότρια αλλά βάλε να δούμε. Θες δουλειά πάντως.

Μπλουζα